Секс и любов

6 неща, които всяка жена иска

10:21, March 15, 2021 | От New Me

                6 неща, които всяка жена иска

Наистина много!

Когато става въпрос за връзки, всеки знае най-добре от какво има нужда във взаимоотношенията си с половинката. Но има някои неща, които не се променят, и на които всяка жена държи.

Ето 6 от тях, които жените търсят в една връзка.

Време

И не какво да е, а време, отделено от любимия им мъж и прекарано с тях. Дамите обичат да преживяват повече неща с половинката си, отколкото с всеки друг. Ако мъжът им отдели време да закусват двамата сутрин, да прекарат уикенда предимно заедно или да отидат на романтична екскурзия, без значение от мястото, това ги кара да вярват, че връзката им е наистина силна.

Малки жестове

Разбира се, има и жени, които биха предпочели лукс и пари в половинката си, но това са друг тип взаимоотношения, а не любов, и не говорим за тях в случая. За истинските дами важни са вниманието и малките жестове от човека до тях. Едно цвете без повод или мила бележка с "Обичам те" сутрин правят чудеса за връзката.

Постоянство

И във взаимоотношенията, и в живота на мъжа. Нещо, което жените ненавиждат, е несигурността. Особено в лицето на партньора им. И тук не говорим толкова за финансовата сигурност, колкото за емоционалната. Да знаят, че имат стабилен човек до себе си, който в трудните моменти няма да се откаже нито от тях, нито от общите им цели, е безценно.

Спазени обещания

Вярно е, че думите не струват нищо пред действията, но все пак жените запомнят внимателно онова, което мъжете до тях им обещават. В този смисъл спазените обещания са нещо, на което дамите обръщат голямо внимание и съответно им влияе във взаимоотношенията. Ако при партньора им има сериозно разминаване между думи и действия, тогава жената става несигурна във взаимоотношенията им и не се чувства добре в такава връзка.

В добро и лошо

Това не е просто израз, а начин на живот в двойката. Колкото и безоблачни да са в началото нещата, винаги идва момент, който ще подложи на сериозни изпитания една връзка. Именно тогава жените искат да знаят, че могат да разчитат на мъжа до себе си, който ще е с тях и в доброто, и в лошото.

Изслушване

Може би най-неприятната част за мъжете, но факт - за жените е важно да могат да споделят и да обсъдят с половинката си нещата, които ги вълнуват. Затова е важно и как реагират мъжете на тази женска необходимост. Ако демонстрират насмешка и пренебрежение, това силно би наранило всяка жена. Затова, мъже, проявете малко повече търпение и изслушайте половинката си, когато е важно за нея.

Imasmi web loading