Секс и любов

8 начина да презаредите връзката си

09:15, December 16, 2020 | От New Me

                8 начина да презаредите връзката си

Понякога всички се нуждаем от рестарт във взаимоотношенията

Използвайте пълноценно повечето време, което прекарвате с половинката си и опитайте да презаредите връзката си тази пролет. Нужно е само желание и малко постоянство - със сигурност няма да съжалявате.

Не буксувайте на едно място в отношенията си. Бъдете креативни, правете си дори малки изненади и си подарявайте нови изживявания заедно.

Полагайте грижи. Когато показвате грижа за другия - интересувате се от ежедневието, проблемите, мислите и мечтите му, тогава това ви сплотява и ви прави още по-близки. В момента, в който покажете, че вече не ви е грижа какво мисли другият или какво се случва с него, връзката ви започва да се разпада.

Прегръдките са тайната на щастливия брак

Малките неща. Не чакайте само по-важните поводи или големите празници, за да си показвате, че държите и мислите един за друг. Напротив, точно малките неща са важните. Всеки ден да си показвате, че се обичате - прегръдка, целувка, мила дума или дребен жест.

Действия, а не думи. Със сигурност ще имате ситуации, в които ще ви е по-лесно просто да си обещавате, отколкото да действате. Във връзките обаче това не работи или поне не за дълго. Ако не предприемате конкретни действия, а само си обещавате, няма да стигнете никъде. Сега е моментът да направите всичко онова, за което не ви е достигало време или желание.

Живейте в настоящето. Всеки си има своите грешки в миналото. Щом сте решили да продължите пътя си заедно, а не да се разделите, тогава гледайте напред и се радвайте на настоящия момент. Което обаче не значи да не се учите от миналото и да допускате същите стари грешки.

Photo by LOGAN WEAVER on Unsplash

Топ 20: Вечните любовни истории от любими книги

Не се задушавайте. Да, повечето време ще прекарвате заедно. Но трябва да запазите и част от себе си. Важно е да не се откажете напълно от интересите, хобитата и приятелите.

Задайте си правилните приоритети. Ако вие искате да създадете семейство, а половинката ви мисли за съвсем други неща, тогава може да се разминете много лошо някъде по пътя. Говорете за приоритетите, мечтите и желанията си. Направете си вашия общ план и го следвайте.

Променяйте се заедно. Използвайте връзката си, за да израствате двамата и да се променяте към по-добро. Това е най-смисленото, което можете да направите, за да презаредите и укрепите взаимоотношенията си.

Imasmi web loading