Любопитно

Какво те очаква през март?

12:38, March 02, 2022 | От New Me
Снимка: Rana Sawalha on Unsplash
Овен

Месецът започва повече от добре за вас с Новолуние в Риби още на 2 март. Периодът е подходящ за нови начинания и големи промени. Възползвайте се от инерцията, която сте натрупали в момента и действайте с размах. След средата на месеца е време да оставите да си отиде цел или идея, която вече е изгубила чара си и не ви влече чак толкова - без значение дали става въпрос за личния или професионалния ви живот. Отървете се от всичко ненужно. В последните дни на месеца Слънцето навлиза във вашия знак и енергията ви за нови начинания ще е особено силна. След 25 март очаквайте приятни емоции в личен план.

Телец

Позициите на Венера спрямо вашия знак ще доведат до нови възможности по отношение на социалния и любовния ви живот. Новолунието на 2 март е идеален момент за нови начинания и големи промени. Не се затваряйте в себе си и бъдете подготвени за шансовете, които ще се изпречат на пътя ви. След 13 март се отдайте на нов проект или нова работа. Във финансов аспект следващите седмици ще са решаващи за укрепване на положението и решаване на проблеми, ако са възникнали такива. През втората половина от месеца трябва да се обърнете навътре към себе си и да направите важни равносметки. В края на март вашето щастие трябва да е приоритет.

Близнаци

Покажете амбиция и упоритост през този месец и резултатите няма да закъснеят. Новолунието на 2 март ви открива възможности за нещо ново и вълнуващо. Бъдете смели и пробвайте различни неща, за да откриете най-подходящото за вас на този етап. Около 10 март взаимоотношенията с другите трябва да са приоритет, работете за подсилване на връзките и създаване на нови. След средата на месеца е добре да предприемете големи промени в любовта, ако ги желаете. Слънцето навлиза в Овен след 20-ти, така че енергията и амбицията ви ще са силни. Краят на март идва с приятни изненади.

Рак

Със Слънцето в Риби месецът е повече от подходящ за нови начинания и промени. Перфектната отправна точка за това е Новолунието на 2 март. Гмурнете се в нещо непознато за вас, ако страстта ви тегли натам. Никога не знаете колко много нови изживявания и ползи стоят пред вас, докато не посегнете към тях. Шанс за ново начало и съдбовни промени ще имате след средата на март - интуицията ви ще говори много силно тогава, вслушвайте се. През втората половина на месеца помислете за забавление, кратко пътуване или просто нещо, с което да презаредите и да се отърсите от напрежението. В края на март ситуация може да ви разколебае за близък човек.
Лъв

Време е да последвате сърцето си към нещо ново и различно. Не е моментът да се закотвяте и да карате постарому. Излезте от зоната си на комфорт и няма да съжалявате - ще ви се открият неподозирани възможности и ще срещнете интригуващи хора. Предстоят ви важни решения относно парите и работата ви, така че избирайте внимателно и мъдро. В последните дни на месеца Слънцето навлиза в Овен и предстоящите седмици след това ще са пълни със сила, енергия и интересни възможности. В края на март се погрижете за здравето и емоционалното си състояние, имате нужда от повече позитивизъм.

Дева

Отношенията ви с другите излизат на преден план през този месец. Ако имате нужда от промяна в личен план, началото на март е идеален период за това, особено с Новолунието в Риби на 2 март. Ако сте имали определени препятствия или проблеми, сега е моментът да ги отстраните и различни сфери от живота ви да тръгнат в подем. След средата на месеца общуването и връзките ви с околните ще са ключови за постигането на определени цели. Краят на март е отличен за финансови придобивки, потърсете възможности за нови или допълнителни доходи.

Везни

Следващите седмици ще са повече от обещаващи за вас и начинанията, с които ще се заемете. Ако искате да пробвате нещо ново, периодът до 5 март ще е идеален за това. Предстоящите две седмици ще са важни в личен план, така че обърнете внимание на любим човек или действайте по линия на увлечението си. След средата на месеца е перфектен момент за ново начало и промени в работата, възползвайте се. През втората половина на март се вслушвайте повече в интуицията си и опитайте да реализирате някои идеи, които са се заформили в съзнанието ви. Краят на месеца ще ви изясни важна ситуация, следвайте собствените си желания.

Скорпион

Месецът ви е подготвил от всичко - работа, романтика и забавления. Разпределете правилно силите си, за да се възползвате максимално от шансовете, които ще ви се предоставят. Погрижете се за собствените си желания и не се съобразявайте чак толкова с изискванията на околните. След 15 март е перфектното време за ново начало във важна за вас сфера. Не го пропилявайте и не отлагайте, за да не пропуснете огромна възможност. Към края на месеца помислете за собственото си развитие, ново умение, курсове, обучения - нещо, което ще ви донесе допълнителни ползи, включително финансови. В последните дни на март романтиката излиза на фокус.

Стрелец

Месецът ще е приятен и спокоен за вас, ако успеете да се насладите на правилните неща и насочите по-добре приоритетите си. Новолунието в Риби на 2 март е време за промени в личния ви живот, вгледайте се по-внимателно в семейството и отношенията си с околните, за да подобрите нещата за себе си. Не се лишавайте от пълноценно общуване и нови познанства. След средата на март е удачен момент за стартиране на ново начинание, помислете си на какъв етап сте и действайте в посоката, която ви влече. Любовният ви живот може да се раздвижи в края на месеца, но само от вас зависи нещата да се случват по най-добрия начин.
Козирог

Очаква ви необикновен и особено успешен месец, но само ако изиграете картите си правилно. Времето е подходящо за промени и нови начинания, така че се заемете с нещата, които ви интригуват и влекат. Последвайте любопитството и интересите си, не си слагайте прегради и спирачки, бъдете по-смели в действията и решенията си. След средата на месеца позициите на Меркурий ще повлияят положително на връзките ви с околните, така че вземете колкото се може повече от отношенията си с близките. В последните дни на март Слънцето вече ще е в Овен и енергията ви ще даде тласък на нови и интересни събития в живота ви. Насладете се на момента.

Водолей

Месецът ще е удачен както за финансови придобивки, така и за раздвижване в личния живот. Преценете от какво се нуждаете повече на този етап и работете в съответната посока - нещата ще ви се случат, но само ако сте достатъчно последователни и упорити. След средата на месеца се отключва мощно желание за промени, така че не се страхувайте да рискувате и да опитате нещо ново. През втората половина на март насочете вниманието си навътре - към чувствата и емоциите си. Прекарайте повече време с важни за вас хора, отдайте се на любими занимания, презаредете. В края на месеца ще се изправите пред предизвикателство във важна сфера, не отлагайте решението.

Риби

Очаква ви превъзходен месец не само в едно отношение. Слънцето във вашия знак ще ви поднесе много приятни изненади и неочаквани възможности, възползвайте се максимално от тях. Не бива да сте пасивни, защото тогава хубавите промени няма да се случат. Ако търсите ново начало в дадена сфера от живота ви, дните след 15-ти са удачни за това. Позициите на Марс са добри да се захванете с нещата в дома и личния ви живот през втората половина на месеца. Отношенията ви с важните за вас хора трябва да са приоритет, работете за засилване на връзките. Слънцето е в Овен в последните дни на март, така че поемете контрол над събитията и не оставяйте други да решават какво ще се случва в живота ви.
Imasmi web loading