Дневен хороскоп: 12 декември

Снимка на Olya Adamovich от Pixabay

Снимка на Olya Adamovich от Pixabay

Автор: New Me

12 Декември 2019

Овен

Вървете уверено по пътя си, няма кой да ви се изпречи. А нещата, които искате, са само на една ръка разстояние. Вечерта намерете малко време за себе си, имате нужда да осмислите някои неща и да направите някои равносметки.

Телец

Някой, който досега е поддържал основно делови отношения с вас, ще поиска да бъде допуснат по-близо и да се опознаете по-добре. Не бъдете резки, но ако не сте на тази вълна, не се притеснявайте да кажете "Не". Ако пък ви е любопитно, дайте му шанс.

Снимка на Free-Photos от Pixabay

5 въпроса и ще се разделиш с миналото

Близнаци

Недоброжелател ще се опита съвсем целенасочено да ви изкара от равновесие и да ви представи в лоша светлина. Не се връзвайте и подминете с усмивка опитите за провокация. Съсредоточете се върху своите задачи - това е най-добрият начин да се докажете пред останалите.

Рак

Ще получите отказ от някой, на чието съдействие сте се надявали. Това обаче не трябва да ви отчайва - единственият начин да не получавате откази е да не поемате никакви рискове. А това едва ли ви устройва. Потърсете резервен вариант и опитайте отново - този път ще се получи.

Photo by freestocks.org on Unsplash

4 аспекта на перфектната любов

Лъв

Имате навика да се опитвате да наставлявате и да предпазвате от грешки онези, на които държите. Понякога обаче всички губите от това - в сегашната ситуация е най-добре да оставите близък до вас човек сам да научи уроците си. Бъдете му подкрепа, не наставник.

Дева

Наблюдавайте другите около вас - ще научите как да избегнете някои грешки в работата си. А освен това може да намерите неочаквано добър вариант за работа в екип. Оглеждайте се за човека с добрите и смели идеи, именно той ще ви помогне да вървите напред.

Признаците, че имаш фалшив приятел

Везни

Днес работата с околните ще се превърне в истинско предизвикателство и изпитание за вас. Ще ви е трудно да се владеете на моменти, но най-добре запазете самообладание и използвайте своята дипломатичност, за да излезете от ситуацията. С по-остър тон само бихте влошили нещата.

Скорпион

Сега е моментът да покажете повече самоувереност. Успехът ви може да не дойде мълниеносно, но е напълно сигурен. Просто вършете работата си, както досега, и си вярвайте повече. Позволете си да поемате малко повече премерени рискове, рутината невинаги сработва при вас.

Растенията, които намаляват стреса

Стрелец

Напоследък не сте в кондиция, чувствате се малко разочаровани от определени хора и ситуации. Това обаче не трябва да е причина да унивате. Ако не сте удовлетворени от сегашното си обкръжение, направете нещо по въпроса. Излезте и се запознайте с нови хора.

Козирог

Вдъхновението е навсякъде около вас. Трябва обаче да имате желание и готовност да го видите. Не се лишавайте от излизания и нови контакти, следващата ви муза за нещо велико не е никак далече. Не позволявайте на досадните задължения да убият ентусиазма ви за забавления и нови изживявания.

Photo by Brodie Vissers from Burst

6 неща издават токсичните хора

Водолей

Периодът е повече от ползотворен за вас, не отклонявайте предложенията и поканите, свързани с работата и по-нататъшното ви развитие. Не губете фокуса си и останете концентрирани върху големите си приоритети. Включително в личен план.

Риби

Дори нещо да не е съвсем наред в живота ви в момента, близките и приятелите ви ще дадат малко баланс и хармония в ситуацията. Обградете се от хората, които ви карат да се чувствате добре, и намерете време и за положителни емоции.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща