Любопитно

Как изневерява всяка зодия?

09:18, June 19, 2019 | От New Me

                Как изневерява всяка зодия?

Нещо любопитно

Изневерите могат да са нещо наистина много болезнено. Но нека сега хвърлим поглед към нещо любопитно – ако реши да изневери, как евентуално би го направила всяка зодия. Вижте... 

Овен 

Представителите на тази зодия могат да бъдат много жестоки, ако решат да изневерят на половинката си. Ако бъде хванат в крачка, Овенът дори няма да отрече. Даже нещо повече – може да посочи предимствата на любовника/любовницата пред партньора си. В следващия момент Овенът може да ви прегърне и да ви обясни, че го е грижа също и за вас. 

Телец 

Телците се смятат за едни от най-верните във взаимоотношенията си и като цяло не са много склонни към изневери. Разбира се, всяко правило си има изключения. Ако все пак реши да ви изневери, представителят на тази зодия ще го направи, защото наистина се е влюбил или поне е усетил по-силна връзка със съответния човек. Така че най-вероятно няма да е просто афера, а нещо по-сериозно. 

Какво ще преживееш това лято според зодията?

Близнаци 

Ако решат, близнаците биха могли да играят мръсно. Зависи дали ще ги провокирате дотам. Така те биха могли да ви изневерят с някой, който е от близкото ви обкръжение, ако се почувстват засегнати или наранени. Близнаците са склонни понякога и да си фантазират, че ви изневеряват. Ако връзката ви е силна обаче, няма да преминат границата. 

Рак 

Като цяло Ракът не се смята за много добър в изневерите. Най-вероятно ще е само въпрос на време, докато се издаде с нещо. Няма да е нужно дори да ровите в телефона и компютъра му, тази тайна няма да може да бъде опазена дълго от един Рак. Имайте предвид обаче, че представителите на тази зодия не са склонни чак толкова да изневеряват, освен ако не са решили, че връзката ви не се развива и е време да си потърсят нещо по-добро. 

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Какъв тип жена си според зодията?

Лъв 

Въпреки че могат да бъдат истински огън, Лъвовете не обичат много да изневеряват. Не им се занимава с това да заменят партньора си и да са изправени пред излишни драми. На тях им стига просто да знаят, че някой друг е привлечен от тях и че имат опция, резервен план, ако връзката им със сегашната половинка върви зле. Най-вероятно е Лъвът да не изневери, освен ако нямате много сериозен проблем в отношенията си. 

Дева 

Девите изневеряват като Бонд… Джеймс Бонд. Ако имате афера с представител на тази зодия, който е женен, срещите ви ще са изпълнени с приключения и тайнственост. Дори може да ви дадат кодови имена. В същото време партньорът им няма да е наясно с техните изневери. Девите просто са твърде добри в опазването на тайните си. Ако решат обаче, няма да се поколебаят да кажат на партньора си, че му изневеряват. 

Как да срещнеш сродната си душа през 2019?

Везни 

Те могат да преподават изкуството на изневерите. Толкова могат да са добри в това, ако пожелаят. Дори могат да имат паралелни връзки с двама души в продължение на години, без никой от тях да заподозре. Везните в същото време умеят да накарат партньорите си да се чувстват щастливи и даже да не им мине през ума, че им изневеряват. Представителите на тази зодия обаче приемат брака много по-сериозно и в такива случаи ще се замислят добре, преди да прибегнат до изневяра. 

Скорпион 

Скорпионите не са много склонни да се занимават с изневери. Като цяло, възприемат връзките и брака сериозно, стига да смятат, че имат точния човек до себе си. Единственият проблем може да дойде от това, че понякога Скорпионът може да бъде изключително влюбчив и тогава да допусне грешка. Затова поддържайте интереса и не оставяйте връзката ви да се носи по течението, за да не се отегчите един от друг. 

Перфектните слънчеви очила според формата на лицето

Стрелец 

Понякога Стрелецът просто обича да изневерява. Това за него може да се превърне дори в игра. Ако Стрелците решат, че не са много влюбени в сегашните си партньори, като нищо може да изпробват различни други варианти. Най-вероятно бързо ще разберете, ако представител на тази зодия ви изневерява. Като цяло, Стрелецът не се опитва да крие чувствата и преживяванията си – дори пред общите ви познати. 

Козирог 

Козирогът може да изневери и след това да се държи, сякаш нищо нередно не е станало. Даже може да се опита да ви обясни, че въпреки изневярата все още обича вас, така че не вижда какъв е проблемът. Ще ви е много трудно да хванете Козирог в крачка, той винаги ще намери начин да се измъкне от въпросите ви. 

10 безценни съвета за бърз растеж на силна коса

Водолей 

Водолеят е по-склонен към емоционална изневяра. Той не се чувства комфортно и в свои води, когато изневерява физически, защото предпочита спокойствието и не иска да си създава допълнителен стрес, като ви лъже или трябва да отговаря на въпросите и съмненията ви. Ако все пак стигнат до изневяра, е много вероятно Водолеите да се почувстват зле от това. 

Риби 

Рибите могат да бъдат много изобретателни, когато става въпрос за изневери. Способни да се измъкнат и от най-заплетените ситуации. Понякога могат да бъдат толкова убедителни, че дори да се натъкнете на някакво доказателство за изневярата им, ще съумеят да ви убедят, че просто си въобразявате. Ако ви изневеряват, не очаквайте да ви го признаят, вероятността за това е почти нулева. 

Imasmi web loading