Актьорите с най-много бракове зад гърба си

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

30 Октомври 2018

Те са известни, красиви и очевидно - влюбчиви. Говорим за една немалка част от актьорите, които не са се задоволили само с един, два или дори три брака, а са продължили да търсят голямата си любов. Ето кои са актьорите с най-много бракове зад гърба си...

Бони Лий Бакли - 10 брака

Ако ви се вижда невероятно някой да се венчае 10 пъти, веднага ви посочваме доказателството в лицето на тази актриса. Тя е по-известна с филма "Радио дни" от 1987 г., но явно и с многото си бракове. Един от съпрузите й е актьорът Робърт Блейк.

За За Габор - 9 брака

Тя почина преди две години на преклонната възраст от 99 години. През живота си е по-известна с провокативното си поведение, клюките, скандалните си изказвания и многото бракове, отколкото с работата и филмите си. Сред съпрузите й можем да откроим актьорът Джордж Сандърс.

Дженифър О'Нийл - 9 брака

По-скоро трагична житейска история, отколкото пресметливи действия като Габор, са причината за многото и нещастни бракове на актрисата. За първи път се омъжва едва на 17 години, следват развод, нови бракове и пак разводи. Един от съпрузите й малтретира сексуално дъщеря й, други й изневеряват с проститутки и не само, трети откровено се стремят към парите й. 

Мики Руни - 8 брака

Доста бурен живот, изпълнен с обрати и бракове. Нещата обаче в един момент загрубяват и Руни съзира заплаха в сина си, както и в съпруга номер 8. Подозира ги в измами с негови средства и успява да си издейства дори ограничителна заповед срещу тях. След развода с последната си съпруга актьорът най-накрая успява да се зарадва на спокоен и безоблачен живот, вече като необвързан...

Елизабет Тейлър - 8 брака

От които два са за един и същи мъж. Но едва ли има някой, който не знае нейната наситена с любови и разочарования история. Успешната й кариера е като магнит за пресметливи мъже, които се навъртат около нея и някои от тях даже успяват да я оплетат достатъчно добре в мрежите си, за да се омъжи за тях. Естествено, за най-голямата й любов се счита актьорът Ричард Бъртън. Именно за него великата Елизабет Тейлър се венчае два пъти. 

Лана Търнър - 8 брака

Както и при Елизабет Тейлър, два от браковете й са за един и същи мъж. Любимката на публиката от емблематичния филм "Пощальонът винаги звъни два пъти" изобщо не се колебае да се хвърля с главата надолу в любовните си приключения. За съжаление, изборът й за мъже е повече е от покъртителен. Актрисата започва да пие все повече, а личният й живот застрашава блестящата й кариера. Омъжва се 8 пъти, два пъти за Стивън Крейн. Дъщеря й от Крейн след години намушква поредния мъж на майка си, заради жестокото домашно насилие, което упражнявал върху актрисата.

Били Боб Торнтън - 6 брака

Една от съпругите му е изключителната Анджелина Джоли. Тя е омъжена за Торнтън малко преди срещата, влюбването и дългата си връзка с Брад Пит. Той има 4 деца от всичките си бракове, като с Джоли нямат общо дете. Със съпруга номер 6 са заедно от 2014 г. до днес и поне засега нещата изглеждат спокойни.

Джоан Колинс - 5 брака

След упорито търсене, пет брака, три деца и четири развода, можем да кажем, че актрисата и писателка най-накрая е намерила любовта в лицето на Пърси Гибсън, с когото са женени от 2002 г. досега. Колинс е съсредоточена върху работата си и не допуска да се стига до грозни сцени и вадене на кирливи ризи в последните години.

Джуди Гарланд - 5 брака

Красивата актриса прави изключителна кариера, но за съжаление остава в историята и с ужасно драматичната си и тъжна история. Детството на Гарланд е трудно - баща й често скандализира околните с хомосексуалните си афери, а майка й е свръхамбициозна и притиска дъщеря си да успее на всяка цена. Често се местят заради скандалното поведение на баща й, а в определен период дори семейството живее в автомобила си. По-късно зависимостта й от лекарствата и наркотиците, както и нестабилното й поведение, честите депресии и лабилната психика съсипват всичките й връзки и бракове, и дори слагат край на живота й.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща