Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Photo by freestocks.org on Unsplash

Photo by freestocks.org on Unsplash

Автор: New Me

18 Октомври 2019

Овен

Вие постигате най-много, когато сте амбицирани да получите нещо и преследвате целите си. Същото е и в любовта - трябва да сте изобретателни, за да постигнете онова, което искате. Действайте уверено, експериментирайте и покажете колко интересна личност сте всъщност. Само така ще накарате правилния човек да ви забележи и да се влюби във вас. Късметлийски ден ви е четвъртък.

Телец

Във взаимоотношенията си с другите вие сте ценен и желан партньор. За да привлечете точния човек за вас обаче, е нужно да разкривате малко повече от себе си. Имате вродена интелигентност, голямо сърце и сте наистина грижовни. Покажете добрите си страни, вярвайте си повече и ще видите как късметът идва на ваша страна в любовта. Късметлийският ви ден е вторник.

5 причини защо тихата любов е най-добра

Близнаци

В голяма степен вие сте целунати от съдбата. Умеете да привличате силно околните, но важното е да успеете да задържите интереса им за по-дълго, за да могат да видят какъв изключителен човек сте всъщност. Не изолирайте околните, не бъдете прекалено вглъбени и се отпуснете да общувате освободено с другите. Само тогава любовта ще ви намери без колебание. Късметлийски ден ви е събота.

Рак

Когато говорим за връзките ви, трябва подчертаем, че вие сте една от най-интуитивните зодии. И въпреки това често пренебрегвате вътрешния си глас. Това е и основна причина невинаги нещата да вървят гладко. В любовта повече от всякога е важно да слушате интуицията си - именно тя ще ви насочи към правилните хора и ще ви подскаже как да се държите във взаимоотношенията с половинката. Късметлийски ден ви е сряда.

Friends Poster 1994

Актьорите, които мразят култовите си роли

Лъв

Вие сте като абсолютна звезда - привличате силно, но сте също толкова недостижими. Трудно е човек да се доближи до вас, без да се опари. За да изградите здрава и хармонична връзка, трябва да потиснете съвсем леко егото си, да се вслушвате в човека отсреща, да се опитате да го разберете и да не налагате всеки път мнението си на всяка цена. Ключът към вашата голяма любов е във взаимния компромис. Късметлийски ден ви е събота.

Дева

Вие се славите като перфекционисти в работата си - каквото и да подхванете, ще го завършите успешно. Имате поглед за малките детайли и обичате да анализирате ситуацията. Приложете тези свои таланти и в любовта. Наблюдавайте хората около себе си и вие изберете най-подходящия за вас, не чакайте и не бъдете пасивни, защото само може да изпуснете шанса си. Късметлийски ден ви е понеделник.

Photo by Ameer Basheer on Unsplash

Зодията издава за какво си роден

Везни

Вашият живот е свързан с любовта и изцяло отдаден на нея. Да не забравяме, че все пак се намирате под знака на Венера. Потърсете вашата любов сред недоминиращите зодии и ще получите баланса, към който толкова се стремите. Покажете на онзи, когото харесвате, целия си чар и неповторимото си чувство за хумор. Със сигурност няма да останете незабелязани. Късметлийски ден ви е петък.

Скорпион

При вас силен аспект е физическият. Така че не пренебрегвайте тази страна на нещата - ако физически не ви допада и задоволява човекът до вас, значи не е точният и не трябва да губите повече време с него. При вас ключовото е да намерите точния баланс между сексуалния и емоционалния елемент, само тогава любовта ви ще е истинска. Бъдете по-открити и си позволете да изградите по-здрава връзка с партньора. Късметлийски ден е неделя.

Photo by Fezbot2000 on Unsplash

Какво ще ти се случи през октомври?

Стрелец

Вие сте сред най-големите късметлии в зодиака и това съвсем не е случайно. Подвластни сте на Юпитер, носещ благополучие и просперитет в живота. В любовта обаче вашата най-голяма сила понякога се превръща и в най-голямата ви слабост. Авантюристично настроени и много спонтанни, понякога нямате търпението да изградите дълбока и дълготрайна връзка, и за по-лесно решавате да опитате с някой друг. Така обаче може да изпуснете голямата си любов, затова винаги обмисляйте няколко пъти действията си. Късметлийски ден ви е петък.

Козирог

Амбицията и решителността ви често ви се отплащат. Това е така и в любовта - важно е да сте целеустремени и да не се отказвате лесно от онова, което искате. Разбира се, никой не може да се влюби насила, но бъдете сигурни, че винаги показвате истинската си същност и отсрещната страна успява да ви опознае. Бъдете смели и уверени в действията си - само така ще накарате другия човек да се влюби във вас. Късметлийски ден ви е четвъртък.

Как да спориш? Ето това са наистина умни стратегии

Водолей

Голямото ви сърце понякога пречи да видите истинската страна на човека до вас и се случва да сте наранени в любовта. Не е нужно да издигате прегради около себе си, но не се предоверявайте сляпо на половинката си. Запазете здравия си разум, въпреки любовта, и само така ще откриете перфектната за вас любов. Търсете баланса във взаимоотношенията си. Късметлийският ви ден е вторник.

Риби

Във вас има нещо магично, което силно привлича околните. Не хабете обаче чувствата си за всеки. Въпреки че сте много предани и любвеобилни, понякога се раздавате прекалено, без да получавате същото насреща. Намерете партньор, който е толкова отдаден в любовта, колкото сте и вие. Ако не сте сигурни как да го познаете, вслушайте се в интуицията си, тя знае всички отговори. Късметлийски ден ви е събота.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща