Секс и любов

7 признака, че той си пада по теб...много!

15:19, October 12, 2017 | От New Me

                7 признака, че той си пада по теб...много!

Ако номер 5 е сред тях, омъжи се за него

Неслучайно често си говорим, че мъжете и жените са безкрайно различни същества. С безкрайно различни начини, по които да покажат любовта си. Но има няколко признака, по които можем да разберем, че този мъж има истински чувства към нас.

Обича да се среща със семейството ти

Често в една връзка проблем са срещите с родителите на половинката. Нерядко се стига до доста некомфортни ситуации. Така че ако твоят човек няма проблем със семейните обяди, то това е ясен признак, че държи на теб и връзката ви.

Иска ти модни съвети

Мъжете рядко искат помощ, когато става въпрос за дрехи. Така че ако той го прави, не просто ти има доверие, но иска да изглежда възможно най-привлекателен за теб. Стреми се да одобряваш дрехи, които знаеш, че и той харесва, за да не го поставяш в неловка ситуация.

Включва се в задълженията

Всекидневно се занимаваме с дребни, понякога доста досадни задължения – пазаруване, плащане на сметки, чистене...Ако твоят човек не се скатава и се включва в тях, то той иска да прекарва повече време с теб.

Готви ти

Ако приятелят ти обича да ти готви, дори когато не му се получава особено, трябва да го насърчиш. Защото мъжете не готвят за себе си, когато припарят до печката, то това е, за да зарадват приятелките си.

Предлага ти да поправя неща в дома ти

Ако твоят човек предлага да ремонтира някакви неща, то той иска да ти покаже, че става и за съпруг. Лека-полека ще започне със сменянето на крушка, за да премине към сериозни ремонти.

Планира почивки за теб

Мъжете рядко имат нерви да се занимават с планиране на почивки. Но ако той го прави, значи наистина иска да ти достави удоволствие. Включи се с ентусиазъм и му покажи, че постъпката му значи много за теб.

Слуша и помни историите ти

Няма как винаги да слушаме партньора си и да запомняме всичко, което ни разказва. Ако приятелят ти запомня детайли от историите ти и после пита за тях, то наистина му пука. А това е много...

Вижте още:

Внимание! Кого пускаш в живота си?

Убийствените навици на хронично нещастните хора

Невероятните неща, които тялото ни прави всеки ден

Ефектът „Дънинг-Крюгер”

Тези психологически трикове ще променят живота ти

 

Imasmi web loading