Актьорите, които са пълни примадони

Two and a Half Men (2003) Poster

Two and a Half Men (2003) Poster

Автор: New Me

16 Октомври 2018

Те са известни и обичани от хиляди, дори милиони хора по света. И въпреки това е имало моменти, в които са се държали като абсолютни примадони и са лазили по нервите на онези, с които работят.

Ето някои от най-наглите, абсурдни и безумни искания на звездите, за които сме чували досега.

Дженифър Лопес

Усмивката й може и да ви разтопи, но капризите й ще ви докарат до лудост. По време на снимки тя настояла за огромна каравана, в която всичко да е снежно бяло. Искала бели стени, бели мебели, бели цветя, бели покривки. Изобщо - буквално всичко да е в бяло и нищо по-различно от това.

Чарли Шийн

След като беше изритан от "Двама мъже и половина" заради безобразното си и разхайтено поведение, актьорът започна в друг сериал - "Психаротерапия". Там си партнираше със Селма Блеър. Актрисата обаче се оплакала на шефовете, че Шийн е опасен за работа. След като разбрал за оплакването на колежката си, актьорът настоял Блеър да бъде уволнена. В следващия сезон на сериала нея я няма...

Еди Мърфи

Актьорът категорично отказва да докосва или да използва нещо по два пъти. Което прави снимките с него доста скъпи и трудоемки. Всяка сутрин той изисквал ново бельо, дрехи, тоалетни принадлежности, като всичко трябвало да е още неразопаковано и с етикетите.

Линдзи Лоън

В последните години актрисата си спечели име на нестабилна и проблемна, не само заради зависимостите й, но и заради тежкия й характер и многото капризи. По време на снимки на нейна секс сцена, тя преценила, че не била достатъчно "предразположена", затова накарала целия снимачен екип да се съблече. Снимките на въпросната сцена били довършени именно така - с 10 души екип по боксерки...

Тери Хачър

Актрисата от "Отчаяни съпруги" често е била критикувана от колеги и е обвинявана, че е изключително трудна за работа. Даже някои колежки са споделяли, че е причина да напуснат хитовия сериал, защото е "най-злобната жена на света". И все пак Хачър явно не е зла само към колежките си, но и към персонала си по време на снимки. Тя настоявала всеки да идва на крака при нея - без значение дали е за дрехи, грим, прическа или друго. Отказвала категорично да отива при когото и да било от екипа и всеки трябвало да се нагажда спрямо нея.

Джъстин Тимбърлейк

Макар да няма особено голяма кариера във филмите, Тимбърлейк има доста големи изисквания по време на снимки. Той държи да се запазва цял етаж от хотел само за него, да му се осигуряват различни видео игри, за да има с какво да се забавлява, както и дръжките на вратите да се дезинфекцират на няколко часа...

Дженифър Анистън

Тя е една от любимките на публиката още от 90-те, когато звездата й изгрява в хитовия сериал "Приятели". И въпреки че изглежда винаги мила и сладка, хора, които са работили с нея по някои от последните й филми, споделят, че в живота не е изобщо такава. Актрисата почти не общувала не само с персонала, но и с колегите си от филмите. Държала винаги да обядва отделно от тях и не се социализирала изобщо.

Барбра Стрейзънд

Носителката на Оскар не се свени да си поиска каквото и да било, дори и да звучи абсурдно за останалите. По време на снимки тя държала в тоалетната си да има само хартия с цвят "праскова". А по земята да са разхвърляни истински розови листенца. Явно й допада да стъпва по тях...

Том Круз

Актьорът е известен с това, че прави немалка част от каскадите си съвсем сам. Онова, което мнозина може би не знаят обаче, е, че той отказвал да прави каскади, ако не му се осигурявало специално бельо. И то не какво да е, а прашки, за да не се чувства ограничен по време на сложните си движения.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща