Любопитно

Какъв тип жена си според зодията?

12:36, March 08, 2019 | От New Me

                Какъв тип жена си според зодията?

Нека да видим!

Овен - Завладяващата кралица

Жената Овен обича силата и контрола. Съзнателно или не, обикновено тя владее ситуацията и задава правилата на играта. Напълно наясно е със силата, която носи в себе си и не се бои да я използва. Въпреки това не е импулсивна и непремерена в решенията си. Винаги обмисля последствията и едва тогава действа. А когато е щастлива, озарява всичко около себе си и никога не остава незабелязана - това е Завладяващата кралица.

Вижте още: Петте зодии, които привличат най-много парите

Телец - Дамата със златно сърце

Жената Телец се отличава със силния си характер и калената воля. Тя знае отлично какво иска и как да го постигне, като е заредена с достатъчно търпение да следва целите си. В същото време е много лоялна и предана към хората, които обича. Щедра е и знае как да дарява щастие и обич, и да кара любимите си хора да се чувстват специални. Смело можем да кажем, че зад силната воля стои едно сърце от злато.

Близнаци - Създателката на красота

Представителките на тази зодия са изключително креативни и обичащи красотата жени. До каквото и да се докоснат го превръщат в шедьовър, знаят как да създадат неповторима атмосфера навсякъде около себе си и го постигат с лекота. Всички са привлечени от тях, от изтънчения им вкус и вроден усет. Въображението на жените Близнаци никога не спира да работи и не познава граници. Не обичат конфликтите, но когато отстояват позицията си, всички се съобразяват.

Вижте още: Какво ще ти се случи през март?

Рак - Жената енигма

Изключително дълбока личност, която малцина могат да разберат. За повечето хора жената Рак е абсолютна енигма - тайнствена, завладяваща и привличаща околните като магнит. Може да е както горда и страстна, така и щедра и грижовна. Често мени настроенията си, но като приятел и партньор е напълно лоялна, когато обича. Единственото, което не може никога да прости, е предателството.

Лъв - Родена лидер

Най-великите визионери и лидери - това са жените от тази зодия. Винаги си поставят високи цели и не се спират пред нищо, докато не ги постигнат. Умеят да се изкачват блестящо по стълбичката на успеха, но никога не ламтят за слава, затова по пътя нагоре взимат и своите лоялни спътници. А когато се провалят, го правят с достойнство и бързо започват отначало - пораженческото мислене не е в природата им. Притежават гордост, стил и ценности, които малцина имат, но всички ги ценят.

Вижте още: 5 психологически трика, които действат върху всеки

Дева - Ангелът от стомана

Жената Дева притежава качества, които вече рядко се срещат в света около нас. С изключително висок морал и ценностна система, с ангелска душа, но и с непоколебима решителност, когато се налага. Тя е ангелът от стомана... Ако трябва да избере да направи нещо по лесния или по правилния начин, винаги ще предпочете второто. По природа е любяща, мила и вечно готова да помогне. Знае как да отстоява себе си и нещата, в които вярва. Тази жена е истинска благословия.

Везни - Необикновената

Представителките на тази зодия са изтънчени и притежават вродена интелигентност. Подхождат към околните винаги с разбиране, а обезоръжават всички с убийственото си чувство за хумор. В живота са балансирани, не понасят крайностите и търсят златната среда във всичко. Не държат да показват чувствата си публично, но когато обичат, могат да накарат човека до себе си да се чувства най-специалният на света. Уверени са и знаят какво искат от живота, тези жени просто са необикновени.

Вижте още: Какво се случва с тялото ни, ако прекараме дори само ден сами?

Скорпион - Свободолюбивата мистерия

Жената Скорпион е толкова сложна и мистериозна, че малцина са онези, които могат да я "разчетат" правилно. Представителката на тази зодия е дръзка, смела и освободена в общуването и отношенията си. Знае отлично коя е и какво иска, а на моменти може да е болезнено откровена, когато нещо не й допада. Безценни оратори и страстни любовници - това са жените Скорпиони. Съответно подходящи за тях са също толкова силни, магнетични и свободолюбиви личности. А с това жената Скорпион не прави компромис - ако не е удовлетворена в любовта, никога не се примирява с по-малко, отколкото заслужава.

Стрелец - Емоционалната магьосница

Жените от тази зодия са изключително чувствителни и са наясно както със собствените си емоции, така и с тези на околните. Емпатията е втора природа за жената Стрелец, тя омагьосва с огромното си сърце и с вродения си усет винаги да знае кое е най-доброто нещо, което може да каже или направи за някого. И въпреки това не допуска всеки в своя свят. Трябва да се постараете много, за да стигнете до душата и сърцето на тези неповторими жени. Така че, ако жената Стрелец ви допусне до себе си, знайте, че за нея сте наистина специални.

Вижте още: Прическите, които ще властват през 2019

Козирог - Красив ум

Това е една особена "порода" жени - те са независими, свободолюбиви, но в същото време умеят да са отдадени на хората, които обичат, и обожават да се грижат за тях. Непоколебими са и знаят много добре какво искат и какъв да е следващият им ход. Природно интелигентни, излъчващи сила и сигурност, те умеят да привличат и задържат околните към себе си. Създават неповторимо усещане за уют. А най-хубавото е, че в грижите за останалите не губят себе си - излъчването на жената Козирог е невероятно силно и тя просто не може да бъде сбъркана с никоя друга.

Водолей - Неуморимата мечтателка

Жените от тази зодия са родени мечтателки, но не само мечтаят смело, но умеят и да се борят за това, което искат. Надарени с невероятна вътрешна сила, те неуморно си поставят големи цели и работят здраво, за да ги постигнат. Уникална смесица от женственост, нежност и сила. Това ги прави неустоими не само в очите на мъжете, но и буди огромно възхищение сред приятелите им. Жената Водолей е тази, която е достатъчно дръзка да мечтае да промени света, и достатъчно смела, за да се опита да го направи.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Риби - Щедрата любовница

Тези жени са вулкан от щедрост, любов и честност. Тяхната природа е изтъкана само и единствено от любов, а животът им се движи от тази сила. Страшно емоционални и чувствителни са, но често се опитват да скрият това от околните. Състрадателни са и винаги ще се опитат да помогнат на някой, който е в нужда или страда. Жените Риби са ангелите на любовта, от които този свят толкова се нуждае. 

Imasmi web loading