Вдъхнови се

Как да започнем изцяло нов живот?

06:00, June 07, 2017 | От Катерина Иванова

                Как да започнем изцяло нов живот?

Низ от преживявания със заряд и сякаш пасивни дни, животът често ни поставя в сянката на един вътрешен демон, който влиза тихо на пръсти и постепенно заемa

Низ от преживявания със заряд и сякаш пасивни дни, животът често ни поставя в сянката на един вътрешен демон, който влиза тихо на пръсти и постепенно заема своето комфортно място в нас  - „Не…Ако…Вероятно…“.

Казано с други думи, това са нашите необходими дози от ежедневни комплекси и колебания, които атакуват и обсебват интелектуалните ни способности. “Не бих могъл да кажа! Не вярвам ! Ами ако се проваля? Ами ако не е така? Дали ще ми се присмеят?” Повечето от нас избират живот в сянка и се превръщат в жертви на собственото си съмнение, на несигурността, а понякога и в роби на самите себе си и на чуждото мнение.

Даваме ли си сметка, че в действителност светът върви напред със своите дилеми и ежедневни трудности и нашето съществуване сякаш е пясък между пръстите ни и се изсипва във времето? Кой може да ни попречи да изживеем нашия преход по най-правилния начин и дори да докоснем щастието? Никой! Лучия Джованини вярва, че емоциите трябва да се движат (от латински e-mozioni movere - движение), а контролът би ги блокирал и сковал. Нейните книги и семинари показват чрез практически упражнения как да се научим да ги направляваме и използваме по най-добрия начин.

Как да насочваме движението им вместо да оставяме те да ни направляват. На 27 юни Лучия Джованини ще проведе първия си уъркшоп в България. Тя ще представи уникална и силна комбинация на три интегрирани инструмента: Колелото на живота, Стената на виденията и Ритуала за пречупване на стрелата. Бивш модел, член на Американската асоциация по психология, тя обучава в нестинарство, преподава духовен и трансформационен коучинг. Специалист е в работа с дъха и техники на медитация.

Автор е на бестселърите „Толкова различен живот“ и „Освободи живота си“, издадени на български от ИК „Колибри“ 2015 г., както и на книгите „Заслужавам най-доброто“ и "Силата на женската мисъл", които са преведени на 8 езика. Творбите й са помогнали на хиляди хора по цял свят да живеят по-добре със себе си и с другите.

 „Изцяло нов живот“ е известен като трансформиращо изживяване и уникална възможност да си изясниш истинските цели в живота и как да се придържаш към тях. Ще се научиш как да запалиш положителните промени в живота си, как да овладееш силата на насочването на вниманието, как да превъзмогнеш страховете си и да изпитваш дълбоко чувство на радост и задоволство. Ще използвам уникална и силна комбинация на три интегрирани инструмента: Колелото на живота, Стената на виденията и Ритуала за пречупване на стрелата.“ – представя събитието Лучия Джованини.

Остават четири дни до приключване на ранната регистрация. Организатор е къща за събития Elinor's House, София, а билети се предлагат през онлайн платформата sabitie.bg, както и на място в Ellinor`s House.

ИЗЦЯЛО НОВ ЖИВОТ ще се проведе на 27 юни – вторник от 10:00 ч. до 18:00 ч. в София. В Сряда – 28 юни се организира лична VIP среща на Лучия Джованини с максимално 20 участници.

Следете повече на официалния блог на събитието: http://lucia-giovannini.blogspot.bg Присъединете се към събитието във Facebook.  Билети може да намерите ТУК.

Imasmi web loading