Чантите, които ще покорят това лято!

Автор: New Me

21 Май 2019

Миналото лято може модата да е налагала строги и малки модели чанти, но това сме на другата крайност. Всичко ще крещи свобода, лекота и полъх на море. Плажните вибрации особено силно се усещат в чантата, която ще властва и в големия град - сламените и платнени чанти и портмонета в различни форми, размери и тъкани са повече от актуални. Ето топ шест на моделите чанти, които ще властват това лято...


Твърда връжка

Тук фокусът е в дръжката на чантата. Потърсете такава с меко тяло или от различен мателиал, за да балансирате горната част. Бонус е, че много лесно се побират най-важните неща вътре

Кошница

Тази форма е претърпяла голямо съживяване през последните няколко години, но ние я харесваме още повече в оригиналния й вид. Избери ратан за по-ретро усещане, но и за по-добро лятно настроение.

Голяма и страшно плажна


Невероятна за крайбрежната алея, приемлива за среща на борда и достатъчно голяма, за да скрие вашия лаптоп, книга и гигантска бутилка, пълна с розе (очевидно след час). С една дума - фантастична.

С подчертан характер


Кой казва, че сламата трябва да е скучна? Не и с тези чанти. От леопардова шарка, през индиански мотиви та до цветовете на дъгата, тази чанта може да се комбинира с лятна рокля, с бяла риза или с дънки. А оттам е подходяща и за различни места и поводи. 

Клъч

Да, заменяме и официалните клъчове с такива с полъх на плаж. Отпуснете се, лято е и се забавлявайте. Дали ще вечеряте в сърцето на големия град, или в малко капанче на брега на морето, все е перфектният аксесоар. А какво ви трябва повече в топлите вечери от малко пари и телефон? Добрата компания е задължителна. 

Фенси акцент

Кожа, ресни, мъниста, вие избирате с какво да бъде декорирана сламената чанта. Винаги можете просто да вържете любимото си шалче и да преобразите за нула време любимата чанта. А и по този начин можете да й придавате различна визия спрямо тоалета си. 

И в заключение да ви кажем, че винаги сме харесвали хората с въображение. Поровете се в гардеробите на майките или бабите си и вижте дали няма нещо подобно, добре забравено. Новият живот на старите вещи може да бъде ужасно забавно, но и вдъхновяващо. И се насладете на незабравимо лято!

Бонус: Нашите предложения за уникални чанти!

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща