Дневен хороскоп: 27 август

Photo by Wes Hicks on Unsplash

Photo by Wes Hicks on Unsplash

Автор: New Me

27 Август 2020

Овен

Някой може да опита да си поиграе с чувствата ви, затова не се раздавайте прекалено щедро за околните днес. Погрижете се за собствените си дела и фокусирайте енергията си за постигане на вашите цели. Имате нужда от нещо забавно и различно, потърсете си развлечения.

Телец

Не се изолирайте от случващото се около вас днес. Една страхотна възможност ще се завърти наоколо, но трябва да сте подготвени да я сграбчите, преди да ви се е изплъзнала. Не слушайте прекалено много мнението на другите, а постъпвайте така, както вие прецените в различните ситуации.

Photo by Guillaume M. on Unsplash

Нещата, в които сме най-добри спрямо възрастта ни

Близнаци

Ако търсите начин да подобрите нещата в работата и финансите си, защо не поискате малко помощ от приятели или добри познати? Някой около вас може да ви даде страхотна идея или да ви насочи към добра възможност, но за целта ще трябва да направите първата крачка и да попитате.

Рак

Разчитайте на добрата си енергия и позитивната нагласа, за да постигнете целите си през днешния ден. Не допускайте никой да помрачи настроението ви или да ви разколебае от начертаните планове. Съмненията могат да ви изиграят лоша шега, затова се отървете от тях и бъдете по-смели.

Photo by Joanna Nix on Unsplash

5 неща разкриват сродната ви душа

Лъв

Обърнете повече внимание на дома си днес - има неща, които отлагате от доста време, но е настъпил моментът да ги отметнете. Ако подобрите средата си вкъщи, ще се чувствате далеч по-добре и ще се доближите до баланса и хармонията, които ви убягват в последно време.

Дева

Имате разногласия с определен човек, които може да ви извадят от равновесие за кратко. Опитайте все пак да възвърнете баланса си и да изолирате всичко, което ви дразни и напряга. Здравето ви трябва да е по-голям приоритет в момента, а лошите емоции го разклащат допълнително.

Снимка на OpenClipart-Vectors от Pixabay

Мария Стюарт: Недостойните й мъже и борбата за трона

Везни

Не допускайте нищо да ви разколебава в начертаните планове. Ще стигнете до нови прозрения и ще намерите решение за сложни ситуации, през които преминавате. Доверете се повече на собствената си интуиция, отколкото на чуждото мнение - няма да сбъркате.

Скорпион

Дайте воля на по-аналитичната си страна. В момента не е най-добрият период да се поддавате на емоциите и да следвате сляпо сърцето си. Вложете разум във всичко, което правите, за да се предпазите от прибързани грешки, които може да ви костват много. Вечерта е подходяща за начертаване на нови цели.

Снимка на 272447 от Pixabay

7 неща, които не знаете за Одри Хепбърн

Стрелец

Нещата около вас са доста непредсказуеми в момента и всяко ваше действие може да доведе до неочаквани последици. Обмисляйте добре думите и действията си, преди да предприемете каквото и да било по важни за вас въпроси. Прибързването ще ви донесе по-скоро неприятности.

Козирог

Може да ви изненадат някои недотам приятни новини, но не бързайте да се отчайвате и да унивате. Решението на всеки проблем ще е съвсем близо до вас, но ще ви е нужно известно хладнокръвие, за да го откриете и да се справите с изпитанията. Мислете положително.

Как да бъдем по-малко самотни в тези времена?

Водолей

Имате нужда от нещо, което да внесе повече промяна и разнообразие в ежедневието ви в момента. Помислете си за нещо, което отдавна искате, но не ви е достигало време или смелост да направите. Ще ви се отрази повече от добре - ще презаредите и ще тръгнете в нова, по-добра посока.

Риби

Поставете си за цел да се чувствате добре днес - да сте изпълнени само с положителни мисли и да излъчвате позитивизъм и увереност. Това ще ви отвори много врати, които доскоро сте смятали за непробиваеми, а и ще успокоите съзнанието си, което ще ви отведе до нови и страхотни идеи.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща