Какво ще ти се случи през април?

Photo by Guillaume M. on Unsplash

Photo by Guillaume M. on Unsplash

Автор: New Me

02 Април 2021

Овен

Този месец се очертава като добър за вас, след като Слънцето и Венера навлизат във вашия знак. Отдайте се на амбициите си и следвайте начертаните големи цели след 3 април. Следващите няколко седмици ще са обещаващи, а новолунието на 11-ти може да даде началото на една вълнуваща година пред вас, ако се осмелите да стартирате ново начинание или проект. 

Вашата планета Марс навлиза в Близнаци след 23 април и това ще ви помогне да покорявате околните и да ги привличате към себе си. Бъдете общителни и не се съмнявайте, че в комуникацията се крие част от успеха ви към набелязаните цели. Суперлуна в Скорпион на 26 април ще даде тласък на всичко забуксувало в живота ви - последвайте желанията си. 

Телец

Месецът ще започне колебливо за вас, няма да сте така уверени, както обикновено, и ще ви е нужно повече време, за да се върнете към обичайния си ритъм. Към средата на април фокусът ви вече трябва да се промени - сложете себе си на първо място и си направете някои равносметки - от какво не сте доволни и щастливи и как може да се промени това?

Новолунието на 11-ти е прекрасен момент за трансформации и ново начало във всеки аспект, който пожелаете. През втората половина на месеца Венера във вашия знак ще подсили любовното желание и възможностите за романтика. След 23 април вземайте решения, базирани на интуицията и емоциите.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Близнаци

Месецът ще е повече от успешен за вас по линия на работа и романтика, но само ако вие направите конкретни стъпки в тази посока. С новолунието на 11 април ви се отдава отлична възможност за нови начинания и важни промени - възползвайте се от момента, за да не отмине.

Венера в Телец в средата на месеца ще ви даде шанс за повече романтика и напредък в любовта. Не се лишавайте от контакти и общуване, както и задълбочаване на вече изградените връзки. След 20 април се отървете от емоционалния багаж, който ви тежи от известно време, дошъл е моментът нещо ново да влезе в живота ви. В края на месеца суперлуната в Скорпион ще даде тласък на вдъхновението ви, следвайте сърцето си.

Рак

В следващите седмици ще се радвате на реализирани цели, така че бъдете устремени към подобряване на някои аспекти от живота ви. Новолуние на 11 април ще ви помогне да загърбите стари и неуспешни начинания и да дадете старт на нови, които ви вълнуват далеч повече. Без значение дали са свързани с работата или личния ви живот.

След средата на месеца Меркурий и Сънцето преминават в Телец, което ще засили баланса и вътрешните ви усещания. Обърнете поглед навътре към себе си и си дайте онова, от което душата ви има нужда на този етап - разнообразие или удоволствие, вие ще решите. Краят на месеца е време за романтика.

Photo by Yuri Efremov on Unsplash

Кой литературен шедьовър си според зодията?

Лъв

Април е отличен месец за пътуване и приключения, отдайте се на авантюристичната част от вашата натура и няма да съжалявате. Предстоят ви хубави емоции и важни запознанства в следващите седмици. Новолунието на 11 април е идеален момент за реализиране на цели и изпълнение на плановете. 

В работата трябва да действате по-уверено и да заявите позициите си смело. Не се лишавайте от нови контакти и запознанства - ще са ви от полза за предстоящите цели. След 23-ти се пазете от подводни камъни във важните за вас сфери Не всичко ще е такова, каквото изглежда в края на месеца. Слушайте интуицията си.

Дева

Отървете се от всичко, което вече не играе във ваша полза и по-скоро ви дърпа назад. Този месец е идеален за промени и ново начало във важна за вас сфера. Позициите на Слънцето и Венера ще подсилят емоционалната ви страна до средата на месеца, а новолунието на 11 април ще ви даде възможности за трансформациите, от които се нуждаете.

Поработете върху себе си - както емоционално, така и откъм умения. Периодът е удачен за развитие и израстване, така че се възползвайте. Суперлуната в Скорпион на 26 април ще ви помогне да достигнете до някои истини и да разбулите тайни, които са ви притеснявали. Краят на месеца е време за откровения с близките.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Везни

Настъпва период за преодоляване на трудностите и засилване на позициите, така че се възползвайте от шансовете, които ще ви се открият. С новолунието на 11 април ще имате възможност за нови успехи в личен план, както и ще се радвате на романтика, ако предприемете конкретни действия.

С Венера в Телец в средата на месеца емоциите ви ще надделеят, не позволявайте обаче да влошат отношенията ви с важни за вас хора. Общуването ви трябва да е само положително и да ви носи позитиви във всеки аспект. Мощна суперлуна в Скорпион на 26 април ще изведе на преден план финансови въпроси и ще даде опции за придобивки - следете за тях.

Скорпион

Златни възможности ще се открият пред вас през настоящия период, така че не подценявайте нищо и се възползвайте от всеки шанс. Ако подредите правилно приоритетите си, положителните промени ще се случат. В средата на месеца планетите се разместват така, че да ви открият истинската същност на хора от обкръжението ви. Някой може да не е достоен за доверие. 

След 20-ти позицията на Марс ще засили амбициите и шансовете за успех, а суперлуна във вашия знак на 26-ти ще отключи събития, от които съдбата ви може да се промени. Бъдете активни в този период и търсете новото. Краят на месеца е време за приключение, организирайте си нещо различно.

Кой филм си според зодията?

Стрелец

Новият месец ще ви донесе възможности за приятни изживявания и положителни промени, така че се настройте да пробвате нови неща. Новолунието на 11 април е перфектен момент за подемане на ново начинание и стартиране на нова връзка, ако сте на такъв етап от живота си. 

След средата на април позицията на Марс ще ви проправи пътя към успешната комуникация с околните и напредъка в работата. Този период ще продължи чак до 23-ти, а суперлуната в Скорпион три дни по-късно ще играе роля в романтичния ви живот. Решенията ви тогава може да са съдбоносни.

Козирог

Подгответе се за изненади през първите две седмици на април. Нещата няма да се случват точно така, както сте ги планували, но ако се ориентирате бързо в новата ситуация, може да обърнете всичко във ваша полза. Новолунието на 11 април е отличен момент за нов старт във важен аспект от живота ви.

В личен план ви очаква раздвижване след 19-ти, така че не се затваряйте в себе си. Общувайте и не се лишавайте от приятни преживявания. Суперлуната на 26 април ще ви постави пред съдбовен избор, така че в края на месеца вземайте решенията си мъдро.

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Какъв тип жена си според зодията?

Водолей

Сатурн и Юпитер преминават през вашия знак, което ще ви донесе вдъхновение и смелост да последвате желанията си. Погрижете се комуникацията с важните за вас хора да върви добре, за да можете да разчитате на подкрепа в сложни ситуации. Новолунието на 11 април ще е перфектният момент да стартирате нещо ново, без значение в какъв аспект. 

През втората половина на месеца се погрижете за нещата в личен план. Обърнете повече внимание на връзките си или създаването на такива. Хармонията и балансът около вас ще са ключови, за да сте в кондиция. Суперлуната на 26 април ще ви даде тласък за мащабни промени в личен план, стига да ги искате и да действате в тази посока.  

Риби

В следващите седмици финансови въпроси ще излязат на преден план, но сериозни проблеми, от които да няма изход, не се очакват при вас. С новолунието на 11 април е важно да сграбчите всяка възможност да обърнете нова страница във важен аспект от живота ви. Оглеждайте се за шансове за развитие и промяна.

Втората част на месеца е време за вас и важните за вас хора. Общувайте и организирайте нещо забавно за себе си и близките си. Позициите на Марс ще са благоприятни за поемане на рискове и следване на амбициите ви. А суперлуната в Скорпион на 26-ти ще отвори поле за трансформации в живота ви.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща