Какво ще преживееш през септември?

Снимка на Pexels от Pixabay

Снимка на Pexels от Pixabay

Автор: New Me

01 Септември 2019

Овен

Често сте твърде директни с останалите и това понякога работи във ваша полза. През септември обаче опитайте да бъдете по-сдържани и да не налагате твърде властно мнението си. Бъдете по-толерантни и търпеливи с околните.

В работата бъдете целеустремени и гонете задачите си докрай. Съдбата и късметът ще работят във ваша полза в средата на месеца. Ще се радвате на добри постижения, определено ще заслужите и награда. Втората половина на месеца е време за романтика, не се страхувайте да изразявате смело чувствата и желанията си. Дайте воля на нежната си страна.

В края на септември отново се фокусирайте върху работата си и не позволявайте нищо да ви разсее от целта.

Телец

Септември ще върне в живота ви човек, с когото сте поизгубили връзка. Дали стар приятел или бивша любов - със сигурност ще сте леко объркани от тази промяна, но преценете спокойно доколко ще позволите на този човек да е част от сегашния ви живот. 

В дните преди 10-ти си дайте малко време за равносметки и важни решения. Не прибързвайте, ако ви предстои важен ход, обмислете го внимателно. В средата на септември действайте решително и не отлагайте задачите си в работата - в противен случай може да предизвикате излишен хаос.

През втората половина на месеца Венера е във Везни, личният ви живот ще е в подем, романтиката и любовните преживявания няма да липсват и ще са повече от добри за вас. В края на септември се отдайте на социален живот, излизайте и общувайте с повече хора.

Photo by Tamara Bellis on Unsplash

Нюансите в косата, които трябва да имаш тази есен

Близнаци

Възможностите пред вас сякаш изглеждат безкрайни през този месец. Ще имате няколко добри варианта пред себе си, така че изберете мъдро и се вслушвайте повече в интуицията си.

В дните до 10-ти все пак бъдете внимателни в общуването с околните. Не избухвайте за дреболии, а и не само. И ако реагирате твърде остро към някого, се извинете - няма да сбъркате. В средата на месеца въображението и креативността ви работят на много силно ниво. Обмислете идеите, които ви хрумват в момента, някои от тях определено си заслужават много.

В личния ви живот може да минете през малко по-сложен етап, но нищо не е толкова страшно, колкото ви се струва. Заредете се с търпение и решете какво искате вие, останалото е без значение. В края на септември бъдете фокусирани върху целите си, не се разпилявайте и не отлагайте, успехът е близо.

Рак

Септември идва с важно решение за вас - без значение дали е в личен план или в работата. Време е за промени и е нужно да избирате мъдро. В периода около 10-ти не бъдете наивни и се пазете от удари под кръста, особено ако не познавате достатъчно добре хората срещу вас.

В средата на месеца обърнете повече внимание на себе си, има ли нещо, което нарушава баланса ви, или не се чувствате в кондиция по определена причина? Сега е моментът да се погрижите за този проблем, в противен случай ще ви дърпа назад. 

Последната седмица на септември е време за равносметки - вгледайте се в себе си и преценете дали ви харесва това, което виждате. Какво още можете да промените в живота си, за да сте по-близо до хармонията, от която толкова се нуждаете точно сега?

Charlie Sheen on Mad families poster (2017)

10 любими знаменитости, които се отказаха от истинските си имена

Лъв

Дръжте сетивата си изострени в началото на този месец - нещо около вас ще ви даде нова перспектива и ще ви тласне в по-добра посока. За целта обаче бъдете отворени за нови възможности около вас.

Владейте емоциите и силния си характер през първата половина на септември. Точно в момента ще постигнете повече с дипломация, отколкото ако покажете зъби и нокти на околните. Запазете самообладание и контрол, за да се справите хладнокръвно със зложелателите си.

Около 20-ти септември ще се радвате на добър успех в работата си, някой ще забележи усилията ви и те няма да останат невъзнаградени. Сега е моментът да покажете, че сте отличен лидер и екипен играч. Краят на месеца е важен за личния ви живот и романтичните ви взаимоотношения - търсете златната среда и взаимните компромиси.

Дева

Съзнанието ви работи усилено в този период. Сега е моментът да бъдете инициативни и да действате смело за нещата, които искате. Имате някои идеи, за които времето може би е настъпило - опипайте почвата, промените ще са за добро.

Природният интелект и силната интуиция са нещо, което ще работи силно за вас в средата на месеца. Във всяка ситуация ще се намесват и ще ви изкарват победители от нея. Подбирайте добре каузите и битките си - за някои хора и случки не си струва да хвърляте излишно от  силите и енергията си. 

Общуването ще е особено важно във втората половина на септември, но общуването не с кого да е, а с интересни и добронамерени хора както в работата, така и извън нея. Обградете се с позитивни личности и се вслушвайте около себе си, никога не знаете кога някой ще ви подхвърли гениална идея.

Photo by Danny Kekspro on Unsplash

Как съблазнява всяка зодия?

Везни

В първата седмица на септември може да се сблъскате с разочарование в личен план или в работата. Не изпадайте в мрачно настроение, проблемът няма да продължи дълго, така че се фокусирайте върху нещо по-градивно и полезно.

Около 13-ти романтиката е на дневен ред. Само от вас зависи дали ще се отдадете повече на забавления и удоволствия или ще изградите връзка на ново ниво. Преценявайте внимателно и подбирайте следващия си ход добре.

Слънцето навлиза във вашия знак на 23-ти и всичко полека започва да си идва на мястото. Бъдете търпеливи и търсете компромиса вместо конфронтацията с по-близките до вас хора. Имате нужда от повече спокойствие и положителна енергия около себе си в момента.

Скорпион

Позицията на Марс спрямо Слънцето в началото на септември ще ви помогне да сложите малко ред в ситуация, която сякаш ви се е изплъзвала в последно време. 

В личен план се задава огнена връзка, в която ще се наситите на всичко по много - разговори, емоции, физическа близост. Дръжте очите си отворени и общувайте повече и по-открито, за да не пропуснете голяма възможност. 

През втората половина на септември ще ви се отдаде отличен шанс за изява в работата, възползвайте се от него и докажете, че сте изключителен кадър и имате всички необходими качества за успех. Не се страхувайте да заявите себе си и амбициите си, късметът ще е на ваша страна. В края на месеца не се страхувайте да рискувате.

Песните, които имаха юбилей през 2019

Стрелец

Ако в последно време сте се отдали повече на работа и сериозни задачи, сега е моментът да се погрижите и за себе си. Балансът е важен, особено за човек като вас, който има нужда от разнообразие и обича да черпи с пълни шепи от живота.

В дните около 10-ти внимавайте с решенията, които взимате. Ако се касае за нещо важно, не прибързвайте. Изборите, които правите сега, може да имат отражение върху бъдещето ви, така че си дайте време да помислите.

През втората половина на септември направете някои равносметки за ситуациите и хората около вас. Необходими ли са промени и имате ли нужда от още нещо в живота си? Ако отговорът е "Да", действайте, не трябва да се закотвяте на едно място, ако не сте щастливи.

Козирог

Готови ли сте за нови възможности и промени? Септември идва с тях. Не се лишавайте от контакти, общувайте с повече хора и добрите идеи сами ще ви намерят. Слушайте интуицията си, тя ще ви подскаже накъде да поемете.

Преценявайте добре възможностите си към средата на месеца, не се нагърбвайте с повече задачи, отколкото можете да се справите. Дори да ви молят за услуги, ако не се чувствате в кондиция, не се притеснявайте да кажете "Не". Понякога няма нищо лошо в това да сте егоисти за малко.

В дните около 20-ти нещо, което ви е страст, ще обсеби съзнанието ви. Не бягайте от нещата, които ви вълнуват, отдайте им се и ще се чувствате истински щастливи и удовлетворени.

Photo by Tina Dawson on Unsplash

Поверията, свързани с дома

Водолей

Ще спечелите много от общуването с интересни хора в началото на септември, затова дръжте съзнанието си отворено за различни мнения и нови идеи. В някоя от тях ще откриете себе си.

В дните около 10-ти ще сте в завидна интелектуална форма - ще взимате най-практичните решения бързо и другите ще ви търсят за съвет и подкрепа. Използвайте този момент, за да изчистите заплетена ситуация около себе си, за която дълго не сте намирали решение.

През втората половина на септември взаимоотношенията ви с някого ще се задълбочат. Вие ще сте водещата страна, така че преценете докъде искате да стигнете в тази връзка. Важно е обаче да не повтаряте грешките си от миналото - променете нещо в поведението си. Краят на месеца не е време за съмнения и нерешителност, действайте смело и с размах.

Риби

Позицията на Венера спрямо Нептун може да предизвика някои проблеми и трудности за вас в дните около 4-ти. Ако не сте удовлетворени от отношенията ви с някого, просто си тръгнете - понякога не всичко може да се поправи.

Към 10-ти напрежението ще намалее и ще можете да се обърнете към по-креативна дейност и неща, които обичате. Потърсете си нови забавления и хобита - разнообразието ще ви дойде добре. Ще трябва все пак да помислите за промяна във финансов план, поставете си нови цели и ги следвайте.

След средата на месеца ще изпитате положително раздвижване в любовния ви живот. Отношенията ви с някого ще се развиват, както на вас ви се иска, а вие ще се чувствате добре. Въпреки че мразите конфликтите повече от всичко, в края на септември не позволявайте на провокатори да ви смажат, отстоявайте интересите си смело.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща