Красота

Как всяка жена става по-красива?

12:36, May 02, 2018 | От New Me

                Как всяка жена става по-красива?

Проверено и доказано!

Едва ли има жена, която не желае да бъде красива в очите на околните. Просто си е заложено в женската природа. Суета или нещо друго… но е факт. 

Има обаче някои черти, които според мъжете правят една жена по-привлекателна и даже – красива. Ето и кои са те. 

Страст 

Няма мъж, който да може да устои на страстна жена. Жена, която излъчва енергия и страст във всеки един аспект – в отношенията, в работата, към живота. Оказва се, че на мъжете като цяло не им допадат жени, които не влагат емоция в нищо. Просто го има онзи пламък, който се пренася и на останалите. 

Вижте още: Розово кафяво или преобрази се за топлите дни

Обноски 

Никой не иска до себе си жена, която не умее да се държи подходящо за ситуацията и не знае какво да каже и как да общува с партньора, приятелите, близките, колегите на половинката си. Именно в такива ситуации мъжете оценяват и намират за по-привлекателни жените, които не ги злепоставят и умеят да се държат спокойно и уверено в чужда компания. 

Вижте още: Неустоими устни без инжекции? Да!

Независимост 

Колкото повече приятели, хобита и интереси има една жена, толкова по-атрактивна и привлекателна се струва на мъжете. Никой не обича жени, които лежат на врата на половинките си, или онези, които не могат да предприемат нито една стъпка без партньора си. Обикновено те са винаги на разположение и „удобни” до втръсване. 

Вижте още: Избягвайте това, ако искате красива кожа!

Самочувствие 

Всеки обича да има до себе си уверен човек, който е наясно със собствените си качества и достойнства. Затова се старайте да имате за какво да сте самоуверени, а не просто да се "надувате" без покритие. Усъвършенствайте се постоянно, гордейте се с това, което сте, независимо от външния си вид. Ако си давате сметка колко много положителни качества имате, другите ще го усетят. А уверените хора са доста секси. 

Вижте още: Пуловерът може да бъде много секси и стилен

Не споделя всичко 

Красивата жена е и малко мистериозна, има лека загадка в себе си. Нещо интригуващо, което грабва вниманието и обсебва ума на мъжете. Изненадите и новите неща са онова, което правят една жена още по-интересна за мъжа. 

Доброта 

Никой не иска да има до себе си зла и отблъскваща жена. Дамите не бива да забравят, че са нежният пол. Жена, която е добра и състрадателна, със сигурност ще направи впечатление и ще бъде още по-симпатична и красива в очите на околните. 

Вижте още: Да премахнем торбичките под очите

Чар 

Усмихвайте се, забавлявайте се, пуснете чувството си за хумор и покажете колко страхотна компания сте. Независимо дали умеете да говорите убедително или просто сте забавни, а може би силата ви е в това да карате другите да се чувстват страхотно около вас. Постарайте се да бъдете жената, с която им е приятно да прекарват много време. Онази, която ще разсмее мъжа до себе си, ще го накара да се отпусне или ще се смее искрено на шегите му. В крайна сметка, кой няма нужда от това?

Imasmi web loading