Любопитно

Какво ще ти се случи през юли?

09:15, July 01, 2021 | От New Me

                Какво ще ти се случи през юли?

Време е да разберем

Овен

Позициите на Венера ще допринесат за повече романтика и любов през този период. Бъдете открити и се отдайте на любим човек или на търсенето на такъв - точно през този месец имате най-голям шанс да подредите личния си живот. След 9-ти се подгответе за някои трудности в общуването с околните - няма да успявате да се фокусирате върху важните неща. След средата на месеца е време за равносметки. Дайте си малко почивка и огледайте всички ситуации спокойно и отстрани. В края на юли отново ще сте в стихията си, креативни и готови за нови приключения.

Телец

Пазете се от проблеми в общуването и удари под кръста от зложелатели в периода до 7 юли. Отваряйте очите и ушите си, за да се подготвите за ходовете на другите и да ги изпреварите. В средата на месеца ще се изправите пред сложен избор. Не бързайте да взимате решение и се вслушайте в интуицията си, за да предприемете най-правилната стъпка. Около 19-ти се задава роматична изненада, идват хубави моменти и време за почивка и удоволствия. Насладете им се. Слънцето навлиза в Лъв на 22 юли и това ще ви донесе увереност и смелост да преследвате целите си. Краят на месеца ще е повече от добър за вас.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Близнаци

Приоритет в следващите дни трябва да са отношенията ви с най-близките. Около 10-ти правете добре сметка на парите си. Не е изключено да се появят някои финансови проблеми. Но ако сте предпазливи, ще ги преодолеете бързо. След 16-ти не са изключени затруднения в работата и общуването с колегите. Подредете правилно приоритетите си, за да не разпилявате енергията си напразно. Бъдете фокусирани и ще се измъкнете като победители от трудната ситуация. В края на месеца обърнете внимание на себе си и своите желания. Нещо хубаво се задава, подгответе се за него.

Рак

Очаква ви вълнуващо начало на месеца - със сигурност ще се радвате на експлозия от емоции в следващите дни. След 7-ми може да се чувствате леко объркани в някои ситуации, а комуникацията ви с околните няма да е особено добра. Има и добри новини обаче - нещо, което сте смятали за безвъзвратно изгубено, ще се върне в живота ви. В средата на месеца не отлагайте важните неща, които имате да свършите. Действайте смело и не се съмнявайте в способностите си. През втората половина на юли ще имате нужда от повече спокойствие и почивка - осигурете си ги. След 27-ми успехът и парите ще ви следват.

Photo by Allef Vinicius on Unsplash

8 неща, които никога да не казваш на сватба

Лъв

Месецът няма да е от най-лесните за вас, задават се някои ретроградни периоди. Но можете да използвате това време малко по-философски и да си направите някои равносметки. Началото на юли ще ви предостави някои възможности за развитие. Подбирайте ги мъдро и не се хвърляйте в непремерени рискове. Около 14-ти няма да се чувствате в кондиция. Увереността ви сякаш намалява и от несигурност може да допуснете неприятни грешки, особено в отношенията си с човек, когото харесвате. Не се поддавайте на негативни мисли, бъдете позитивни и уверени. В края на месеца отново ще намерите баланса си. Енергията и доброто ви настроение се връщат, насладете се на хубавите моменти, които предстоят.

Дева

Позицията на Венера носи по-благоприятни дни за взаимоотношенията ви, особено в романтичен план. Радвайте се на хубавите си връзки с околните и не позволявайте нищо да наруши идиличната първа половина на месеца за вас. Около 10-ти е важно да намалите темпото и да си дадете малко почивка. Бъдете внимателни в дните около 16-ти, нещо може да засегне работата ви и да имате затруднения. Пазете от грешки в професионален план през този период. След 27 юли отново ще се радвате на положителни емоции и раздвижване на любовния ви живот. Подгответе се за приятни изненади.

Photo by Claudia Nuta on Unsplash

Шест цветя, които (задължително) привличат любовта

Везни

В дните до 7 юли нещата при вас ще се получават по-трудно, но нищо няма да е невъзможно. Положете повече усилия, бъдете целеустремени и упорити в следването на целите ви. След средата на месеца е време за някои важни равносметки. Нещо повече няма да има място в живота ви - не се вкопчвайте в него, а го пуснете да си отиде. Така ще освободите място около себе си за нещо по-добро. Не бъдете предубедени и просто оставете нещата да се случат по най-точния начин. Бъдете над нещата около 20 юли и не позволявайте на никой да ви засегне с думи или действия. Дайте воля на чувствата си в края на месеца - всичко, което сте искали да направите, а не сте успели - сега е моментът.

Скорпион

Очаква ви силно начало на месеца - всичко ще се случва много бързо и няма да скучаете изобщо. Бъдете по-внимателни в дните около 7 юли, не се налагайте на околните, проявете търпение и такт. Не губете фокуса си в дните след 11-ти, гонете целите си упорито и не се отпускайте. Иначе ще пропуснете голяма възможност за развитие и успех. Във втората половина на месеца Слънцето навлиза в Лъв и нещата бавно си идват на мястото. Време е да блеснете и да се наслаждавате на хубавите мигове с близки и приятели. Краят на юли ви дава зелена светлина да се развихрите за всички нови неща, които искате да пробвате.

Сан Марино – най-старата република в света

Стрелец

Юли е време за равносметки за вас. Бъдете премерени, по-балансирани и действайте внимателно, като обръщате внимание на детайлите. В дните около 10-ти ще сте на по-емоционална вълна, дребните случки и теми няма да ви вълнуват, имате нужда от някой, с който да общувате на по-дълбоко ниво. Потърсете го около вас. Средата на месеца идва с някои малки предизвикателства, които могат да нарушат за кратко баланса ви. Това няма да е период, подходящ за взимане на важни решения. След 20-ти е време за преследване на цели - говорете смело с хората, от които това зависи, чарът ви ще ги обезоръжи. В края на юли не губете инерцията и куража си.

Козирог

Очаква ви доста динамичен месец, изпълнен с различни емоции. Положителните обаче ще надделеят значително - не само в личния ви живот, но и във всяка друга сфера. Ако мислите, че е време за повече доходи, обсъдете го с когото трябва. В личен план в дните около 10-ти нещата може да не се развият, както ви се иска още от първия път. Затова не се отказвайте, а променете тактиката си. След 16-ти е време да се фокусирате върху работата - постиженията ви там ще донесат лично удовлетворение, но и няма да останат незабелязани. В края на месеца бъдете решителни и смели - действайте и не губете време, ако искате да постигнете целите си.

Снимка на engin akyurt от Pixabay

Избери си цвят и разкрий какъв си

Водолей

Настъпил е моментът за действие. Проявете дисциплина и не позволявайте нищо да ви отдалечи от целта. В дните до 10-и е възможно да се почувствате несигурни и не толкова стабилни, колкото сте обикновено. Направете нещо, което умеете добре, върнете си самочувствието и продължете смело напред. Средата на месеца не е време за непремерени рискове, дори една грешна стъпка може да ви върне на старта. Обмисляйте добре, преди да действате. Дните около 20-и ще сте в странно настроение - повдигнете духа си с любимо занимание или близък човек. В края на месеца са възможни някои препятствия, които да подложат на изпитание характера ви - ако действате уверено, никой няма да ви се опре.

Риби

През този месец може да усещате някаква сянка на съмнение, затова бъдете нащрек и внимавайте да не допуснете по-сериозни грешки. Ще сте убедителни, когато искате услуги, но не забравяйте, че малко хора откликват без нещо в замяна. Помислете как да излезете от спорна ситуация. В дните около 8-и не са изключени проблеми в личен план. Буря може да се разрази там, където вече е имало проблеми, но не сте ги изчистили. В средата на месеца е важно да подредите правилно приоритетите си, сега не е моментът да пилеете време. След 20-и юли дайте воля на въображението си, изследвайте нови и непознати за вас неща, които ви привличат. Краят на месеца ще е спокоен, починете си.

Imasmi web loading