Вдъхнови се

Истината е, че всеки ще те нарани. Просто трябва да откриеш тези, за които ще си струва.

13:42, February 06, 2019 | От New Me

                Истината е, че всеки ще те нарани. Просто трябва да откриеш тези, за които ще си струва.

На 6 февруари 1945 г. е роден ямайският певец Боб Марли

Икона, легенда, певец, китарист, автор на песни ... Боб Марли. Роден е на 6-ти февруари 1945 година в Ямайка и напуска този свят на 11-ти май 1981 година в САЩ. Остава следа не само с творчеството си, но и с мислите, които звучат плашещо актуално и днес.

Твърдо вярвам, че само веднъж в този живот може да намериш някого, който да преобърне света ти напълно! 

Футболът е музика, футболът е свобода.

Истината е, че всеки един човек ще те нарани. Просто трябва да намериш тези хора, заради които си струва да страдаш.

Може да не си първият мъж в живота й, нито последният, нито единственият. Тя е обичала и преди, може би ще обича отново… Но ако тя те обича сега, какво друго има значение? Тя не е перфектна, ти също не си... и е възможно двамата никога да не сте перфектна двойка. Но ако тя може да те разсмее, да те накара да премисляш и признава, че е човешко да се греши, дръж я и й дай всичко, което можеш! Тя може да не мисли за теб всяка секунда от деня, но ти е дала част от себе си, която знае, че може да разбиеш - сърцето си. Така че не я наранявай, не я променяй, не я анализирай и не очаквай от нея повече, отколкото може да ти даде. Усмихвай се, когато те прави щастлив, когато те ядосва – кажи й, а когато я няма… ще ти липсва.

Отваряш сърцето си, знаейки, че то може да бъде разбито един ден и докато го правиш, разбираш какво е любов и радост, за каквито никога не си мечтал.

По-добре е да се бориш за свобода, отколкото да бъдеш затворник цял живот.

Кой си ти, че да ме съдиш? Знам, че не съм перфектен и не живея, за да бъда такъв, но преди да започнеш да ме сочиш с пръст, се увери, че ръцете ти са чисти.

Неща, които никога преди не са те интересували започват да те палят само, защото знаеш, че са важни за този човек, който е толкова, толкова специален за теб.

Обичай силно, защото когато има любов трябва да се държи. Защото перфектни момчета не съществуват, но винаги има един човек, който е перфектен за вас.

Животът е един голям път с много знаци.Така че, когато преминавате през коловозите, не усложнявайте ума си. Бягайте от омразата и ревността.

Събуди се и живей!

Ако дори кучето и котката могат да живеят в съгласие, защо ние да не можем?

По-добре да умра заради свободата, отколкото всеки ден да живея като пленник.

Обичай живота, който живееш, живей живота, който обичаш!

Някои чувстват дъжда. Други само остават мокри.

Imasmi web loading