Книги и филми

Най-добрите роли на Дженифър Анистън

08:23, February 11, 2021 | От New Me

                Най-добрите роли на Дженифър Анистън

Любимите ни филми с чаровната актриса

На 11 февруари е родена една от най-обичаните американски актриси в последните три десетилетия - Дженифър Анистън. Тя се радва на милиони фенове по цял свят, но днес няма да говорим толкова за нея и живота й, а ще обърнем внимание на любимите ни нейни роли.

Приятели (1994 - 2004)

Сериалът, от който започна звездният път на Анистън и вероятно най-обичаната нейна роля. Кой ли не се е забавлявал искрено с перипетиите на Рейчъл и не се е радвал на любовта им с Рос и щастливата развръзка накрая? Безспорно най-емблематичната роля в кариерата й, било то и в телевизионен сериал.

Марли и аз (2008)

Както всеки филм, в който са замесени животни, така и този е изключително трогателен. Проблемите и трудностите, през които минава едно младо семейство покрай грижите за малкото и палаво куче, са изместени от уроците и обичта, които то им оставя. Макар и да си поплачете на моменти, докато го гледате, със сигурност ще се влюбите във филма.

Пълно за празно (2010)

Забавен, било то и леко наивен като сюжет филм. Героинята на Дженифър Анистън няма стабилен мъж до себе си и решава да прибегне до ин витро, за да си роди дете. В момент на разочарование от решението й, както и заради повечето изпит алкохол, най-добрият й приятел изсипва течността, дадена от донор за процедурата. Така се принуждава да запълни липсващото, като вземе от себе си. Ако ви се гледа ненатоварващ и лек филм, препоръчваме ви го.

Семейство Милър (2013)

Съвременна комедия с доста черен хумор, но пък определено ще се посмеете добре, ако ви допадат такъв тип филми. Когато четирима почти непознати един за друг хора се замесват в трафик на наркотици, по следите им са хладнокръвни убийци, сприятеляват се по невнимание със семейство на полицай, а самите те трябва да се преструват на щастливи роднини, нещата напълно излизат от контрол. 

Раздялата (2006)

Романтична комедия с доста поле за равносметки. Кога си отиват чувствата, какво правиш, за да преодолееш проблемите в една връзка и можеш ли да минеш през раздялата без излишни драми? Отговорите на тези въпроси във филма се опитват да дадат Дженифър Анистън и Винс Вон. И в крайна сметка май успяват. Любопитен факт е, че двамата актьори наистина се влюбват, докато снимат филма, но връзката им продължава доста кратко след това.

Отстреляй бившата (2010)

Един филм, който мнозина обожават не толкова заради сюжета, а заради участието на Джерард Бътлър и Дженифър Анистън. Героинята на Анистън е журналистка, която се замесва в опасен случай, а покрай нея се забърква и бившият й. Докато бягат и се опитват да разплетат опасната история докрай, двамата се преоткриват и си спомнят за хубавите моменти заедно и любовта си. Романтична комедия, която ще ви е приятно да изгледате някой уикенд.

Жена назаем (2011)

Лековат флирт и няколко лъжи вкарват героинята на Дженифър Анистън в един фалшив свят. Освен че трябва да се преструва на бивша съпруга, тя е принудена да се изправи пред тайната си любов и лицемерната приятелка от гимназията. Докога ще издържи този балон от лъжи, без да се спука, и ще възтържествува ли любовта накрая? След немалка доза смях ще разберете.

Хората говорят (2005)

Цяло съзвездие от талантливи актьори се появяват в този филм, начело с Шърли Макклейн, Кевин Костнър и разбира се - Дженифър Анистън. Макар да не пожъна някакъв особен успех, все пак историята е интересна. Когато се връща при семейството си, героинята на Анистън осъзнава, че не е съвсем удовлетворена от уж перфектния си живот, а от миналото на близките й започват да изскачат някои отдавна заровени тайни.

Всемогъщият Брус (2003)

Една от емблематичните комедии с участието на Джим Кери. Идеално до него във филма се вписва Дженифър Анистън. За неограничените възможности и това, което биха направили хората, ако получат абсолютна власт над всичко около себе си. Дали биха я използвали мъдро и какво би коствало всичко това на тях и на близките им. Ще се посмеете добре с този филм, но и ще се замислите за някои неща от живота.

Шефове гадняри (2011)

Кой ли не е имал шеф, когото не понася, който го тормози или потиска? Е, тук ще видим Дженифър Анистън в една различна роля от вечно усмихнатото и чаровно момиче. Тя е сред гадните шефове, които буквално тъпчат подчинените си. Именно това обединява трима приятели, които решават да убият шефовете си гадняри и да се отърват от тиранията им. Доколко ще успеят - вече е друг въпрос. Гледайте тази черна комедия и ще разберете. Звездният състав от актьори се допълва от Кевин Спейси, Колин Фарел, Джейсън Бейтман и много др.

Imasmi web loading