Любопитно

Какво ще ти се случи през март?

11:16, March 01, 2019 | От New Me

                Какво ще ти се случи през март?

Вижте

Овен 

Предстои ви нова фаза в любовта, след като Венера навлиза във Водолей на 1 март. Без значение дали сте в сериозна връзка или ще се обвържете скоро, ще ви очакват големи промени в романтичния живот. Дайте воля на въображението си и се впуснете в нови приключения. Едновременно с приятните емоции обаче, ще трябва да се справите и с ретроградния Меркурий след 5 март. Запазете търпение и изчакайте хоризонта да се проясни значително след 28-ми. 

В средата на месеца е моментът да бъдете по-отдадени на работата - тогава ще постигнете най-добри резултати и трудът ви няма да остане незабелязан. След 20-ти имате нужда от повече социални контакти. Не се лишавайте от излизания и приятни моменти с приятели, колеги или любим човек.

Вижте още: Какво се случва с тялото ни, ако прекараме дори само ден сами?

Телец

В началото на месеца ще намерите вдъхновение да подходите различно по отношение на любовта и финансите си. Не е напълно сигурно, че новите ви идеи ще се увенчаят с успех, но няма как да разберете, ако не пробвате. Просто внимавайте да не се хвърлите в крайности. Ретроградният Меркурий след 5 март няма да подмине и вас, но проявете повече търпение, особено в работата и любовта, за да не се появят усложнения именно там.

Уран навлиза във вашия знак на 6 март, което ще ви вдъхне допълнително спокойствие и увереност. Действайте смело по задачите, които сте планирали, и няма да сбъркате. След 20-ти ще трябва да вземете някои по-сериозни решения по линия на финансовия и личния ви живот. Не подхождайте импулсивно и обмислете всичко внимателно, преди да действате.

Вижте още: Тъжната душа може да те убие по-бързо от болест

Близнаци

Вашата планета Меркурий е ретроградна след 5 март. Пригответе се за някои по-сложни ситуации, които обаче няма да окажат драматично въздействие върху вас. Бъдете търпеливи в общуването с околните, защото социалните ви контакти ще играят важна роля в следващите седмици. В средата на месеца очакванията ви ще са високи и надеждите ви може и да се оправдаят. Пазете се от удари под кръста в работата.

Слънцето навлиза в Овен на 20 март, а ентусиазмът и мотивацията ви ще са огромни. Шансовете ви за развитие и положителни промени са най-големи тогава. Към края на месеца всичко, което сте имали чувството, че ви се изплъзва, ще си дойде на мястото.

Вижте още: 8 неща съсипват щастието

Рак

Очаква ви тежък месец, след като ретроградният Меркурий ще е факт от 5 март. Доста неща ще се объркат в плановете ви, а вие ще имате чувството, че губите контрол. Затова опитайте да проявите търпение и да погледнете по-философски на случващото се в следващите седмици. Светъл лъч ще се прокрадне в средата на месеца, когато ви предстои нещо вълнуващо. Внимавайте с крайните срокове, които си поставяте.

След 20-ти насочете енергията си към поставените цели и се фокусирайте върху осъществяването им. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, който ви дължи услуга. След 26-ти обърнете внимание на личния си живот. Време е за романтика и любов.

Вижте още: Сигналите на интуицията, които не бива да пренебрегваме

Лъв

С ретроградния Меркурий от 5 март ще настъпи малко повече хаос в и без това някои объркани сфери от живота ви. Заредете се с много търпение до 28-ми, за да преминете през този етап без излишни драми. Ще имате и поводи за гордост около средата на месеца, но не допускайте успехът да ви главозамая - не се отпускайте, докато не преминете и през последното изпитание този месец.

След 20 март ще се радвате на завидна енергия - насочете я към задачи, които отлагате от доста време, както и конструктивни проекти. Стойте далеч от хора, които не са добронамерени и изцеждат енергията ви. В края на месеца е време да се занимаете с финансите си. 

Вижте още: Прическите, които ще властват през 2019

Дева

Колкото и да мразите хаоса и бъркотията, подгответе се нещата да не вървят съвсем по план след 5 март, когато Меркурий става ретрограден. За всеки проблем, който възникне, мислете по-креативно и опитайте да намерите нестандартни решения. Различният подход ще ви донесе успех. В средата на месеца е възможно да преживеете разочарование, свързано с отдавна планирани неща и преследване на точно определени цели. Не унивайте - поражението ви е само привидно и временно, нещата ще се нормализират скоро.

Опитайте се да останете мотивирани след 20 март. Само ако поддържате набраната скорост, ще успеете да реализирате заложените задачи. В края на месеца най-после нещата започват да идват по местата си и ще можете да си отдъхнете заслужено.

Вижте още: Без какво не можеш според зодията?

Везни

Използвайте новия месец, за да спрете да отлагате някои задачи и се заемете сериозно с тях. Ще се изненадате колко много можете да постигнете, когато сте фокусирани и последователни. В същото време в следващите седмици се очертава да излезете от образа на вечно балансираните и премерените. Особено в работата ще отстоявате позициите си и това ще е само във ваша полза. В средата на месеца ви очаква романтично изживяване, насладете му се. 

След 20-ти ще успеете да сложите ред в лични взаимоотношения, които са ви се изплъзвали от доста време. Действайте обмислено и без да прибързвате. Краят на месеца е време за почивка. 

Вижте още: 7 признака, че той си пада по теб...много!

Скорпион

Ретроградният Меркурий от 5 март няма да подмине и вашия знак. Очаквайте някои трудности в общуването с околните и се заредете с повече търпение, защото ще ви е необходимо. Внимавайте с поставените срокове, защото може да не успеете да се вместите в тях и да си навлечете излишни неприятности. В средата на месеца слушайте интуицията си внимателно - тя ще ви подскаже на кого можете да се доверите и кого да държите настрана.

След 20-ти ще сте пълни с енергия и решителност да преследвате задачите си. Владейте внимателно емоциите си обаче. Не е изключено прибързана реакция да ви донесе излишни неприятности.

Вижте още: Единственият начин да намерим любовта

Стрелец

Началото на март е отлично да завържете нови контакти. А кой умее това по-добре от вас? Не пропускайте да се запознаете с хора, с които бихте могли да си съдействате за работа или проект, който обмисляте. А защо не и нови приятелства или романтичен партньор. Бъдете отворени към другите и няма да сбъркате. След 5 март, когато Меркурий става ретрограден, бъдете внимателни. Не взимайте важни и големи решения до 28-ми, когато нещата ще са доста по-спокойни и ще имате по-ясна визия какво да предприемете.

В средата на месеца се въздържайте от импулсивни покупки. Финансовите проблеми са последното, от което имате нужда в момента. В края на март отново сте себе си - готови за нови приключения и покоряване на нови върхове.

Вижте още: 9 прически, които ще променят живота ти

Козирог

Месецът няма да мине без трудности покрай ретроградния Меркурий, който ще продължи от 5 до 28 март. Не бъдете твърде горди и ако имате нужда от помощ, я поискайте. Около 10-ти подредете правилно приоритетите си и се заемете с нещата, за които имате силите и енергията. Не взимайте твърде важни решения, свързани с живота ви, в този период - има вероятност да прибързате и да сбъркате. Почакайте до другия месец, когато нещата ще са далеч по-спокойни.

След 20-ти ще е удачен момент да се занимаете с парите си, има предпоставки за допълнителни приходи. Концентрирайте се върху това. В края на март най-после се връщате към себе си, пълни с енергия и решени да успеете.

Вижте още: 14 прости правила за щастлива връзка

Водолей

Парични проблеми ще ви ядосат през този месец. Не е моментът обаче да взимате емоционални и прибързани решения в тази област, възможно е да сгрешите. Покрай ретроградния Меркурий след 5 март доста от плановете ви може да се объркат. Бъдете подготвени с резервни варианти, които ще ви помогнат да излезете от неприятната ситуация. В средата на месеца действайте уверено и покажете самочувствие в работата, само така имате шансове за успех.

След 20-ти лека-полека започват да се случват хубавите неща и за вас. Ще имате доста добри шансове както в професионален, така и в личен план. Краят на месеца ще е забавен, интересен и ще ви донесе нещо ново.

Вижте още: Момче или момиче? Какво гласят поверията...

Риби

Може да сте малко объркани през този месец, заради ретроградния Меркурий от 5 до 28-ми. Опитайте да се справите с трудностите, които така ви ужасяват, с типичното си въображение. Планирайте нещо приятно и си търсете повече положителни емоции с хората около вас. Макар по природа да не сте инициативни, в средата на месеца бъдете по-решителни, ако искате да постигнете нещо, към което се стремите отдавна. 

След 20-ти се отдайте на романтика и обърнете повече внимание на личния си живот. Не допускайте рутината да се загнезди във връзката ви. Ако пък сте необвързани, сега е моментът да излизате и да се срещате с нови хора. В края на месеца нещата около вас се успокояват и отново ще се радвате на хармония.

Imasmi web loading