Любопитно

Как съблазнява всяка зодия?

10:12, August 23, 2019 | От New Me

                Как съблазнява всяка зодия?

Време е да разберем

Овен

С убийствена страст. Ако някой може да спре дъха ви и да забравите на кой свят сте, това са представителите на тази зодия. От тях очаквайте всичко друго, но не и да са пасивни или скучни. Ще можете да усетите от всичко по много - желание, страст, възбуда, но и романтика. Овенът е отличник както във флирта, така и в любовта. Ще ви плени с увереност и чувственост.

Телец

Водещи тук са чувствата във всичките им форми. Трябва да сте наясно, че ако Телец е предприел действия към вас, то определено има нещо повече от сексуално привличане. Представителите на тази зодия знаят как да ви накарат да се отпуснете и настроите за романтика, ще се почувствате толкова сигурни и спокойни, а в същото време ще изгаряте от желание по този човек. Никой друг не владее превключването от нежност към бурна страст, както Телецът.

Снимка на StockSnap от Pixabay

8 световноизвестни творци, чийто живот е бил по-лош от вашия

Близнаци

Като всички Близнаци, важна е не само физическата част на нещата. Те ще ви впечатлят с интелект, чувство за хумор и правилните думи във всеки един момент. Умеят да ви предразположат само с една дума или жест и да ви накарат да искате още от тях. А когато спрат да говорят, знаят точно как да ви завъртят главата до краен предел. Колкото сладкодумни, толкова и умели в игрите за възрастни.

Рак

Ще ви демонстрира привързаност и уважение. Ще ви покаже, че наистина ви цени и сте важна част от живота му. А когато се доверите напълно, няма да ви разочарова. Представителите на тази зодия са чувствени, зрели във взаимоотношенията си и знаят как да поднасят приятни изненади. С тях никога няма да знаете какво следва в любовта, така че се пригответе за едно голямо приключение.

Photo by NeONBRAND on Unsplash

Знаците, че всичко между вас е приключило

Лъв

Тук ще сте абсолютно наясно кой поема инициативата във флирта и взаимоотношенията ви. Тъй като Лъвът има високо мнение за себе си, трябва да сте много поласкани, ако сте избрани от него. Това означава, че вижда нещо изключително във вас и ще даде всичко от себе си, за да сте заедно. Лъвът не познава граници, така че ще ви омайва с щедрост не само материално, но и емоционално. Ще направи всичко по силите си, за да се чувствате като кралска особа с него.

Дева

Девите обичат красотата, баланса във взаимоотношенията и със сигурност знаят как да съблазняват. Ще качат флирта на съвсем ново ниво и ще го превърнат в изкуство. В отношенията ви всичко ще е красиво и изчистено - без грубости и без фалш. Знаят как да накарат човекът до тях да се чувства специално. Да усеща, че е обичан и желан. А какво повече ни трябва, за да се влюбим истински?

Кой филм си според зодията?

Везни

Умеят да сложат ред във всеки хаос, с тях ще имате чувството, че всяко нещо в живота ви най-накрая си е на мястото. Създават силно чувство за романтика и уют, а в леглото знаят как да удовлетворят всяко желание и да подлудят човека до себе си (във възможно най-хубавия смисъл). Да ви съблазняват Везни е като да изтеглите шестица от тотото - просто сте абсолютни късметлии.

Скорпион

Тук вече говорим за царете на съблазняването - това е най-страстният знак от всички. Толкова страстни, че могат да изпепелят всичко по пътя си. Ако сте станали обект на желание за Скорпион, затегнете коланите и се подгответе за най-огненото си изживяване. Перфектни в романтичните жестове, но и тотални лидери в леглото. Със сигурност флиртът и връзката със Скорпион са нещо, което ще запомните за цял живот.

Photo by averie woodard on Unsplash

Цветето, което задължително трябва да имаш (според зодията)

Стрелец

Забравете за всичко скучно в любовта. Когато ви съблазнява Стрелец, няма да му насмогнете. Винаги ще е няколко хода напред. Романтична вечеря, разходка до красиво място, екзотична екскурзия - Стрелецът вече е планирал всичко, за да ви спечели. Понякога бързо се отегчава, затова очаквайте огромно разнообразие както в отношенията ви, така и в ежедневието ви. Никога няма да се наситите или ви омръзне да сте с представител на тази зодия - влезе ли ви веднъж под кожата, оставате негови завинаги.

Козирог

Мегапланът е в действие! Ако представител на Козирог се опитва да ви спечели и съблазни, бъдете сигурни, че всичко е внимателно обмислено и планирано много отдавна. Затова имате усещането, че всичко винаги е перфектно с този човек - избрано е идеалното място, забавлявате се точно така, както обичате, чувствате се специални и обожавани - всичко това е само и единствено заради вас. Романтика и внимание към всеки детайл и във всеки един момент.

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Как изневерява всяка зодия?

Водолей

Забравете всичко традиционно и познато. Водолеят обича да е различен от всичко, което сте виждали и усещали досега, затова ще вложи много старание и ще направи невъзможното да се превърне в най-доброто ви изживяване. И обикновено го постига. Ще се наситите не само физически, но и емоционално - ще сте в еуфория и ще искате още и още. А един Водолей винаги знае как да ви даде още от най-доброто.

Риби

Царете на романтиката. С тях романтичните жестове не са отживелица и ще достигнат много дълбоко до сърцето ви. В същото време в леглото с тях няма нищо невинно. Тази изумителна смесица от романтика а ла Джейн Остин и истински съблазнители ще ви подлуди. Ще се чувствате едновременно ценени и свръхжелани. А какво повече може да иска човек - с Рибите е гарантирано, че ви предстоят само красиви емоции.

Imasmi web loading