Любопитно

Дявол или ангел си?

13:53, October 11, 2017 | От New Me

                Дявол или ангел си?

Зодията ти те издава

Виж дали си по-близо до дявола или до ангела спрямо зодията си.

Скорпион

Дори Сатаната ти връща обажданията, тъй като не иска да си навлече гнева ти. Ти си всъщност живото въплъщение на злото. Също така, имаш силен сексуален заряд.

Козирог

Ти си дяволът. Харесва ти да правиш злини, докато не те хванат.  След това може да се преструваш, че се извиняваш.

Овен

Може да притежаваш различни пороци. Но за сметка на това имаш страхотно чувство за хумор. На практика, разсмиваш човек, преди да го прецакаш.

Дева

Ти си приятна, щедра, топла и позитивна. Докато не те предизвикат, тогава спокойно ще видят и лошата ти страна.

Рак

Искаш да бъдеш добър човек. Но животът предлага многобройни изкушения, така че е трудно да се съпротивляваш. И често се поддаваш...

Лъв

Ти си величествена, красива, силна и благородна, докато не покажеш и другата си страна. Правиш добро, докато не те нападнат. След това можеш да накараш човек да съжалява до края на живота си.

Близнаци

Ти си човек, който винаги има демон на едното рамо и ангел на другото. Ти си като лятото и зимата, нощта и деня, доброто и злото...в едно. Постоянно се бият двете  противоположности и никога не знаеш коя ще вземе надмощие.

Водолей

Искаш да помагаш на другите, постоянно си готова да се отзовеш на нуждите на хората. Любящ и мил човек си, но често взимаш неразумни решения заради сексуално привличане.

Стрелец

Ходиш през живота с песен в сърцето и с усмивка на лицето. Истината всъщност е най-доброто за теб. Но дяволът излиза наяве, когато другите те лъжат.

Риби

Ти си съпричастна, прощаваща, мила, със свой-собствен етичен кодекс. Но често се разгневяваш, когато другите не оценяват нещата, които правиш за тях. За щастие, веднага го преодоляваш, тъй като знаеш, че животът е твърде кратък, за да се ядосваш.

Телец

Имаш прощаващо сърце. Спасяваш котенца на улицата, помагаш на възрастни дами. Само не забравяй, че в един свят, пълен с дяволи, прекалената доброта може да бъде опасна.

Везни

Ти си най-красивият и чист ангел. Дори понякога скриваш добротата си, за да може да помогнеш на другите да се чувстват комфортно.

Вижте още:

Убийствените навици на хронично нещастните хора

Невероятните неща, които тялото ни прави всеки ден

Ефектът „Дънинг-Крюгер”

Тези психологически трикове ще променят живота ти

 

Imasmi web loading