Датата на раждане = какъв човек си

Автор: New Me

27 Юни 2017

Знаете ли, че датата, на която сте се появили на бял свят, може да разкрие много за личността ви. Или поне да се позабавлявате...Направете този кратък тест и вижте дали намирате себе си!

 

За да разберете какъв сте, трябва да съберете всички цифри от рождената си дата. Докато се получи едноцифрено чисто. Даваме ви пример:

Ако сте родени на 20 март 1950 г., събирате 20, 3 и 1950, с което получавате 1973. След това събирате 1, 9, 7 и 3, и получавате 20. И накрая – 2 плюс нула. Така вашето число ще е 2.

Сега пресметнете своето число и вижте отговора

1 – Изобретателен 

Ако вашето число е 1, вие сте креативни, изобретателни, новатори. Пълни сте с нови идеи и желанието да ги осъществите. Много сте откровени и затова е добре да заложите на малко повече дипломация в някои моменти. Перфекционисти сте и това кара хората да ви смятат за властни понякога. Имате качества на лидери и обичате да сте първи във всичко. Ценно е обаче да се вслушвате и в съветите и идеите на другите. Понякога те са не по-малко добри от вашите. 

2 – Миротворец 

Родени дипломати. Усещат настроенията и нуждите на останалите. Ако вашето число е 2, вие сте интуитивни, добри сте в анализирането – на ситуации и хора. Именно затова сте и безценни в конфликтни моменти. Знаете какво да направите и кажете, за да успокоите ситуацията. Това, върху което трябва да наблегнат хората под числото 2, е да превъзмогнат вродената си стеснителност, да се научат по-смело да изразяват себе си и да отстояват мнението си.

3 – Идеалист 

Много социални, чаровни и отворени към хората. Обикновено се захващат с много неща едновременно, но малко от тях докарват докрай. Обичат да карат другите да се чувстват добре. Често обаче са прекалени идеалисти и се налага да започнат да гледат на нещата малко по-реалистично. 

 4 – Консервативен 

Ако вашето число е 4, то вие сте по-скоро традиционалисти. Обичате реда и не ви притеснява рутината. Действате, само когато сте напълно наясно с нещата и сте сигурни, че се ориентирате добре в ситуацията. Но никога на сляпо. Постоянни сте в действията си и понякога – прекалено търпеливи. Няма да ви е излишно обаче да се научите да бъдете по-гъвкави и адаптивни, както и да действате понякога по-смело. 

5 – Неконформист 

Любопитни, смели да поемат рискове, ентусиазирани за много неща около тях. Ако вашето число е 5, значи сте по-скоро от хората, които обичат новото, разнообразието и не се чувстват добре в рутинното. Обичате да научавате нови неща и виждате възможности за това в почти всяка ситуация. И понеже тези хора са пълна противоположност на 4, се съветват по-скоро да бъдат по-малко импулсивни във вземането на решения и да проучат малко повече нещата, преди да скочат в дълбокото.

6 – Романтик 

Обичате да се чувствате нужни за околните. Имате силна връзка със семейството и много държите на него. Верни и предани приятели сте. Чувствате се добре, когато помагате на околните. Обикновено такива хора са прекрасни учители. Обичат изкуството, музиката.  Трябва обаче да са наясно, че хората не се променят толкова лесно и да нямат прекалено високи очаквания към тях. 

7 – Интелектуалец 

Хората, чието число е 7, винаги търсят допълнителна информация или скрит подтекст. Много начетени и обичат да философстват. Не се осланят на емоциите, когато взимат решения. Напротив. Мотото им е „Бавно и с постоянство”. Не им пречи да остават сами понякога. Нерядко си живеят в свой-собствен свят. Но е добре да се връщат и към действителността и останалите хора. 

8 – Професионалист 

Ако сте получили числото 8, вие сте от хората, които умеят да решават проблеми. Професионалисти, с добра преценка и решителни. Имате големи планове и обичате охолния и добър живот. Понякога сте малко егоисти. Затова няма да е лошо да се съобразявате и с другите и да не пренебрегвате напълно техните желания и нужди. 

9 – Звездата 

Душата на компанията, любимците на останалите. Отдава им се да забавляват околните и да ги карат да се чувстват страхотно в компанията им. Като цяло, са грижовни и щедри. Лесно се сприятеляват с хората. Но често сменят бързо настроенията и поведението си. Опитайте се малко да успокоите съзнанието си и да не давате твърде много воля на емоциите, не ги оставяйте да ви владеят. 

Вижте още:

Не на цигарите или черно-бели сънища?

Чертите, които притежават успешните хора

(Не)познатият Титаник

Как да се харесваме и да сме щастливи?

Как да стопите ледовете във всеки разговор?

Ежедневните навици, които казват (всичко) за нас

Любимият цвят никога не е случаен

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща