Секс и любов

7 мита за секса

10:50, December 06, 2018 | От New Me

                7 мита за секса

Развенчаваме ги...

Сексът е много естествена част от живота. И няма нищо лошо да мислим и говорим за нея. Но с това идват и опасностите. Проблемите започват да се случват, когато погрешните схващания и митове поемат водеща роля. Затова ще се съсредоточим върху някои от най-често срещаните митове за секса:

Мит 1

Най-доброто за казване е да не казваш нищо

Изчезнали са тези дни, когато тихият секс беше най-добрият! Извинявай, но никой не иска да спи с мъртва риба. Това не означава, че трябва да се опитвате да водите дълги и съсредоточени разговори по време на секс. Но комплиментите и поощрявнето ще подлудят партньора ви. Опитайте и вижте сами.

Мит 2

Той трябва да направи първата крачка

Доста старо схващане. Няма абсолютно нищо по-съществено за човек, ако приятелката му поеме инициативата. Дами, накарайте го да почувства колко го искаш. Той не просто няма да ви изгледа странно, а направо ще се побърка по вас.

Мит 3

Размерът има значение

Колкото и мъжете по целия свят да се притесняват за размера, науката казва друго. Няколко изследвания са били проведени с шокиращ резултат – съществен е актът, а не размерът. Размерът е по-скоро за егото на човека, отколкото за удовлетворението на жената. Така че, всички вие, момчета, започнете да работите върху техниките си за възбуждане, а не се вторачвайте в размера.

Мит 4

Само стриптизьорките го мога

Хайде де, наистина ли това мислите? Бавното сваляне на дрехите е едно от най-възбуждащите неща за мъжа. Не се притеснявайте за онези любовни дръжки или 2 килограма отгоре. Заложете на увереност и ще видите магията.

Мит 5

Презервативът съсипва удоволствието

Откъде дойде този мит? Едно от последните проучвания посочва, че 68 процента от мъжете избират грешен размер презервативи. А в същото време има толкова видове и екстри при кондомите, просто трябва да се забавлявате. Правилният презерватив може да подобри удоволствието и за двамата партньори. А и да не пропускаме безопасността.

Мит  6

Запалете светлините

Да правиш секс на тъмно е удобно? Помисли отново. Удоволствието да гледате партньора си, като се наслаждавате на докосването и ласките си, е неповторимо. Не трябва да криете никакъв аспект от себе си, а да имате вяра в партньора си. Ако му вярваш в живота, не можеш да се срамуваш да му покажеш тялото си.

Мит 7

Планирай го, за да е специално

Свещи, вино, тиха музика ... Бъдете креативни и не се страхувайте. Партньорът ви ще бъде не само впечатлен, а запленен. А това, което ще последва, ще си струва. Гарантираме!

Imasmi web loading