Дневен хороскоп: 13 май

Photo by Sasha Nadelyaeva on Unsplash

Photo by Sasha Nadelyaeva on Unsplash

Автор: New Me

13 Май 2021

Овен

Пазете се от парични загуби и се въздържайте да помагате финансово дори на приятели. Това няма да е добра идея на този етап, затова следвайте собствените си приоритети, вместо да се впускате в необмислени действия. Вечерта предразполага към романтика, насладете се на момента.

Телец

Погрижете се добре за емоционалното си състояние. Някой около вас може да се опита да наруши баланса ви, но не трябва да го допускате. Направете нещо приятно за себе си, презаредете с любимо занимание и хоби или се позабавлявайте, като пробвате нещо ново.

http://bg.vessysday.com

В кухнята с Веси: Сладолед на клечка с малини

Близнаци

Днес ще сте заредени с търпение, така че е удачно да се насочите към задача, която ще изисква повече постоянство, или да проведете дълго отлаган труден разговор. Веднъж отметнали онова, което ви е тежало известно време, ще се почувствате като преродени и готови за нещо ново.

Рак

Ще имате силна нужда да поговорите с някого от близкото ви обкръжение. Ако нещо ви тревожи или ви тежи, сега е най-подходящото време да го споделите, за да премахнете поне едно от препятствията си по пътя към желаните цели. Не оставяйте нищо недоизказано с важните за вас хора.

Photo by Clarisse Meyer on Unsplash

14 прости правила за щастлива връзка

Лъв

Обърнете внимание на това, което говорят хората около вас. Ориентирайте се бързо във важна за вас ситуация и ако се налага, променете стратегията и поведението си, за да получите онова, което искате. Няма да бъде лесно, нито много бързо, но накрая ще си заслужава.

Дева

Днешният ден крие доста приятни изненади, дори първоначално да не ви се стори особено вълнуващ. Умът ви няма да е много насочен към работата, но затова пък е идеален момент да се впуснете в незабравимо приключение. Потърсете съмишленици и осъществете нова идея или проект.

Как да се спасим от постоянната умора?

Везни

Не сте напълно уверени какъв курс да хванете и как да действате в някои ситуации. Отстъпете крачка назад и огледайте спокойно и хладнокръвно въпросите. Не избързвайте в решенията си и не предприемайте необмислени ходове. Времето работи във ваша полза.

Скорпион

Бързината невинаги е най-важното нещо, особено когато ви предстоят отговорни задачи. Опитайте се да не претупвате, с каквото и да се захванете днес, за да няма неприятни последици за вас. Насочете вниманието си към важните неща и им отделете достатъчно време, дори да не успеете да отметнете всичко днес.

Съветите на Марк Твен, които ще променят живота ти!

Стрелец

Днес търсете отговори и разплетете ситуация, която ви вълнува в последно време. Проучете добре хората и действията им, и ще си направите безпогрешни изводи кой доколко е добре настроен спрямо вас и кой би ви подлял вода, ако може. А това определено ще ви е от полза занапред.

Козирог

Днешният ден има потенциала да се превърне в повече от добър и успешен, но за целта и вие трябва да му помогнете малко. Бъдете фокусирани в работата и се пазете от грешки - така ще изпълните перфектно всички задачи, които сте си поставили. В личен план вие потърсете общуване с околните.

Снимка на Free-Photos от Pixabay

Най-странните човешки фобии

Водолей

Нещо сякаш ви тормози от известно време, но не прибързвайте със заключенията. Ситуациите невинаги са такива, каквито изглеждат, затова просто проучете малко повече въпроса. Ще откриете, че лошите сценарии са повече в главата ви, отколкото в реалността, така че се успокойте.

Риби

Днес стойте далеч от всякакви пререкания и проблеми. Някой може да се опита да ви уязви и ако го допуснете, ще ви нарани наистина лошо. Вместо това изберете да направите нещо приятно за себе си - разговор с близък, четене, любим филм... В края на деня си помислете за някои промени в живота ви, моментът е подходящ.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща