Какво трябва да знаеш за умната и добра жена?

Автор: New Me

05 Ноември 2018

Да имате връзка с жена, която има добро сърце, но сложен ум може да бъде борба и истинско предизвикателство. Трябва да сте готови да правите неща, с които не сте свикнали преди. Тази жена е много любезна и мека. В същото време сложността на нейния ум я правят уникална и не е лесна жена да справяне. Не се настройвайте да я покорите лесно, просто няма да се получи. 

Тук са 9 неща, които трябва да запомните, преди да започнете да се срещате с тази жена.

1. Оценява вашето усилие

Това не е жена, която може лесно да бъде доволна от луксозни предмети и екзотични пътувания. Тя цени малките неща. Топла прегръдка и любяща целувка ще означават повече за нея от всякакви материални подаръци. Тези малки неща я правят щастлива, защото й показват колко ви е грижа. И това е наистина важно.

2. Тя непрекъснато премисля

Мозъкът на тази жена работи без прекъсване. Така че тя е склонна да прави сценарии и да си представя неща, които може и да не са истински изобщо. И заради навика й да преразглеждате нещата, може да бъде объркана понякога и да ви обича един ден, само за да се разсърди на другия.

3. Тя никога няма да приеме нещо като връзка

Тя е жена тип "всичко или нищо". Тя иска взаимоотношения, които са дълбоки и смислени и затова никога няма да се съгласи на посредствена връзка. За нея е важно да усеща, че имате искри между вас и че връзката ви е наистина специална.

4. Трудно е да изразява чувствата си

Тя може да ви обича с цялото си сърце, но няма да ви каже това скоро. За нея е трудно да изрази чувствата си, защото първо иска да се чувства сигурна. Но също така не иска да изглежда уязвима. Това е нейният защитен механизъм. Така че опитайте се да я разберете по-добре и й дайте времето, от което се нуждае. Защото, когато тази жена каже "Обичам те", тя наистина го усеща. А вие сте истински късметлия.

5. Тя ще те предизвика

Тази жена няма да направи неща, за да те накара да я харесаш. Тя няма да се смее на всичките ти шеги. Тя е човек, който е напълно наясно с факта, че някои хора я харесват, а някои - не. Тя не се опитва да впечатли никого. Ето защо ще се почувствате предизвикани да изкачите връзката ви на едно ново ниво и да ставате по-добър и по-добър човек за нея.


6. Сърцето й е просто

Когато тази жена се влюби, тя наистина се оказва трудна. Понякога тя се чувства уязвима и се страхува, защото вярва на хората. Тя също така бързо се влюбва в хората, особено с тези, които й показват, че са различни. Сърцето й е чисто и просто и тя е наистина вярва в любовта. 

7. Тя е велик слушател

Доброто й сърце я прави невероятен слушател. Тя също е човек, който дава наистина добри съвети и разбира, че добрата комуникация е ключът към всяка здрава връзка. Ще бъде там за вас, когато имате нужда от нея, но иска да сте там и за нея.

8. Тя може да бъде трудна

Да, тя ще бъде трудно спечелена, но веднъж ако е твоя - тя е твоя завинаги. Тя ще бъде твоя приятелка, любовница, партньор в престъпленията и най-голямата ти опора. Тази жена е изпълнена с вълнения и приключения и никога няма да ви отегчи. 

9. Тя има проблеми с контрола

Тя има нужда да контролира всичко в живота си - кариерата, взаимоотношенията, семейството, приятелите ... всичко. Причината - смята, че това е единственият начин да се успокои и да престане да мисли.

Накрая, въпреки че тази жена може да бъде предизвикателна и трудна за справяне, обещаваме ви - тя си заслужава!

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща