Секс и любов

(Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

10:42, September 03, 2019 | От New Me

                (Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

Ето какво всъщност е предателство...

Изразът „Веднъж измамник, винаги измамник“ всъщност няма значение, защото в някои случаи може да изневерите на партньора си, без дори да го осъзнавате. Изневярата идва в много форми и не се ограничава само до секс извън отношенията ви. Дори и да мислите за себе си като за перфектен партньор, е много възможно да се бъркате дълбоко. Ето 5 начина, по които бихте могли да изневерите, без дори да го осъзнавате. 

Имате "интересна афера"  

Вашият партньор винаги трябва да идва преди вашите хобита. Ако това не е така във връзката ви, това е проблем. Интересната афера може да означава всичко - от упражнения до видео игри, от политика до излизане с приятели. И проблемът е, че партньорът ви ще се чувства също толкова пренебрегнат, ако му изневерите с друг човек. Чувствата ще бъдат наранени, въпреки че въздействието няма да е същото. Когато човек стане обсебен от любимата си дейност, той може да пренебрегва партньора си. Не позволявайте това да се случи с вашите отношения.

Имате сексуални фантазии за други хора   

Нормално е да се фантазира за други хора от време на време. Ако обаче това е постоянно, то тогава вече говорим за съвсем друг проблем. 

Имате „работна съпруга“ или „работен съпруг“

В наши дни термините „работна съпруга“ и „работен съпруг“ са станали обичайни. Ако се окажете подозрително близки с колегата, сегашната ви връзка без съмнение ще страда, което е добре, но само ако наистина сте влюбени в работния си съпруг. Ако не сте, имате проблем.. Има очевидни признаци, че любимият ви колега е станал вашият съпруг за работа. Вашите действия на работното място в крайна сметка само ще причинят болка на партньора ви, така че помислете разумно, преди да решите да поемете по този път.

Флиртувате както онлайн, така и офлайн

Независимо дали лесно флиртувате с други хора на партита или поддържате тайно онлайн връзка с потенциален „план Б“, това безспорно попада в категорията на изневерите. Поели сте обвързващ ангажимент с партньора си в момента, в който сте започнали връзката си. Ако имате смелостта да изразите истинските си чувства към него, ще улесните и двамата. Не губете ценното си време взаимно, като се отдадете на анонимни флирт игри.

Вербална злоупотреба

Думите могат да ни разрушат и да ни надграждат, поради което трябва да ги избираме разумно. Когато напрежението ескалира, хората често казват неща, които не означават нищо за тях. Тежестта на думите ви обаче може да носи сериозни последствия. Вербалната атака може да навреди на чувството за собствена стойност на партньора ви и да го накара да се чувства незначителен. Това е форма на изневяра, тъй като показва, че не сте правилно ангажирани с връзката. Така че уверете се, че мислите, преди да говорите.

Imasmi web loading