Какво ще ти се случи през 2021?

Photo by Angelina on Unsplash

Photo by Angelina on Unsplash

Автор: New Me

11 Януари 2021

Овен

Със сигурност ви очаква една много интересна година с доста приключения пред вас. В личен план се задават вълнуващи обрати и промени, така че трябва да сте достатъчно амбициозни и решителни, за да успеете да ги осъществите. Вашата планета Марс ще е в далеч по-благоприятна позиция през 2021 година, за разлика от 2020, когато преминаваше през чести ретроградни периоди. Все пак обмисляйте внимателно решенията си през юни, септември и ноември.

Използвайте научените уроци от изминалата година и действайте по-уверено през предстоящите 12 месеца. Предстои ви вземането на много важни и съдбоносни решения през втората половина на година, затова бъдете внимателни в избора си. Във взаимоотношенията с околните се водете единствено от своите усещания и желания, не правете компромис с чувствата си, за да изживеете пълноценно всичко, което 2021 ви е подготвила.

Телец

Новата година се очертава абсолютно повратна за представителите на зодията. Задават се събития и срещи, които ще преобърнат живота ви и ще ви поставят пред нов съдбовен избор. Не се страхувайте да поемате премерени рискове, но не вземайте и с лека ръка най-важните решения. Значими месеци за вас ще са април, юни и ноември - не се лишавайте от общуване и изживявания в тези периоди и всичко ще се подреди по най-добрия начин. Като цяло, 2021 ще е наситена с емоции в любовта и работата.

Позициите на Уран във вашия знак ще дадат началото на период от четири години, през който всички най-важни аспекти от живота ви ще си дойдат на мястото. През тази година бъдете по-предпазливи с приятелствата си - някои може да приключат по не особено приятен начин и да ви направят уязвими, но на тяхно място ще се появят нови. Запазете положителна нагласа, защото най-доброто ще ви предстои.

Снимка на Please Don't sell My Artwork AS IS от Pixabay

2021: Какво ви очаква според китайския зодиакален календар?

Близнаци

Навлизате в една много специална година. Няма да липсват предизвикателства и ценни уроци, но ще има и немалко радост и щастливи изживявания. През 2021 ще сте в центъра на важни събития, отношенията с околните ще са хармонични и ще привличате най-правилните хора към себе си.  Решаващи месеци за вас през тази година ще са март, август и октомври - през тези периоди следете внимателно случващото се в живота ви и не пропускайте нито един шанс, който ви се дава.

Пазете здравето си по-добре в сравнение с 2020, не само физически, но и емоционално. Не се отдавайте на негативни мисли и депресивни състояния, защото това може да ви повлече надолу. През следващите 12 месеца може да се появят възможности за смяна на професията или на пътя ви в личен план, преценете добре вариантите си и ако сте на такъв етап от живота си, предприемете по-смели стъпки към промените.

Рак

Добре дошли в годината на промените за вас, Раци. Ще имате шанса да раздвижите области от живота ви, които досега са буксували или не сте били удовлетворени от тях. Без значение дали става въпрос за събитията в професионален или личен план. Ако си мислите, че през 2020 година сте преминали през големи трансформации, само почакайте да навлезете още повече в 2021. Хубавата новина е, че повечето от тях ще са за добро и ще ви помогнат да сложите повече ред в живота ви.

Ключови месеци за вас през тази година ще са април, ноември и декември. Именно тогава ще ви се предоставят най-добрите шансове за успех, щастие и любов. Следете внимателно знаците и не пропускайте да се възползвате от всички нови възможности. Годината ще е ползотворна и за стартирането на нови начинания, помислете в каква насока да са.

Снимка на Tumisu от Pixabay

4 зодии, които ги очакват големи промени през 2021

Лъв

Подгответе се за една повратна година. Докато през 2020 не са липсвали предизвикателства и дори - сътресения за някои, то през 2021 година много неща ще се наредят по най-добрия за вас начин и ще се радвате както на лични, така и на професионални успехи. Просто бъдете активни и не се отказвайте пред трудностите. Важни за вас ще са месеците май, август и декември, когато ви предстоят ключови събития.

Наред с всичко ново и вълнуващо, което се задава пред вас, не пренебрегвайте и духовната част на нещата - задълбочавайте връзките си с близките, учете уроците си, израствайте емоционално. 2021 ще е година, която ще помните още дълго, ако изиграете картите си по най-правилния начин. За целта бъдете смели и рискувайте, когато искате нещо.

Дева

Предстоящата година ще е интересна и с много възможности пред вас. Няма да липсват предизвикателства, но ако успеете да запазите самообладание във важните моменти, ще ги преодолеете бързо и ще се радвате на успехи, любов и благополучие. Ключовите месеци за вас през 2021 ще са април, септември и ноември - в тези периоди очаквайте сериозни промени и размстване в най-важните сфери от живота ви.

Годината може да се окаже повратна за смяна на работата и преориентиране в професията, ако усещате, че сте на такъв етап. Бъдете по-смели през следващите 12 месеца и не се страхувайте да поемате някои премерени рискове - всичко това ще ви се отплати. Във втората половина на годината сложете приоритет върху здравето и отношенията си с близките.

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Как да превърнеш 2021 в най-добрата си година?

Везни

Не пренебрегвайте връзките и взаимоотношенията си с околните през тази година. Общуването ще е ключов фактор за успеха ви в различни сфери от живота в следващите 12 месеца. Бъдете винаги балансирани и не позволявайте на емоциите да вземат връх, за да не съжалявате. Възможни са големи промени, както в личен, така и в професионален план, но правете избора си внимателно и обмисляйте всеки по-важен ход за бъдещето ви.

Не се отказвайте с лека ръка от нещата, за които сте работили упорито, дошло е време да берете плодовете на труда ви. Ключовите месеци за вас ще са май, август и ноември - животът ви ще е на кръстопът в тези периоди и само от вас ще зависи в каква посока да поемете. Мислете за финансовата си стабилност през втората половина на годината.

Скорпион

Ако сте чакали подходящ момент, за да предприемете мащабни промени в живота си, то 2021 година ще е вашето време. Бъдете по-смели в решенията си и поемайте повече премерени рискове - именно те могат да доведат до коренна промяна в сферите, в които не сте удовлетворени. Важни месеци с ключови събития се очертават април, септември и декември. В тези периоди бъдете подготвени да сграбчите всяка възможност, която ви се предоставя.

Заложете на личностното си развитие и израстване - ново хоби,  нова и по-зряла връзка или друго важно решение, което може да ви помогне да вървите напред - моментът ще е подходящ. 2021 ще ви предостави огромни шансове да подредите още по-добре живота си, така че се възползвайте максимално от тях.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Стрелец

Първите три месеца от новата година са важни за емоционалната ви страна и за връзките ви с околните. Вслушвайте се във вътрешния си глас и следвайте новите идеи, които се зараждат в съзнанието ви. 2021 ще е перфектна за промени и ново начало, ако сте на такъв етап в момента, без значение дали се отнася за личния или професионалния ви живот.

Позволете си да бъдете по-смели и да пробвате възможностите, които се появяват пред вас. Важните месеци през тази година ще са март, август и ноември - бъдете отворени за всякакви възможности в тези периоди и не се страхувайте да рискувате повече от обикновено, всичко ще е за добро. Кармично това ще бъде много силна година, така че внимавайте с мислите и действията си спрямо останалите. 

Козирог

Началните месеци от 2021 година трябва да са за важни равносметки и поставянето на нови цели. Бъдете по-дейни и устремени в следването на мечтите и желанията си, защото ако чакате нещо хубаво да дойде само при вас, ще останете разочаровани. Ключови месеци за вас през новата година ще са април, юли и ноември - именно в тези периоди ще имате най-благоприятни шансове да постигнете онова, към което се стремите, както в личен, така и в професионален план.

Не пренебрегвайте и здравето си в следващите 12 месеца, за да не изгубите излишно време в справяне с болести. Първата половина на 2021 ще ви предостави много добра възможност в романтичен план, затова не я пропускайте. Отворете съзнанието си за нещо ново и големи промени.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Водолей

Тази година трябва да използвате за личен растеж и сбъдване на голямо желание. Направете си план как да го постигнете и действайте. Най-важното е да положите усилия в тази посока, иначе моментът ще отмине и ще пропуснете голяма възможност. Месеците, които ще ви поднесат най-много шансове и успех, са март, юни и септември. Посветете тези периоди на себе си и собствените си цели, за да получите максимално от ситуациите.

В личен план ще трябва да се подготвите за изпитание, но ако обмислите внимателно случващото се и не реагирате прибързано, даже ще спечелите от предизвикателствата пред вас. През втората половина на годината обърнете внимание на финансовия аспект, не е изключено да се сдобиете с неочаквана материална придобивка или сума пари, но за целта се оглеждайте около себе си за нови възможности.

Риби

Нещо голямо, което искате от много време, може да ви се случи най-накрая през 2021 година. Нагласата ви ще е много важна, така че не допускайте негативни и отровни мисли, ако искате да ви сполетят хубави неща. Ключовите месеци за вас ще са май, октомври и декември - те ще ви поднесат огромен шанс да направите трансформациите, които искате в живота си. Грижете се за здравето си, защото някои изпитания може да ви отклонят от пътя към целите ви.

Взаимоотношенията с околните ще са полюсни - с някои от по-старите ви връзки може да се разминете в огромна степен, но ще бъдете компенсирани с нови хора, които ще влязат в живота ви, и ще го направят много по-пълноценен и щастлив. Дайте шанс на новото във всеки смисъл около вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща