Какво ще ти се случи през март?

Photo by Tengyart on Unsplash

Photo by Tengyart on Unsplash

Автор: New Me

01 Март 2021

Овен

Марс навлиза в Близнаци в първите дни на март, което е идеален момент за вас да направите равносметки и да предприемете някои немалки промени в живота си, ако са необходими. Новолуние на 13 март ще ви донесе вдъхновение и ще ви позволи да разгърнете потенциала си. Ако трябва да направите нещо важно, възползвайте се от този период, за да постигнете най-добри резултати и да жънете успехи. В последните дни на месеца Слънцето навлиза във вашия знак и енергията ви за нови начинания ще е особено силна. След 25 март очаквайте приятни емоции в личен план.

Телец

Позициите на Слънцето и Венера спрямо вашия знак ще доведат до превъзходни възможности по отношение на социалния и любовния ви живот. Не се затваряйте в себе си и бъдете подготвени за нови неща, които ще се изпречат на пътя ви. Новолуние на 13 март ще ви открие още нови хоризонти - моментът е идеален за започване на нов проект или нова работа. Във финансов аспект следващите седмици ще са решаващи за укрепване на положението и решаване на проблеми, ако са възникнали такива. През втората половина от месеца трябва да се обърнете навътре към себе си и да направите важни равносметки. В края на март вашето щастие трябва да е приоритет.

Photo by Angelina on Unsplash

Какво ще ти се случи през 2021?

Близнаци

Началото на месеца е благоприятно за затвърждаване на професионалните ви позиции, както и за подемането на нови начинания в работата. Важното е да не бездействате в този период. Около 10 март взаимоотношенията с другите трябва да са приоритет, работете за подсилване на връзките и създаване на нови. Новолунието на 13-ти ще ви помогне да предприемете големи промени в любовта, ако ги желаете. Слънцето навлиза в Овен след 20-ти, така че енергията и амбицията ви ще са силни. Краят на месеца идва с приятни изненади.

Рак

За вас започва период, подходящ за нови начинания и проекти, който ще продължи до 20 март. Гмурнете се в нещо непознато за вас, ако страстта ви тегли натам. Никога не знаете колко много нови изживявания и ползи стоят пред вас, докато не посегнете към тях. Шанс за ново начало и съдбовни промени ще имате около 13 март - интуицията ви ще говори много силно тогава, възползвайте се. През втората половина на месеца помислете за забавление, кратко пътуване или просто нещо, с което да презаредите и да се отърсите от напрежението. В края на март ситуация може да ви разколебае за близък човек. 

Растенията, които намаляват стреса

Лъв

За вас започва силна серия и някой може да се опита да се възползва от успехите ви. Не се предоверявайте на ласкатели и следете за действията на другите, не за това какво ви казват. Предстоят ви важни решения относно парите и работата ви, така че избирайте внимателно и мъдро. Новолунието на 13-ти е перфектният момент за ново начало в дадена област, ако имате нужда от такова. Слънцето навлиза в Овен и предстоящите седмици след това ще са пълни със сила, енергия и интересни втъзможности. В края на март се погрижете за здравето и емоционалното си състояние, имате нужда от повече позитивизъм.

Дева

До 20 март ще се радвате на почти безоблачно нареждане на събитията около вас. Ако сте имали определени препятствия или проблеми, сега е моментът да ги отстраните и различни сфери от живота ви да тръгнат в подем. Новолуние в Риби на 13-ти ще ви зарадва с нови възможности и неочаквани шансове в личен и професионален план. Ако имате нови идеи, направете стъпки за осъществяването им. След средата на месеца общуването и връзките ви с околните ще са ключови за постигането на определени цели. Краят на март е отличен за финансови придобивки, потърсете възможности за нови или допълнителни доходи.

Кои храни забързват стареенето?

Везни

Информацията около вас ще е ключова за успеха ви през първата половина на месеца. Слушайте внимателно какво се казва около вас и следете за събитията, за да се ориентирате правилно в ситуацията. Следващите две седмици ще са важни в личен план, така че обърнете внимание на любим човек или действайте по линия на увлечението си. Новолуние на 13-ти е перфектен момент за ново начало и промени в любовта, възползвайте се. След средата на месеца се вслушвайте повече в интуицията и опитайте да реализирате някои идеи, които са се заформили в съзнанието ви. Пълнолуние във вашия знак на 28-ми ще ви изясни важна ситуация, следвайте собствените си желания.

Скорпион

Първите седмици на март са идеални, за да се насладите на малко удоволствия, които отдавна липсват в ежедневието ви. Погрижете се за собствените си желания и не се съобразявайте чак толкова с изискванията на околните. Новолуние на 13-ти е перфектното време за ново начало във важна за вас сфера. Не го пропилявайте и не отлагайте, за да не пропуснете огромна възможност. След средата на месеца помислете за собственото си развитие, ново умение, курсове, обучения - нещо, което ще ви донесе допълнителни ползи, включително финансови. В края на март романтиката излиза на фокус.

Тодор Колев в

7 велики филма с Тодор Колев

Стрелец

Погрижете се за дома си в началото на месеца. Някои промени, продобрения или дори пролетно почистване ще внесат огромен уют и ще ви накарат да се чувствате отлично. Марс в Близнаци ще подсили комуникацията и ще ви отвори нови врати, за да получите нещо, което отдавна искате. Не се лишавайте от пълноценно общуване и нови познанства. Новолунието на 13-ти е удачен момент за стартиране на ново начинание, помислете си на какъв етап сте и действайте в посоката, която ви влече. Любовният ви живот може да се раздвижи след 15-ти, но само от вас зависи нещата да се случват по най-добрия начин. Към края на март се гответе за изненади в поведението на близки хора около вас.

Козирог

Ако не сте доволни в каква посока са се движели събитията във важните за вас сфери, март месец е време за промени. Особено удачен за това период са дните около 13-ти, когато се очаква Новолуние. Последвайте любопитството и интересите си, не си слагайте прегради и спирачки, бъдете по-смели в действията и решенията си. След средата на месеца Меркурий в Риби ще повлияе положително на връзките ви с околните, така че вземете колкото се може повече от отношенията си с близките. В последните дни на март Слънцето вече ще е в Овен и енергията ви ще даде тласък на нови и интересни събития в живота ви. Насладете се на момента.

Одри Хепбърн в Римска ваканция (1953)

16 вечни филма с Одри Хепбърн

Водолей

Навлизате в период на развитие и подем, от който може да извлечете страшно много позитиви, ако съумеете да се възползвате от ситуациите. Обърнете и малко повече внимание на финансите си - там са необходими промени, които не търпят отлагане, за да не стигнете до проблем. Новолуние на 13-ти отключва мощно желание за промени, така че не се страхувайте да рискувате и да опитате нещо ново. След средата на месеца насочете вниманието си навътре - към чувствата и емоциите си. Прекарайте повече време с важни за вас хора, отдайте се на любими занимания, презаредете. В края на март ще се изправите пред предизвикателство във важна сфера, не отлагайте решението.

Риби

Последвайте сърцето си в първите две седмици на март - вижте накъде ще ви отведат мислите и желанията ви и се фокусирайте върху това, което най-много искате. Не бива да сте пасивни, защото тогава хубавите промени няма да се случат. Ако търсите ново начало в дадена сфера от живота ви, дните около 13-ти, когато има Новолуние, са удачни за това. Позициите на Марс са добри да се захванете с нещата в дома и личния ви живот след средата на месеца. Отношенията ви с важните за вас хора трябва да са приоритет, работете за засилване на връзките. Слънцето е в Овен в последните дни на март, така че поемете контрол над събитията и не се оставяйте други да решават какво ще се случва в живота ви. 

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща