Любопитно

Какво издава датата, на която сте родени?

09:22, June 03, 2020 | От New Me

                Какво издава датата, на която сте родени?

Нещо супер любопитно и забавно

Смята се, че датата на раждане може да покаже много за характера на човека. Предлагаме ви един много бърз и забавен тест, с който да видите дали действително е така и какво издава вашето число.

За целта трябва да съберете всички цифри в рождената си дата, докато се получи едноцифрено число. Така например, ако сте родени на 20 март 1950 г., събирате 20, 3 и 1950, с което получавате 1973. След това събирате 1, 9, 7 и 3, и получавате 20. И накрая – 2 плюс нула. Така вашето число ще е 2.

Сега пресметнете своето число и вижте отговора. 

1 – Вдъхновител 

Ако вашето число е 1, вие сте креативни, изобретателни, новатори. Пълни сте с нови идеи и желанието да ги осъществите, а енергията ви зарежда и вдъхновява и околните. Много сте откровени и затова е добре да заложите на малко повече дипломация в някои моменти. Перфекционисти сте и това кара хората да ви смятат за властни понякога. Имате качества на лидери и обичате да сте първи във всичко. Ценно е обаче да се вслушвате и в съветите и идеите на другите. Понякога те са не по-малко добри от вашите. 

5 признака на висока интелигентност

2 – Миротворец 

Родени дипломати. Усещате настроенията и нуждите на останалите. Ако вашето число е 2, вие сте интуитивни, добри сте в анализирането – на ситуации и хора. Именно затова сте и безценни в конфликтни моменти. Знаете какво да направите и кажете, за да успокоите ситуацията. Това, върху което трябва да наблегнат хората под числото 2, е да превъзмогнат вродената си стеснителност, да се научат по-смело да изразяват себе си и да отстояват мнението си.

3 – Идеалист 

Много социални, чаровни и отворени към хората. Почти винаги са душата на компанията. Ако вашето число е 3, обикновено се доверявате прекалено лесно на околните и сваляте гарда си бързо. Приятно ви е да карате другите да се чувстват добре. Често обаче сте прекалени идеалисти и се налага да започнете да гледате на нещата малко по-реалистично, за да не се разочаровате.

Защо смехът е толкова заразен?

4 – Традиционалист 

Ако вашето число е 4, то вие сте по-скоро традиционалисти. Обичате реда и не ви притеснява рутината. Действате, само когато сте напълно наясно с нещата и сте сигурни, че се ориентирате добре в ситуацията. Но никога на сляпо. Постоянни сте в действията си и понякога – прекалено търпеливи. Няма да ви е излишно обаче да се научите да бъдете по-гъвкави и адаптивни, както и да действате понякога по-смело.

5 – Неконформист 

Любопитни, смели да поемат рискове, ентусиазирани за много неща около тях. Ако вашето число е 5, значи сте по-скоро от хората, които обичат новото, разнообразието и не се чувстват добре в рутинното. Обичате да научавате нови неща и виждате възможности за това в почти всяка ситуация. И понеже тези хора са пълна противоположност на 4, се съветват по-скоро да бъдат по-малко импулсивни във вземането на решения и да проучват малко повече нещата, преди да скочат в дълбокото.

Интересно: Как цветовете ни влияят в ежедневието

6 – Романтик 

Обичате да се чувствате нужни за околните и желани. Имате силна връзка със семейството и много държите на него. Верни и предани приятели сте. Чувствате се добре, когато помагате на околните. Обикновено такива хора са прекрасни учители. Обичат изкуството, музиката.  Трябва обаче да са наясно, че хората не се променят толкова лесно и да нямат прекалено високи очаквания към тях. 

7 – Интелектуалец 

Хората, чието число е 7, винаги търсят допълнителна информация или скрит подтекст. Много начетени и обичат да философстват. Не се осланят на емоциите, когато взимат решения. Напротив. Мотото им е „Бавно и с постоянство”. Не им пречи да остават сами понякога. Нерядко си живеят в свой-собствен свят. Но е добре да се връщат по-често в действителността, за да не пропускат важни моменти.

Photo by Almos Bechtold on Unsplash

ТЕСТ: Колко близки сте наистина?

8 – Професионалист 

Ако сте получили числото 8, вие сте от хората, които умеят да решават проблеми. Професионалисти, с добра преценка и решителни. Имате големи планове и обичате охолния и добър живот. Понякога оставяте на заден план съществени неща, за да постигнете целите си. Няма да е лошо да се стремите малко повече към баланс. 

9 – Звездата 

Душата на компанията, любимците на останалите. Отдава им се да забавляват околните и да ги карат да се чувстват страхотно в компанията им. Като цяло, са грижовни и щедри. Лесно се сприятеляват с хората. Но често сменят бързо настроенията и поведението си. Ако сте получили 9, опитайте се малко да успокоите съзнанието си и да не давате твърде много воля на емоциите - не ги оставяйте да ви владеят. 

Imasmi web loading