6 неща, за които майките тайно копнеят на Свети Валентин

Photo by Isaac Owens on Unsplash

Photo by Isaac Owens on Unsplash

12 Февруари 2021

Свети Валентин идва и на никой не му пука, още по-малко пък на майките, а най-малко пък на майките с бебета и малки деца.

Разбира се, всичко е относително и вероятно съществуват множество перфектно отпочинали, спокойни, безметежно щастливи и страстно влюбени майки на малки деца.

Факт е, обаче, че никой не ги познава и затова ние не се интересуваме особено от подобни хипотези. За какво мечтаят онези майки - реално съществуващите, без приповдигнат профил в Инстаграм, доволно омазаните с пюре от банан и маракуя, които последно са спали повече от три часа в друго време, в друг свят? Истината е сурова, а ние сме готови да я кажем на света.

1. Трифон Зарезан

Първо и най-основно: всички майки на малки деца (впрочем и на големи деца), (впрочем и на тийнейджъри), (впрочем и на всякакви видове и размери деца), копнеят по-страстно от всичко за Трифон Зарезан.

Статистически данни сочат, че инстинктивният вътрешен импулс към Трифон Зарезан расте правопропорционално на броя на децата и е толкова по-непреодолим, колкото е по-малка разликата в тяхната възраст.

Вече цъкате с език и се питате що за скандална теория? Опитайте да предложите на която и да е майка да отпразнува празника на виното вместо празника на любовта и внимателно следете за дивия пламък в очите ѝ, преди да откаже от благоприличие.

Джим Кери в

Въгарец на кестерме, или как да обидите някого, без да ви разбере

2. Детегледачка

Без значение дали, какво и как ще празнуват на 14-и февруари, майките често споделят една тайна мечта: тази за детегледачка. Под “детегледачка” можете да разбирате баба, дядо, леля, вуйна, чичо, далечен братовчед от Австралия, приятелка, позната, непозната или враг.

Иначе казано, това е всеки, който - на добра воля или срещу заплащане, е готов да отдели от времето и енергията си, за да отмени въпросната майка частично или напълно за повече от три последователни минути.

Разбира се, това е невъзможно и вие няма да откриете подобен човек. За сметка на това ще получите много съвети как майката може да организира правилно времето си така, че да може едновременно да празнува, да играе Монтесори игри, да плете на една кука и да сготви лозови сарми по арменски.

3. Кетамин

За тези от вас, които все още не са проучвали въпроса - кетаминът е анестетик във ветеринарната медицина, с помощта на който обикновено се приспиват коне. Това е също така единственият реален шанс на дадената майка да се наслади на дълбок и непрекъснат сън за произволно посочен период от време.

Подарявайки бленуваната доза ветеринарен кетамин, вие подарявате нежна грижа и безрезервна любов. С помощта на този дар, майката ще може да остане в състояние на покой по време на резки и неочаквани викове, остър плач, истеричен смях, счупване на сервизи с чинии, свирене на детска йоника и саундтрака на прасето Пепа. Или иначе казано - поне в деня на любовта да се напъне и да разбере какво му е на бащата.

Снимка на S K от Pixabay

16 обяви, които ще разбият представите ви за света

4. Брадва

Докато любовта към детето обгръща сърцето на майката дълбоко и безвъзвратно, ненавистта ѝ към много заобикалящи предмети и феномени достига своите пикови стойности. Казано съвсем простичко: майките биха съсекли обезпокоително много неща по пътя си, стига просто да имаха подходящата брадва.

С помощта на този неоценим подарък за деня на влюбените гълъбчета, вие ще помогнете на майката да анихилира бързо и ефективно трудностите по пътя си. В това число влизат ръчната помпа за кърма, електрическият стерилизатор, пеещият жираф, клаксоните на всички коли в квартала, останалите две здрави плочки на тротоара, голяма част от останалите майки и огромен процент от населението на планетата Земя.

5. Екзотична СПА процедура

В случай, че сте намерили детегледачка (виж т. 2), то можете да отбележите Свети Валентин като изпратите майката на екзотична СПА процедура. Там тя ще има възможност спокойно да грохне в дълбок и безметежен сън, докато някой слага по нея камъни, кал или различни мазни неща, които миришат странно.

С какво това е по-различно от ежедневието ѝ, ще попитате? Разликата е само една, но е решаваща - сънят.

6. Пес Патрул да се забрани със закон

Ако имате някакви връзки в анимационната индустрия или програмирането на телевизионните канали за деца на местно ниво - Свети Валентин е страхотно време да използвате това предимство и да трогнете всяка жива майка на планетата до сълзи.

Майката получава уртикарии от МАРШАЛ, РАБЪЛ, ЧЕЙС, РОКИ, ЗУМА, СКАЙ, ЙЕЕЕЕЕЕЕ, и не ѝ пука, че потеглят те. Не просто, че не ѝ пука - тя винаги копнее след поредното потегляне те да не се завърнат никога повече, а Адвенчър Бей да изгори в адски пламъци, докато тя наблюдава триумфално.

Стана ли ви романтично? Разполагате само с още малко време, за да организирате незабравимия празник за майката, която обичате. Не се бавете, не експериментирайте със сърца и шоколади и не си правете илюзии - всички прилики с действителни лица и събития в текста са напълно реални.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща