Дневен хороскоп: 10 септември

Photo by Jim Jacob on Unsplash

Photo by Jim Jacob on Unsplash

Автор: New Me

10 Септември 2020

Овен

Възможно е да сте под малко по-голямо напрежение днес. Ще възникне проблем в обкръжението ви и не е изключено да спрегнат именно вашето име с него. Не позволявайте на това обаче да ви разколебае, а напротив - мотивирайте се да покажете най-доброто от себе си и да затворите чуждите усти.

Телец

Грижовни и лоялни както винаги, опитвате се да предпазите ваш близък човек или приятел от допускането на сериозна грешка. Понякога обаче трябва да оставим другите да се опарят, за да научат важен урок. Вместо да хвърляте време и енергия в чуждите грешки, днес обърнете повече време на себе си и важните за вас неща.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Цветовете в косата, които трябва да имаш тази есен

Близнаци

Днес е перфектният ден да се справите веднъж завинаги с проблем, който от дълго време ви тормози. Бъдете самоуверени, упорити и вярвайте във възможностите си. Точно днес никой няма да ви се опре, ако вие не му позволите.

Рак

Поработете върху създаването на по-дълбоки взаимоотношения и връзки с хората около вас. В последно време сте оставили малко повече на заден план отношенията с околните, но именно те са в основата на това да намерите баланс и да се чувствате добре.

Photo by Ivan Timov on Unsplash

5 грешки в закуската, които да избягваш

Лъв

Днес слушайте повече интуицията си и какво ще ви подскаже тя. На кого можете да се доверите и накъде да насочите енергията си днес - всичко това ще ви подскаже най-добре вътрешният ви глас. Не се влияйте от чужди мнения прекалено много.

Дева

Вие трябва да сте си приоритет днес. Помислете от какво имате нужда и действайте - излизане с приятели или малко по-дълго пътуване? Бъдете инициатор на това да ви се случват позитивни и хубави неща, организирайте среща или пътуване - изборът е само ваш.

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Задай си тези 10 въпроса, преди да се обвържеш

Везни

Добротата и компромисите са част от природата ви, но трябва да знаете кога да ги оставите настрана. Понякога хората около вас се възползват от мекия ви характер и това не е във ваша полза. Днес преценявайте мъдро какво наистина искате вие и работете в тази посока, без да отстъпвате.

Скорпион

В една определена ситуация днес може да ви се вижда недопустимо да направите компромис със себе си. Понякога обаче е важно да отстъпите леко, за да позволите на по-големи неща да се случат. Сами изберете докъде можете да отстъпите в мнението си и направете поне малък компромис в името на нещо по-добро.

Снимка на Barbara A Lane от Pixabay

Можете ли да решите „загадката на Айнщайн“?

Стрелец

Някой наистина ще се нуждае от помощта ви днес и това ще е важно за него. Не обръщайте гръб на човек, на когото наистина сте необходими, предложете помощта си сами, без да чакате. Добрата карма ще ви се върне много скоро за нещо, което отдавна искате.

Козирог

Не се страхувайте да бъдете въвлечени в отговорна и напрегната ситуация. От това ще последват много дивиденти за вас, дори в началото да не ви се струва така. Именно най-напрегнатите и трудни моменти крият най-добрите възможности, затова не ги изпускайте.

(Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

Водолей

Отворете сетивата и съзнанието си днес. Ще научите нещо важно, което ще ви е от полза в ключова ситуация. Не е казано, че ще е лесно, но не е нещо, с което да не можете да се справите. Не се поддавайте на чужди думи и влияние, вслушвайте се в интуицията си.

Риби

Погрижете се за себе си днес. Направете нещо, с което да повдигнете духа и самочувствието си. Облечете дреха, която харесвате, сложете грим или променете нещо друго във вида си. Ще се почувствате страхотно и ще преодолеете мрачните мисли, които се прокрадват към вас от известно време.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща