Красота

7 модни грешки

09:18, October 29, 2019 | От New Me

                7 модни грешки

...които могат да провалят цялото ни излъчване

От избора на аксесоари до избора на вашето облекло е лесно да правите малки грешки, които могат да съсипят всичките ви усилия, за да изглеждате стилно. От друга страна, ако цялото ви облекло е избрано правилно, това може да ви направи звезда.

Избор на грешни обеци за вашата форма на лицето.

Това може да изглежда като малък детайл, но избирането на неправилен вид обеци може да направи лицето ви непропорционално. Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат:

- за овални лица можете да изберете всякакъв тип обеци, основното нещо е да не претоварвате външния си вид с аксесоари.
- за кръгли лица дългите обеци са най-добрият избор.
- за лице с форма на сърце най-добре са обеци с удължени линии и извивки.
- за лица с квадратна форма опитайте удължени, обръч и висящи обеци.
- за тесните лица дългите висящи обеци са най-добрият ви избор.

Носенето на дрехи, които са или твърде малки, или прекалено големи

Ако сте от онези хора, които взимат дрехи, които изглеждат добре на манекена, без първо да ги изпробват, най-добре да спрете. Колкото и страхотна роклята да изглежда на манекена, ако е прекалено стегната и показва няколко излишни килограма, които сте натрупали през последните месеци, няма смисъл да я носите. Същото важи и за противоположния момент. Ако трябва да дърпате дънките си нагоре на всеки 20 секунди, тогава този чифт не е за вас.

Падате си по прекалено декоративни дрехи

Допълнителните ръбове и гънки могат да ви накарат да изглеждате с няколко размера по-големи, отколкото всъщност сте. А вие не искате това със сигурност. Най-добре е да поддържате стила си прост, но същевременно елегантен. Прекомерно декоративните дрехи се нуждаят от специални грижи по време на почистване. Колкото и да е красива рокля, ако не е чиста, това ще разруши външния ви вид.

Твърде много аксесоари

Да го поддържате просто и шик трябва да бъде мантрата. Искате хората да гледат вашето красиво лице и да не се разсейват от вашите опасни обеци, гривни, колиета или други аксесоари, които сте успели да накачите по себе си. Това, че притежавате толкова бижута, не означава, че трябва да ги носите едновременно. Но аксесоарите, ако се използват разумно, наистина могат да завършат вашия външен вид. Един бизнес вид никога не би бил завършен без ръчен часовник.

Обличане на дрехи с широки хоризонтални ивици

Широките хоризонтални ивици са твърдо "не" за голяма част от населението. Така че най-добре е да стоите далеч от тях. Хоризонталните ивици подчертават грешните характеристики на вашето тяло. По-добър вариант би бил да изберете или рокля в плътен цвят, или рокля с мъничък принт.

Не купувате дрехи за вашия тип тяло

Ако сте ниски, панталоните, които се спират на няколко сантиметра под коляното, са напълно подходящи. За тяло с форма на круша е по-добре да подчертаете талията си с колан. Това ще направи тялото ви да изглежда по-пропорционално.

Обличане на място

Да бъдете облечени неподходящо, може да бъде смущаващо. Не бихте искали да се показвате на интервю, облечени в чифт дънки или да ходите на къмпинг в гората в рокля с гол гръб. Ако се съмнявате, винаги можете да се посъветвате със специалист или просто да разровите в интернет и да намерите адекватни съвети. 

Imasmi web loading