Любопитно

Какво ще преживееш това лято според зодията?

13:00, June 13, 2019 | От New Me

                Какво ще преживееш това лято според зодията?

Време е да разберем

Овен

Очаква ви едно много позитивно лято с възможности за романтични срещи. Марс ще е в много силни позиции през август, което ще увеличи страстта и сексуалната ви енергия. Наслаждавайте се на моментите с човека, в когото сте влюбени, но не загърбвайте и разума си в чувствата, иначе може да останете наранени.

В работата си бъдете много активни и не чакайте нещата да се нареждат сами. Гонете целите си - особено през юли шансовете ви за успех са огромни. Внимавайте на кого от колегите ви се доверявате.

Телец

Ще се чувствате по-освободени и по-самоуверени това лято, което ще се отрази много добре на любовния ви живот. Позабравени романтични чувства отново ще се изпречат на пътя ви, но не се страхувайте да рискувате, развръзката ще е повече от добра. Пазете се от семейни проблеми в следващите месеци - те могат лесно да ви извадят от равновесие.

В работата се задава период на възход. Целите, които сте си поставили, но сте следвали по-трудно, най-накрая ще имат шанс да се осъществят. Бъдете напористи и изразявайте смело позициите си.

8 неща правят жената неустоима

Близнаци

Това лято няма да ви е съвсем лесно да овладеете емоциите и любовния си живот. Нещата ще са в двете крайности понякога, затова опитайте да се владеете малко повече. Ако имате нужда от сериозни взаимоотношения, вслушвайте се и в разума си, за да вървите в тази посока. През август не се ограничавайте в контактите си, срещайте се с нови хора и излизайте повече, това ще ви открие нови възможности за нова голяма любов.

В професионален план ви очаква интересно раздвижване. Ще затвърдите позициите си в работата и ще ви се дадат нови полета за изява. Опитайте се да заздравите и връзките с колегите, ще ви е от полза.

Рак

В последните месеци сякаш сте оставили на заден план личния си живот, но това е нещо, което трябва да промените през лятото. Връзките ви с любим човек, със семейството и с приятелите трябва да са по-здрави, за да се чувствате добре. За онези, които започват нова връзка, може да е малко по-трудно. Важно е да изберете най-точния за вас човек, който не иска само забавление, но е и достатъчно дълбока личност, за да откликне на желанията и нуждите ви. 

Предстои ви вълнуващо развитие в работата, но бъдете внимателни на кого се доверявате. По-възрастен от вас човек, с когото ще работите заедно, може да се опита да саботира важен за вас проект.

Езикът на тялото, който издава привличане

Лъв

В любовта ви очаква едно бурно и щастливо лято, така че се подгответе за един щастлив период. Особено наситен откъм емоции и романтика ще бъде август. Отдайте се на заслужена почивка и пътувайте повече - имате нужда да разширите светогледа си и да намерите ново вдъхновение. Ако вече имате половинка и обмисляте да задълбочите отношенията си, най-добрият момент за следващата ви голяма стъпка е именно лятото.

Колкото до професионалния ви живот, лятото на 2019 г. ще е много ползотворно да постигнете всичко, което сте планирали. Бъдете упорити и целеустремени - така усилията ви ще се увенчаят с успех.

Дева

Ако сте започнали връзка в последната една година, Сатурн ще е на ваша страна, когато опитате да я задълбочите и да направите взаимоотношенията си още по-стабилни. Ако пък все още сте необвързани, следващите няколко месеца ще ви предоставят не една възможност да срещнете нова любов. Просто оставете сърцето си открито и бъдете непредубедени, избирайте не само с чувствата, но и с разума си следващия човек, който да застане до вас. 

Голям и дори леко неочакван за вас прогрес се очертава в работата ви това лято. Ще сте много успешни в преговорите с другите, в убеждаването няма да срещате затруднения, а финансите ви ще се увеличат. Бъдете уверени и действайте с размах.

6 неща, които не знаеш за кармата

Везни

Това лято се очертава особено горещо за вас, ако сте необвързани или искате да сложите край на сегашната си връзка и да започнете нова. Предстоят ви много романтични месеци, а сложните и трудни взаимоотношения ще останат в миналото. Позволете си да се отпуснете и забавлявате, а само от вас ще зависи дали нещата ще станат и по-сериозни. Ако пък сте във връзка, която ви удовлетворява, сега ще е перфектният момент да я задълбочите. Всичко е във вашите ръце.

През юли и септември ще имате огромна енергия и мотивация за работа, сега е времето да се докажете в сфера, която е важна за вас. Обмислете внимателно следващия си ход и действайте уверено.

Скорпион

Лятото няма да започне съвсем безоблачно за вас. В романтичния ви живот ще възникне сложна ситуация, която може да обърка малко взаимоотношенията ви. Опитайте да не губите баланса си и да решите проблемите, без да се вкарвате в излишни драми. Ще сте щастливи в личен план, само ако подходите зряло и премислено. Добрите позиции на Марс вещаят интересни срещи за необвързаните през лятото. А септември ще ви предостави възможност за започването на силна връзка.

По отношение на работата и парите, следващите месеци се очертават наистина добри - бъдете фокусирани и подредете правилно приоритетите си, не хвърляйте енергия в излишни задачи.

Защо жените намират по-възрастните мъже за толкова секси?

Стрелец

Що се отнася до любовния ви живот през това лято, нещата ще са малко по-сложни, поне в началото. Август ще е по-благоприятен за задълбочаване на взаимоотношенията и предприемане на по-сериозни стъпки. Ако сте необвързани в момента, имате нужда да смените обстановката и компанията си, срещайте се с повече хора и бъдете отворени за нови запознанства. 

По линия на финансовото ви положение и работата, навлизате в нов период, който ще е доста по-ползотворен. Ако сте обмисляли смяна на професията или местоработата, или захващане с нови проекти, които ви вълнуват, именно това лято ще е подходящият момент за подобна стъпка.

Козирог

Не можете още дълго да разчитате на добрите позиции на Юпитер. Това обаче не означава непременно нещо лошо. Възможен е временен застой във взаимоотношенията ви, но с малко повече усилия ще го преодолеете сравнително бързо. Бъдете по-премерени в думите си, за да не се стига до недоразумения и проблеми в отношенията с другите. Дайте си време за почивка и равносметки, а в края на лятото се отдайте на романтика.

В работата си ще сте по-стабилни и уверени. Знаете какво искате и как да го постигнете, затова не се подвеждайте по съветите на зложелатели и следвайте собствените си преценки.

Photo by S A R A H ✗ S H A R P on Unsplash

5 знака, че между вас има химия

Водолей

Възможно е да се сблъскате с някои проблеми във взаимоотношенията си с околните. Първо опитайте да подобрите комуникацията си с другите, а чак след това предприемайте стъпки за задълбочаване на връзките си. Искате всичко в романтиката и любовта да върви като по учебник, но разочарованията са възможни в следващите месеци. Изцяло от вас зависи дали ще дадете шанс на сегашна връзка или ще продължите в търсене на нещо по-удовлетворяващо.

Периодът е перфектен за промени по линия на професионалния ви живот. Ориентирайте се по-бързо какво точно желаете на този етап и действайте уверено. Вслушайте се в собствените си желания, а не се съобразяавайте с критиките и съветите на другите.

Риби

Лошата новина е, че за личния ви живот предстои сложен период, особено с началото на лятото. Добрата новина обаче е, че нещата не са необратими. Важно е да признаете пред себе си, че проблем има и нещата не се случват така, както биха ви направили щастливи. Жизнено важна ви е промяна, иначе рискувате да прекарате дълго време в застой и неудовлетворение от заобикалящата ви среда. 

В работата също се очертава нелек период. Сякаш колкото и усилия да полагате, те остават без особен резултат. Използвайте този по-труден момент в следващите месеци, за да прочистите съзнанието си и да си дадете малко почивка и приятни емоции.

Imasmi web loading