6 признака, че се срещаш с мъж, който си е останал дете

Автор: New Me

07 Април 2020

Това, което изглежда глупаво и сладко, в крайна сметка може да се превърне в тежест, която трябва да влачите за цял живот.  Ето 6 предупредителни знака, че може би имате връзка с мъж-дете.

1. Той никога не подрежда след себе си
Той винаги създава каша навсякъде. Непрекъснато се оказваш в ситуация да ходиш по петите му. Истинският мъж почиства след себе си и дори не се налага да го говорите. Разбира се, всички забравяме понякога, но разликата с мъж-дете е, че той очаква вие да сте тази, която ще почисти след него 24/7. Очаква да бъде третиран като нуждаещо се дете, а вие да сте негова прислужница. Спрете да чистите след него. Вместо това почистете живота си и го изхвърлете.

2. Липсва му амбиция и мотивация
Амбициозните хора могат да бъдат наистина голямо изключение, но мъжът-дете ще изведе това на друго ниво. Защо да се притеснява да се развива в живота, когато има храна на масата... Без кариерни цели, без мечти, без планове за бъдещето. И въпреки че е напълно добре да отделите време за обмисляне на работен план, „работата върху идея“ години наред без резултати със сигурност не се счита за прогрес.

3. Той е егоист
Разбира се, може да е положително да си с човек, който цени младостта си и иска да се забавлява, в края на краищата животът е там, за да му се радваме. Но за него през повечето време това означава да гледа само и единствено собствените си удоволствия.

4. Той никога не поема отговорност за  грешките си
Дори да му покажете доказателства за грешките му, той ще обърне всичко, за да може да бъде жертвата. И след като приемете статута му на жертва, той ще се опита да ви накара да се извинявате, че сте го обвинили за каквото и да е.

5. Той се страхува от обвързване
За мъжа-дете винаги е твърде рано за обвързване. Никога не е трябвало да се ангажира с нещо сериозно в живота си, защото се ужасява от отговорност. Мъжът-дете ще излезе с милион оправдания да не се обвърже с вас, а знаете, че нямате време за такива игри. Не губете повече ценна енергия и време.

6. Той никога не прави планове за двама ви
Тъй като той е фокусиран само върху себе си, най-вероятно вие сте тази, която прави уговорки за качествено време като двойка. Разбира се, това не означава непременно, че той не ви харесва или че няма чувства към вас, просто неговите приоритети са по-важни от общото благо на връзката. И това е ясен знак, че връзката е в дълбоки проблеми.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща