Дневен хороскоп: 12 февруари

Photo by Sharosh Rajasekher on Unsplash

Photo by Sharosh Rajasekher on Unsplash

Автор: New Me

12 Февруари 2021

Овен

Не се поддавайте на страхове за отношенията ви с точно определен човек. Нещата не са толкова страшни, колкото вероятно ви се струва, и можете да съхраните взаимоотношенията си, дори да изникнат някои трудности и разногласия. Опитайте се да се изясните, за да изчистите напрежението.

Телец

Щедростта ви е качество, с което сте известни на околните и може да е само повод за гордост за самите вас. Днес обаче не е време да правите жертви в името на другите и техния комфорт. Съобразявайте се единствено със собствените си мисли и виждания - останалите могат да почакат за момента.

Татяна Лолова в

Незабравимите филми с Татяна Лолова

Близнаци

Умът ви работи по-комбинативно отвсякога, забелязвате всичко около себе си и веднага ви хрумва как е най-правилно да постъпите във всяка ситуация. Възползвайте се от това и се заемете с най-сериозните си задачи и цели, които сте отлагали дълго време. Сега е моментът да кроите планове и да разгърнете потенциала си.

Рак

Интересна идея ще се завърти около вас. Не бързайте да откажете, нито да се хвърлите безразсъдно с главата напред. Обмислете внимателно всички плюсове и минуси и едва след това вземете най-правилното за вас решение. Съобразете се само със собствените си чувства, не се стремете да угодите на другите.

Джо Пеши в

7 филма с Джо Пеши, които всеки трябва да гледа

Лъв

Предстои ви да вземете важно решение за човек, заело немалка част от сърцето и емоциите ви. Ще сте силно разколебани как да постъпите, но не можете да отлагате повече промяната. Ако има нещо, останало недоизказано или ненаправено, сега е времето да го отметнете.

Дева

Някой от обкръжението ви ще покаже по-различно отношение към вас. Може да не сте напълно убедени как да приемете това и да реагирате, но опитайте да запазите баланса си и да не позволявате нищо да ви разсейва от набелязаните цели и вече направените планове. Поставете себе си и своите приоритети на първо място.

Снимка на Muhammad Ribkhan от Pixabay

10 прочути храни: Откъде идват имената им?

Везни

Дошъл е моментът за повече романтика във вашия живот. Ще усетите вниманието на точно определен човек към вас и това ще ви донесе повече увереност и позитивни емоции. Дори да решите да не задълбочавате отношенията си на този етап, не се лишавайте от нищо положително около вас.

Скорпион

Някой, от когото имате много смесени спомени в миналото, отново ще се опита да се появи в живота ви. Помислете си много добре дали да го допуснете повторно, за да не останете разочаровани за пореден път. Сега не е моментът да се подлагате на негативни емоции, затова бъдете внимателни.

100 велики филма, които трябва да гледаш поне веднъж

Стрелец

Да се обградите с добри и верни хора около себе си в момента може да е ключово за това как ще се развие ситуацията при вас. Бъдете сигурни, че имате на кого да разчитате да пази гърба ви в труден за вас момент. Изолирайте токсичните хора и дръжте зложелателите далеч. 

Козирог

Ще се изправите пред предизвикателство във важна за вас сфера. Дайте си време да осмислите случващото се и да намерите най-правилното за вас решение. Вечерта е време за кроене на нови планове и мисли за бъдещето - имате нужда от промяна, затова започнете да я подготвяте отсега. 

Джуди Гарланд в Магьосникът от Оз (1939)

Джуди Гарланд - момичето, което всички употребиха

Водолей

Сега е моментът да не се поддавате на никакви провокации и да покажете, че сте по-силни от съперниците си. Не допускайте нищо и никой да нарушава баланса ви - следвайте собствените си цели и оставете останалите да говорят. Успехът е близо, ако не позволите на някого да ви отклони от пътя ви.

Риби

Време да обърнете внимание на случващото се в личен план и в дома ви. Както буквално, така и в преносен смисъл. Разчистете всичко ненужно от вашето място и се заемете с отношенията ви с важните за вас хора. От това зависи нещата да се развият благоприятно, затова не се отказвайте при никакви положения.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща