Секс и любов

7 признака, че някой е наистина влюбен във вас

08:11, December 18, 2020 | От New Me

                7 признака, че някой е наистина влюбен във вас

Следете за знаците и ще научите много

В отношенията си с другите понякога забравяме да следим малките знаци и затова може да пропуснем да разберем доста неща. Включително, че сме станали обект на по-специално внимание за някого около нас. Ако и вие се чудите дали партньорът ви или познат от обръжението ви е има наистина силни чувства към вас, има няколко неща, които недвусмислено могат да ви го докажат.

Иска да ви опознае

Не просто от любопитство, а действително се интересува живо от вас. Може да забележите, че ви съзерцава, следи реакциите ви в различни ситуации, иска да знае повече за миналото, както и за нещата, които харесвате или не харесвате. Ако някой усилено се опитва да ви опознае, значи със сигурност не сте му безразлични.

Търси компанията ви

Човекът, който държи на вас, усилено ще търси вниманието и компанията ви. Ако не се видите на четири очи, то със сигурност ще ви прати някое и друго съобщение в социалните мрежи. Общо взето, винаги ще сте наясно, че мисли за вас в даден момент, ако не и през повечето време през деня.

Опитва да ви зарадва

Влюбеният във вас е слушал внимателно, когато сте му разказвали нещо, което е важно за вас. Запомнил е интересите, хобитата и предпочитанията ви, затова когато реши да ви направи дори дребна изненада, тя ще е право в целта. Ще ви докаже, че е внимателно обмислена и наистина от сърце.

Старае се пред близките ви

Осъзнава, че мнението на роднините и приятелите ви е важно за вас, затова се старае да им се хареса и да се представи в най-добрата си светлина пред тях. Ако забележите подобно старание в определен човек, значи трябва да сте наясно, че никак не е безразличен към вас.

Иска да задълбочи отношенията ви

Когато някой е силно привлечен от вас, ще поиска да се сближите - независимо дали като приятели или като партньори. Ще се постарае да излизате заедно, да изживеете различни забавни и интересни неща само двамата, както и да задълбочите отношенията си в някакъв момент.

Присъствате в плановете на другия

Без значение дали са съвсем обикновени планове като вечерно излизане или някакви по-дългосрочни цели - вие някак ще сте част от тях. Когато човек от обкръжението ви държи на вас повече, отколкото на другите, той ще се старае целите и интересите ви да съвпаднат, а пътищата и плановете ви винаги да се пресичат. 

Грижи се за вас

От най-дребните неща до далеч по-сериозните. Онзи, който е наистина влюбен във вас, ще се постарае да ви помогне, да ви предпази и да се погрижи за всичко, от което имате нужда. И няма да го направи, за да поиска нещо в замяна, а просто защото е привързан към вас и иска да ви е от полза с каквото може.

Imasmi web loading