Цветовете в косата, които трябва да имаш тази есен

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Автор: New Me

08 Септември 2020

Есента е все по-близо, а с нея е време да направим и някои красиви промени във външния си вид. Предлагаме ви няколко идеи с разкошни нюанси в косата, които ще властват през новия сезон. Откраднете си онази, която ви допада най-много...

Русо-кестеняво

Едновременно ще имате топлина в косите и сияйно лице. Този тренд набираше скорост през изминалата година, за да бъде сред най-препоръчваните от фризьорите за предстоящата есен. Подходящ е за дамите, както със светла, така и с по-матова кожа, защото запазва перфектния баланс във визията.

Огнени нюанси

Каква есен ще е, ако не присъстват, освен златните, и червеникавите нюанси в косата? И тук говорим да се осмелите да бъдете дръзки и да заложите на огнения цвят без притеснения. Разбира се, някои могат да се съмняват как ще иглежда точно в тяхната коса и с техния тен, но ще ви покажем, че червеното съвсем не е запазено само за дамите с порцеланова кожа.

Класическо кестеняво

Класиката си е класика и както знаем - кафявото също е един от цветовете на есента. Затова, ако отдавна не сте се отдавали на красивите нюанси на кестнявото, сега е моментът да разнообразите външния си вид. А най-хубавото е, че с подобен цвят коса можете да изглеждате едновременно шик и делово.

Ярки кичури

Тази мода постави тийнсензацията Били Айлиш, но фризьорите бързо влязоха в тренда и го запазват за Есен 2020. Дори да не ви се иска да рискувате с нещо прекалено ярко, не се притеснявайте да експериментирате с различни кичури в косата. Все пак животът е твърде кратък, за да залагаме на скучни прически.

Слънчево русо

За класическите блондинки има идеален тренд през тази есен. Те могат да запазят любимия си цвят, като просто го смекчат леко. Какво по-хубаво от това да запазим слънцето за малко по-дълго, пък било то и само в косата? Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите на този сияен нюанс.

Тъмна коса със светли краища

Повече от щастливи сме, че този красив тренд се запазва и за Есен 2020. А най-хубавото е, че почти няма дама, на която да не й отива, защото преплита в себе си "сериозното" кестеняво с игривите светли нюанси. Перфектната комбинация за всяка професия и за всяка дама, която иска да привлича погледите.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща