Любопитно

Без какво не можеш според зодията?

15:50, November 27, 2017 | От New Me

                Без какво не можеш според зодията?

Всеки има своите малки тайни....

Овен 

Действие. Представителите на тази зодия са толкова динамични, емоционални и дори огнени натури, че не могат да понасят застоя и липсата на развитие - в който и аспект да са те. Просто не можете да бъдете себе си, ако не сте заобиколени от дейни и страстни хора, каквито сте и самите вие. Не понасяте мързела и посредствеността.

Телец

Уют. Надарени с изключителна емоционалност, вие не можете без нежност, топлина и уют. Както у дома, така и в отношенията си навън. Цените честните, открити и добри взаимоотношения. Не понасяте интригите и опитвате да стоите далеч от тях. Любовта е друго нещо, без което не можете да издържите дълго време.

Вижте още: Дявол или ангел си?

Близнаци

Комуникация. Толкова обичате да сте в приятна и голяма компания, да срещате нови и различни хора и да общувате, че просто не можете да си представите живота без това. Обожавате интересните хора и дългите разговори, забавленията, и мразите да сте сами и да скучаете.

Рак

Сигурност. Като типичен рак, вие трябва да се чувствате в безопасност, като обградени от черупка. Премисляте няколко пъти, преди да предприемете нещо и не обичате да се хвърляте насляпо в нищо. За вас е много важно близките и приятелите ви да са надеждни и да можете да разчитате на тях. Не понасяте лъжците и хората, които не спазват обещанията си.

Вижте още: Това издава колко чаровни сме всъщност

Лъв

Внимание. Обичате да сте център на внимание или поне да се говори с много похвали за вас. Независимо дали става дума за начина, по който изглеждате, за това как сте си свършили работата или за страхотното ви чувство за хумор. Докато се говори за вас - всичко е точно и се чувствате превъзходно.

Дева

Контрол. За другите често сте най-организираните хора на света. Винаги знаете какво и как да направите. Поемате пълен контрол над нещата и трудно може да бъдете хванати неподготвени или извадени от равновесие. Не понасяте разпилени, хаотични и немислещи хора. Обичате реда и му отделяте важна роля в живота си.

Вижте още: С какво да се разделиш (според зодията ти) до края на годината

Везни

Баланс. Едва ли има някаква изненада тук. Макар понякога да проявявате доста силен характер, като цяло за вас е особено важно да поддържате баланса в живота си - в романтичните връзки, в отношенията с околните, в своето ежедневие. Мразите крайностите и те ви напрягат. Обичате да се чувстате умерени и балансирани във всяка ситуация.

Скорпион

Лично пространство. Изключително силен характер и запомняща се личност, вие особено държите и на личното си пространство. Много трудно допускате другите в него и дори тогава държите да си оставите кътче само за себе си. Мразите да се чувствате притиснати и да се бъркат твърде много в личния ви живот.

Вижте още: 5 признака за висока интелигентност

Стрелец

Свобода. Вие сте волни, обичате приключенията, промените и новите усещания. Мразите някой да се опитва да ви ограничава или да ви "опитоми". Без своята свобода просто не сте щастливи и рано или късно си я извоювате отново. Не можете да сте приятели и партньори с хора, които обичат рутината и спокойствието прекалено много.

Козирог

Правила. Знаете как да се справяте с всяка ситуация. Обичате реда и се придържате към правилата, за които сте убедени, че наистина работят. Трудно допускате промените и не понасяте да се съмняват в правотата ви. Съумявате да изградите хармония около себе си и това ви кара да се чувствате наистина добре.

Вижте още: Тест! Метлата те издава

Водолей

Размишления. Надарени сте природно с голяма интелигентност, обичате да анализирате хората и ситуациите. Просто не можете да се впуснете в нещо, без да сте го обмислили. Обожавате общуването с други интелигентни хора, имате чувство за хумор и го цените и в околните. Не можете да се примирите с посредствеността и безсмислените разговори.

Риби

Любов. Не, че за другите хора това не е важно, но представителите на тази зодия са толкова чувствителни души, че буквално не биха могли да живеят, без да дават и получават любов. Топли и сърдечни, за тях всичко друго е на заден план. Не могат да са дълго в обкръжението на меркантилни и пресметливи хора, защото това ги потиска. Чувстват се в свои води, когато са обградени с верни приятели и обичани хора.

Вижте още:

3 кризи на възрастта и как да се справим с тях

Тези имена са забранени по света

Това издава колко чаровни сме всъщност

Imasmi web loading