Любопитно

Какво ще ти се случи през юни?

10:52, June 01, 2021 | От New Me

                Какво ще ти се случи през юни?

Месецът се очертава повече от интересен

Овен

Овладейте емоциите си в началото на месеца, комуникацията ви с околните може да върви малко по-трудно от обикновено. Оглеждайте се за романтично изживяване в дните около 10-ти. Новолуние в Телец на 11 юни е перфектният момент да започнете нещо ново и да рискувате умерено, за да постигнете определен успех.

През втората половина на месеца Слънцето навлиза в Рак и периодът ще е благодатен за личностно развитие, повишение в работата и подобряване на взаимоотношенията. След 24-ти се фокусирайте върху личния си живот, там назряват важни събития.

Телец

Не стартирайте големи промени през първата седмица на юни и не подхождайте импулсивно към нищо около вас. Месецът ще е по-скоро добър за вас. В дните около 10-ти ще получите нов старт за нещо, което отдавна искате. Тази промяна ще ви донесе така търсения баланс на този етап.

След 15-ти юни работете усилено за това, което искате да постигнете - преговорите ви ще са успешни и ще убеждавате лесно околните в думите си. До края на месеца действайте уверено, но не без план. Обмисляйте добре стъпките си. Последните дни на юни са за забавление и приятни емоции.

Photo by Yuri Efremov on Unsplash

Кой литературен шедьовър си според зодията?

Близнаци

В дните до 10 юни позициите на Меркурий и Слънцето ще работят във ваша полза и ще се приближите значително до големите си цели. Не се пускайте по течението, бъдете устремени и целенасочени, всичко ще зависи от вашите действия.

В дните около 10-ти ще паднат някои маски и ще видите истинската същност на хора от обкръжението ви. В периода след 19-ти не позволявайте на никой да влияе на решенията ви. Важно е да направите сами своите избори, без да бързате. Краят на месеца е благоприятен за завършването на проекти и задачи, както и за заемането с нови.

Рак

Време е за ново начало, Раци. Вгледайте се дълбоко в себе си, вижте какво искате на този етап и смело направете стъпки в тази посока. Не се страхувайте да рискувате, промените, които ви предстоят, ще са за добро.

След 15 юни не се поддавайте на чуждото въздействие и слушайте интуицията си, що се отнася до вземането на решения. Вие най-добре знаете от какво имате нужда точно в момента. В края на месеца ще сте оптимистично настроени и определено има защо - предстоящият период ще е светъл за вас. В края на юни ще имате нужда от малко почивка и забавление.

Снимка на Hebi B. от Pixabay

Най-търсените неща за зодиите в Google

Лъв

Този месец се постарайте да бъдете по-балансирани, водете преговори дипломатично и не притискайте другите, за да получите онова, което искате. Предстоят ви трудни решения през първата половина на месеца - ако се колебаете, просто претеглете плюсовете и минусите. 

В периода около 12-ти ще разкриете нещо, което няма да ви хареса, но ще ви е от полза. След 20-ти емоциите ви ще вземат връх и ще е лесно да ви разстроят или ядосат, ако останалите не подхождат правилно към вас. Опитайте все пак да овладеете малко силните чувства. Краят на юни е идеален да поработите върху връзките с околните. Предстои ви нещо красиво в личен план, не го пропускайте.

Дева

Имате нужда от промяна и развитие, а началото на юни е перфектният момент за това. Преценете какво ново ви се прави в момента, в кои сфери искате да се усъвършенствате и действайте. След 10-ти някой ще влезе в живота ви и ще привлече вниманието ви силно. 

След 17-ти продължете с новостите около вас - намерете си ново хоби, което винаги ви е привличало, отидете на почивка на непознато място. Всичко различно от познатото ще ви вдъхнови, зареди положително и ще внесе промени към по-добро за вас. В дните до края на месеца ще се изправите пред лична дилема. Дайте си нужното време, за да я решите спокойно.

Снимка на Clker-Free-Vector-Images от Pixabay

Коя известна личност си според зодията?

Везни

Новолунието в Телец през първата половина на месеца ще ви въздейства силно, затова бъдете сигурни, че ще предприемете важни действия към големи промени, от които имате нужда. Всичко ново около вас ще ви привлича в средата на месеца, а запознанствата ви ще са повече от ползотворни. Имате нужда да следвате повече интуицията си.

Слънцето навлиза в Рак след 21-ви, което ще ви даде поле за равносметки и залагането на нови цели. Преценете какво искате най-много на този етап и го следвайте. Ако имате нужда от съвет, поискайте го само от много близък и доверен човек, иначе може да ви подведат.

Скорпион

Много неща се раздвижват около вас след 7 юни. Захващате се с нови начинания, но съставете план и разделете задачите с правилните хора, иначе може да сте обречени на неуспех. Комуникацията с околните бавно се връща към по-добри времена след средата на месеца. Увереността ви също е на ниво, така че перспективите пред вас са добри тогава.

В края на месеца се пазете от зложелатели, не се радвайте твърде шумно за успехите си, защото завистта е в хора около вас. Подбирайте добре на кого можете да се доверите. Последните дни на юни са подходящи за планиране на дълга почивка.

Photo by freestocks.org on Unsplash

Астро наръчник: Как да привлечеш любовта?

Стрелец

След 4 юни премервайте добре думите си. Бъдете внимателни на кого се доверявате и преди да споделите някои от тайните си с околните, уверете се, че можете да им имате пълно доверие. В противен случай някой може да използва наученото срещу вас.

Прибързани действия ще ви вкарат в неудобна ситуация около средата на месеца. Дайте си малко време, за да излезете от положение. След 21-ви обърнете повече внимание на взаимоотношенията си с близките и семейството, направете нещо хубаво в дома си - ще се почувствате страхотно. В края на месеца е време за романтично изживяване и промени в личен план, възползвайте се максимално.

Козирог

След 5 юни позициите на Венера ви откриват възможност за повече успехи и пари, следете събитията около себе си и се възползвайте от момента. Около средата на месеца е време за планиране. Не само на сериозните задачи в работата и ежедневието, но и на приятните моменти от приближаващото лято.

Не пренебрегвайте почивката си, така че организирайте пътувания и забавления за вас и близките ви хора. Около 21-ви започва ретрограден цикъл за вас, ще ви е по-трудно да се справите с някои предизвикателства, но бъдете търпеливи и упорити. Трудностите ще отминат и ще настъпи отново благодатен период за вас.

Кой филм си според зодията?

Водолей

Периодът след 5-ти е много подходящ за започването на нови взаимоотношения, така че ако сте на такъв етап в личния живот или работата, бъдете отворени към хората, които срещате. В дните около десети ще сте силно разколебани за това какво искате, така че не е изключено да се хвърляте от едно нещо на друго в търсене на себе си.

След средата на месеца е вашето време за приключения. Наблюдавайте ситуациите и хората около себе си и се учете в движение, ще ви е полезно. След 23-ти обмисляйте добре следващия си ход, защото не е изключено прибързани действия да имат неприятни последици върху вас. Краят на месеца идва с големи промени в личен план, но само ако сте дейни и уловите събитията.

Риби

Подбирайте внимателно думите си през този месец, защото те ще са или най-силното ви оръжие или най-слабото ви място. Около 10 юни не се спирайте от нови запознанства и се отдайте на любопитството ви към новите неща - няма да сбъркате. 

В средата на месеца задълженията ви може да са малко в повече, но намерете отдушник за умората и напрежението. Около 20 юни нещата ще ви се случват малко по-трудно, но запазете спокойствие - като се ядосвате, няма да постигнете повече. В края на месеца навлизате във важен за вас период, който ще продължи до ноември - обърнете повече внимание на себе си.

Imasmi web loading