Любопитно

Какви сте в любовта според зодията?

10:00, March 15, 2018 | От New Me

                Какви сте в любовта според зодията?

Доста любопитно

Как ще се държи всеки в любовта и с кого ще си пасне? Това е строго индивидуално за всеки човек. Но все пак, на базата на характеристиките на зодиите, може да се обобщят някои общи черти за всеки знак. 

Е, вижте как обичат различните зодии и преценете сами доколко ще откриете сходства при вас. 

Овен

Влагате много страст и огън в любовта. Обичате да се отдавате на удоволствия, дръзки сте в действията и чувствата си. В отношенията си с половинката сте смели и открити, а понякога – преми до болка. 

Телец

При вас действа принципът: бавно и чувствено. Вие знаете точно какво и кого искате. В любовта сте търпеливи и предани, и държите половинката ви да оценява това. 

Вижте още: Има нещо, което би избрала пред секс...

Близнаци

Цените изключително високо духовната и интелектуална връзка. Държите да имате по-дълбоки отношения от чисто физическите с половинката си. Забавлявате се да разговаряте, споделяте и обсъждате с човека до себе си. 

Рак

Интуитивни личности и мечтатели. Повече от всичко искате да споделяте чувствата си с партньора и да цари разбирателство. Когато Ракът обича, той иска да се грижи за любимия си човек и винаги ще се стреми да му е опора. 

Вижте още: 7 откачени признака, че сте влюбени

Лъв

Креативни и обичате да си „играете”. Лъвовете имат нужда от много страст в отношенията си. Една скучна връзка с по-пасивен партньор може да ги накара много бързо за побегнат. Ако сте Лъв, сигурно сте наясно, че има доза нарцисизъм и егоизъм в душата ви и обичате да сте център на внимание, дори и във връзките. 

Дева

Обичате да анализирате и обмисляте добре нещата, а понякога ставате и недоверчиви към чувствата на половинката си. Държите да ви показват, че сте ценени и обичани, но в същото време сте способни и вие да давате много в любовта. 

Вижте още: Чертите, които ви правят неотразими

Везни

Романтични и социални личности. Винаги мислите как да доставите радост на партньора си. За вас е важно да има колкото се може по-малко конфликти в любовта. Дипломатични сте, но умеете и да наложите своето, когато решите. 

Скорпион

Като емоционален човек, държите да имате дълбока и силна връзка с половинката. Повърхностните хора ви отблъскват, предпочитате да имате до себе си човек, с който да откривате много нови неща и емоции. 

Вижте още: Тръпката си отива? Ето 6 знака

Стрелец

Обичате различното и приключенията. Умеете смело да изразявате емоциите си. За вас обсебваща връзка е всяка, в която не ви остава време за нови интересни занимания и приключения. Цените, когато партньорът ви дава пространство или поне е на една честота с вас. 

Козирог

Вие сте прагматични, но и отдадени в любовта. Предпочитате да демонстрирате любовта си с действия, отколкото с думи. Умеете да се погрижите за половинката си така, че да се чувства, все едно нищо повече не й трябва. 

Вижте още: Срещнали сте сродна душа? Ето признаците...

Водолей

Да запазите своята индивидуалност и свобода – за вас това е от съществено значение в любовта. Вие сте креативни в любовта и стимулирате партньора си да прави същото. 

Риби

Притежавате изключителна духовност и сте много чувствителни и състрадателни. Имате много любов за даване, но търсите партньор, който търпеливо ще ви изчака да му я разкриете, без да нарани чувствата ви или да се възползва от тях.

Вижте още:

Каква половинка си според зодията?

Какво ще ни донесе Годината на кучето?

Какво очаква всяка зодия през 2018-а?

Imasmi web loading