Дневен хороскоп: 24 юни

Photo by Jake Melara on Unsplash

Photo by Jake Melara on Unsplash

Автор: New Me

24 Юни 2020

Овен

Ако успеете да намерите баланса си между компромисите и силната си страна днес, ще извлечете максимума от всяка ситуация, с която се сблъскате. Помнете, че крайностите няма да работят във ваша полза през този ден, затова нито бъдете прекалено меки, нито твърде неотстъпчиви.

Телец

Няма нищо лошо в това да казвате "Не" от време на време, дори на най-близките си хора. Така че не се страхувайте от това да нараните нечии чувства, ако не сте на 100% сигурни, че искате това, което ви предлагат. Обмисляйте идеите, в които се опитват да ви въвлекат, много внимателно.

7 животни, които са безсмъртни

Близнаци

Вслушвайте се повече в интуицията си днес и няма да сбъркате. Вътрешното ви чувство няма да ви подведе, така че ако се колебаете за нещо, осланяйте се на него. Колкото и примамливо да ви звучат в момента думите на околните, имайте едно наум за всичко, което чувате около вас.

Рак

Не правете прекалено големи компромиси със себе си на този етап. Дори да ви се иска да накарате най-близките си хора да се чувстват добре, това не трябва да става за сметка на собствените ви усещания. Само ако вие се чувствате удовлетворени и щастливи, ще можете да зарадвате и околните.

Снимка: Shutterstock

Най-очакваните романтични романи на 2020

Лъв

Не бъдете прекалено стеснителни на този етап и осъзнайте собствените си достойнства и качества. Излишната скромност не ви е необходима в момента, така че демонстрирайте увереност пред останалите. Така ще сте много по-убедителни във всяка ситуация и ще постигнете успех по-лесно.

Дева

Може да се почувствате леко неразбрани от хората около вас, но това не бива да ви изважда от равновесие. Няма как всички да мислят като вас и да усещат ситуациите по същия начин, затова не обръщайте толкова голямо внимание на реакциите на околните. Насочете енергията си в по-позитивна насока.

Гуинет Полтроу в ролята на Силвия Плат във филма

Силвия Плат: Съдба, по-страшна от смъртта

Везни

Денят ви може да започне сравнително спокойно, но не се подлъгвайте. Днес имате перспективи за постигането на нещо голямо и важно за самите вас. Оглеждайте се за възможностите около себе си и не пропилявайте шансовете, които ви се дават. Бъдете фокусирани върху целите си.

Скорпион

Не си поставяйте сами ограничения пред нещата, които искате. Ако мечтаете за нещо, не позволявайте на никого, дори на собствените ви съмнения, да ви разколебават. Вместо това потърсете различни варианти да постигнете онова, което желаете - направете си план и пробвайте. 

Можеш ли да се заразиш от коронавирус, докато плуваш?

Стрелец

Днес ще имате голям потенциал във воденето на преговори и в убеждаването на околните. Възползвайте се от момента, за да наклоните везните във ваша полза и да се доближите до нещата, които искате. Бъдете изобретателни и намерете най-правилния подход - вие го умеете най-добре.

Козирог

В живота ви може да настъпи много интересен обрат, а днешният ден ще се окаже ключов за това. Опитайте да следите внимателно събитията около себе си и да реагирате по най-добрия за вас начин. Нещо голямо се задава пред вас, не го подминавайте.

Как да спиш, за да облекчиш болката в тялото?

Водолей

Ще ви е малко трудно да подредите правилно приоритетите си днес, но все пак опитайте. Има неща, които не бива да отлагате повече, иначе моментът за тях ще отмине. Бъдете по-фокусирани върху голямата картина, за да си изясните кое е най-важното за вас на този етап.

Риби

Пред вас има добри новини, така че стиснете зъби и потърпете още малко. Съвсем скоро ще можете да си отдъхнете и да видите реализирани някои от големите си желания. Бъдете малко по-активни и провокирайте различни събития в живота ви с действията си.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща