Любопитно

Какво ще ти се случи през октомври?

12:10, October 01, 2020 | От New Me

                Какво ще ти се случи през октомври?

Ето какво ни е подготвил новият месец

Овен

Октомври започва с пълнолуние във вашия знак. Всичко ще се получава с лекота и каквото и да се изпречи на пътя ви, ще го преодолеете. Важно е само да не се разколебавате. До средата на месеца бъдете внимателни по отношение на парите и любовта, там не са изключени някои неприятни изненади, ако не сте достатъчно бдителни. След 15-ти не се хвърляйте импулсивно в нищо, обмисляйте добре ситуациите и действията си. Слънцето навлиза в Скорпион след 22 октомври, обърнете повече внимание на себе си и на това как се чувствате.

Телец

Вашата планета Венера влияе на любовта и парите, а позициите й в началото на октомври ще доведат до раздвижване в тези сфери. В дните до 10-ти може да сте на приливи и отливи във важни ситуации, но най-добре е да запазите спокойствие. Прекалените емоции няма да са добър съветник. Ретрограден Меркурий след 13 октомври би могъл да наруши общуването ви с околните. На 31-ви се очаква второ пълнолуние за месеца, наричано още Синя луна - тогава ще имате рядък шанс да сложите ред в личния си живот и да постигнете хармония.

Всички ще умрем, а сега наздраве

Близнаци

Вашата планета Меркурий излиза от ретрогаден цикъл във Везни на 3 октомври, така че нещата, които са забуксували, ще тръгнат по-гладко. В дните до 10-ти се пазете от властни хора, които се опитват да ви наложат мнението и вижданията си. Меркурий влиза в Скорпион около средата на месеца, така че следвайте собствените си желания и интереси, те ще ви отведат на правилното място. Пълнолуние в края на октомври ще изведе на преден план нерешени проблеми, заемете се с тях.

Рак

Пълнолуние в Овен в началото на октомври ще изисква от вас да сте малко повече егоисти и да търсите най-доброто за себе си. Иначе нещата няма да се наредят удовлетворяващо за вас. В дните до 10-ти ще усетите доста активен период в работата си, но това не трябва да пречи на личните ви взаимоотношения. Обърнете достатъчно внимание на връзките с околните. След средата на месеца позициите на Венера ще създадат страхотна енергия около вас - възползвайте се, за да сложите ред в любовта си.  В края на октомври търсете компромис и път към другите.

Photo by Joey Nicotra on Unsplash

Месецът на раждане разкрива какъв си

Лъв

Венера във Везни в началото на октомври няма да е най-вълнуващият период за вас. Така че ако искате по-осезаемо раздвижване в любовта и парите, ще трябва да измислите как да действате. В дните до 10-ти се фокусирайте върху бъдещето, чертайте нови планове и цели, вместо да се връщате към миналото. Ретрограден Меркурий в Скорпион след средата на месеца може да внесе смут в някои отношения. Не позволявайте на негативните емоции да ви завладеят. Слънцето в Скорпион към края на октомври ще ви вдъхне нови сили - тогава е моментът за промени.

Дева

Венера във вашия знак в началото на октомври ще създаде отлични предпоставки по отношение на парите и любовта, но трябва да сте активни, за да се облагодетелствате от това. Ретрограден Меркурий в Скорпион към средата на месеца ще внесе известен смут в работата и отношенията ви. Не се хвърляйте в крайности през този период, поддържайте баланса си и търсете компромис. След 22 октомври Слънцето навлиза в Скорпион и ще създаде мистична енергия около вас - следвайте само интуицията си и тя ще ви отведе на правилното място, всичко останало може да ви подхлъзне.

Храни, които доказано забавят стареенето

Везни

Венера във вашия знак в началото на месеца ще ви направи по-чувствителни в отношенията с околните. Не бъдете особено взискателни обаче, останалите няма да смогнат да покрият очакванията ви. Меркурий ще е ретрограден след 13-ти, не приемайте нищо твърде лично в този период - нещата няма да са толкова негативни, колкото съзнанието ви ги чертае. Около средата на месеца ще трябва да пазите баланса си - защитавайте добре позициите си, но и се вслушвайте в чуждото мнение и съвети, когато са основателни. Слънцето в Скорпион към края на октомври ще е идеален момент за повече страст и романтика в живота ви, инициирайте ги.

Скорпион

Новият месец ще ви разкрие страшно много възможности, но само от вас зависи да се възползвате от тях. Използвайте уроците от миналото, за да се справите по-добре със спорните ситуации до 10-ти. Меркурий е ретрограден във вашия знак след 13 октомври - внимавайте в общуването с другите и бъдете дипломатични. Добрите отношения ще ви отворят нови врати към успеха. Слънцето навлиза във вашия знак от 22-ри, така че ще имате всички предпоставки за постигане на целите си и осъществяване на желанията. Работете в тази посока, съдбата ще е на ваша страна.

Снимка на Ribastank от Pixabay

Джими Хендрикс - от красивата приказка до трагичния край

Стрелец

Трудностите, през които сте минали досега във важна за вас сфера, няма да са напразни. Използвайте научените уроци, за да изиграете по-добре картите си този път. Ретрограден Меркурий в Скорпион около 13-ти може да ви тласне към негативни мисли и чувства, не се поддавайте и гледайте положително на нещата. Навлизането на Слънцето в Скорпион след 22 октомври ще ви вдъхне вътрешна сила и ще наклони везните във ваша полза. Тогава е моментът за смели действия и решения, инициирайте промени в живота си и няма да съжалявате.

Козирог

Позиците на Венера ще са в Дева в началото на октомври, което ще създаде отлични предпоставки за вас да постигнете начертаните цели. Бъдете по-активни и не чакайте нещата да се наредят сами, действията ви ще са решаващи. Около средата на месеца може да направите някои равносметки и да се отървете от неща, които ви дърпат назад. Слънцето навлиза в Скорпион от 22 октомври, така че ще имате допълнителни сили и енергия да се справите с проблемите и да вземете важни решения за бъдещето. Вслушвайте се в интуицията си в края на месеца, няма да ви подведе. 

Сан Марино – най-старата република в света

Водолей

Първите дни на октомври може да са малко объркващи и натоварени за вас, но опитайте да запазите спокойствие и да действате хладнокръвно, защото околните ще ви наблюдават внимателно и някои от тях ще се надяват да се пречупите. Меркурий ще е ретрограден в Скорпион след 13-ти, разчитайте основно на интуицията си в спорни ситуации. В личен план наблюдавайте добре събитията и преценявайте внимателно реакциите си. Изборите ви в момента може да са решаващи за бъдещето. Слънцето е в Скорпион от 22-ри, така че бъдете смели, впуснете се в непознатото и си позволете да рискувате - ще е за добро.

Риби

Началото на октомври може да ви даде мощен тласък към успеха с пълнолунието в Овен, но от вас зависи дали ще се възползвате. Търсете сами възможностите и играйте по-смело. С ретрограден Меркурий в Скорпион около 13-ти ще трябва да разчитате повече на интуицията си в сложни ситуации, не се влияйте толкова от чуждото мнение. След 20-ти Венера ще премине през Везни, с което ще можете да разчитате на повече баланс и хармония в любовта и парите. Пълнолунието на 31 октомври ще ви даде голям шанс за положителна промяна, използвайте момента за важни решения. 

Imasmi web loading