Любопитно

КОЙ ТРЯБВА ДА ПРИДОБИЕ ЛЕВСКИ? 17 славни сценария за бъдещето на клуба

07:57, May 22, 2020 | От Тереза Алексиева

                КОЙ ТРЯБВА ДА ПРИДОБИЕ ЛЕВСКИ? 17 славни сценария за бъдещето на клуба

Ще плачете от смях с всеки един от тях...

Май, 2020, планетата Земя.

Пандемия, криза, 5G, отменени полети, скафандри и дъх на белина.

Технополис извозва отпадъчни материали от Националната лотария, докато Синята лавина се топи под жарките лъчи на Дубайското слънце.

Няколко бизнесмена, един премиер и група илюминати решават съдбините на футболен клуб Левски.

А ние? Ние сме хора на логиката и можем да дадем няколко съвсем нелоши и съвсем обосновани предложения относно бъдещия собственик.

Джак Никълсън в

Как да останем вменяеми по време на изолацията?

БИЛ ГЕЙТС

Както на всички здравомислещи хора по земния диск е кристално ясно, американският бизнесмен е на път да чипира цялото земно население, за да упражни тотален контрол върху варенето на ракия в нерегламентирани казани. Придобивайки Левски, милиардерът би могъл да тества инферналните си устройства за психофизическо подчинение, които понастоящем са единствения реален шанс в системата да проникне фракция от интелект, било то и изкуствен.

КИМ ЧЕН УН

От отвъдното или не, севернокорейският лидер също е сериозен претендент за вакантната позиция, подкрепен най-вече от привържениците на ЦСКА. Математическите модели, които изготвихме, показват еднозначна тенденция - че ако на футболистите от Левски бъдат отнети правата да карат кола, да си правят снимки и да имат каквито прически си пожелаят, те на практика ще спрат да съществуват.

Neil Patrick Harris/Josh Radnor/How I met your mother (2005)

14-те най-нелепи заглавия на книги, които някога сте чували

СВЕТИЯ СИНОД

Ако успяхме да научим нещо от противоепидемичните мерки в страната ни, то е едно - че Светият Синод е единствената институция, която е недостижима отвъд мерките, законите, щабовете, професорите, политиците, бизнесмените, науката, логиката и съкрушителните земни страсти. А нека този фен на Левски, който нито за миг не си е помислил, че само самият Господ Бог би могъл да му помогне - пръв да хвърли камък.

ИЛЪН МЪСК

Някои фракции защитават тезата, че космосът е последната граница, която ФК Левски все още не е прескочил - както в метафизичния, така и в чисто пространствения смисъл на извънземното пространство. По-далновидните фенове припознават сателитното насочване като единствения сигурен начин отборът им да отбележи положително число голове, а ние не можем да пренебрегнем логиката в техните допускания.

Снимка на Pexels от Pixabay

Велики банди, чиито имена са вдъхновени от литературата

ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА

Левски е сила. Левски е лавина. Левски е легенда. Единственото, от което клубът има нужда, е един добре организиран, интелигентно планиран и професионално резлизиран РЕМОНТ. Ремонт, както добре знаем, е индианското име на госпожа Фандъкова, която закономерно намира своето място сред претендентите за собственици на сините.

АТАНАС МАНГЪРОВ

Освен, че няма умрели от коронавирус (както впрочем няма и излекувани от коронавирус), почитаемият доцент Мангъров би могъл лесно да убеди цялата нация, че не съществуват отбори, които някога са победили (или някога ще победят) Левски. Така, без значение какво е реалното класиране в първенството, огромна част от българите ще бъдат твърдо убедени, че Левски е шампион и всеки, който твърди обратното, е дебил.

Photo by Fred Kearney on Unsplash

7 любими литературни класики, преследвани от закона

АСЕН БЛАТЕЧКИ

Асен Блатечки може да изброи поне 20 български футболисти, които са достойни да вземат златната топка, но просто все още не са я пожелали истински. Защото е много лесно да риташ топка, и всеки човек в тази професия може да ви го каже това. Като собственик на сините, Блатечки би могъл да революционализира представите на света за футбол, изтъквайки истински значимите дълбочини на този спорт - емоционалното пушене на цигара до тъч линията, еротичното докосване на дясната греда и горещият човешки дъх между стръкчетата трева.

БЪЛГАРСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Наско не е единственият Сираков, който е в състояние да оправи Левски за 800 дни и всеки, който следи изявите на БФХГ, знае това с абсолютна сигурност. След провеждане на задълбочен анализ и тестове в лабораторна среда установихме, че екипът на Илиана Раева, Бранимира Маркова, Мариана Памукова и Весела Димитрова може да направи футболистите на Левски олимпийски медалисти в поне 4 различни дисциплини. Едновременно. С нулев бюджет. За четири дни. В хола на Ирина Винер.

Снимка на John Hain от Pixabay

11 известни цитати, преведени на политкоректен език

СТИВЪН КИНГ

ФК Левски е единственият претендент с по-големи претенции от Стивън Кинг в поредицата “Кралете на ужаса”. Ето защо много фенове смятат, че подобна колаборация би била взаимноизгодна и плодотворна и за двете страни. Тя би просветила писателя относно реалните измерения на ужасяващото, докато футболистите би накарала да повярват в себе си и във възможността си отново да са на върха, независимо в коя класация.

ЖОРО ИГНАТОВ

Няма измислица, която да е по-вдъхновяваща и по-съкрушителна от реалността. Ето защо Жоро Игнатов е смятан за един от най-достойните претенденти, които биха могли да документират епическата сага на сините, да я съхранят във вечността и да оставят бъдещите поколения да отсъдят относно мотивите на главните действащи лица. Или просто да счупят тоз телевизор.

Снимка на Timur Mansuraliev от Pixabay

Ако бяха публикувани днес: Facebook VS. Пушкин

УОЛТ ДИСНИ

Според официална информация, бъдещите планове на Дисни включват пресъздаване на класики като 101 далматинци, Гърбушкото от Нотр Дам и Пинокио. Теории на конспирацията сочат съмнително съвпадение на характерни черти, що се касае до настоящата клика около Левски и героите на компанията. Ето защо не изключваме асимилиране на Левски от Дисни с цел преквалифициране на екипа в сферата на киното и документалистиката.

PORNHUB

Най-известният сайт, предлагащ съдържание за възрастни, неотдавна също застана на опашката от желаещи да придобият собственост върху клуба. Достоверен източник на информация цитира притежателя на бранда, чиито точни думи са били: “Дори и аз такова нещо не съм виждал.”

Снимка на Johnnie Shannon от Pixabay

Ако българските политици бяха известни мислители

СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ

За всички ни е ясно, че иначе авторитетната организация в момента преминава през нелек период от своето съществувание. По ирония на съдбата или друг вид намеса на провидението, ФК Левски напълно се вписва в критериите за нови попълнения в екипа на СЗО. Това са средно до тежко отчаяние, спомени за минало величие, безпътност и необоснована вяра, че нещата магически ще се оправят.

САТИРИЧЕН ТЕАТЪР “АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ”

Като едни заклети почитатели на театралното изкуство, ние не искаме да омаловажим смисъла на актьорското образование или на висшите училища, които го предлагат. И все пак. И все пак… Дори най-големите професионалисти могат да се учат от тези, за които сатирата не е резултат от репетиционен процес, а естествено състояние и начин на живот. Ето защо е съвсем логично любимата ни Сатира да възжадува правото на неограничен достъп до гения в най-чистия му вид.

pixabay.com

Колко от любимите ви творци са били с различна сексуална ориентация?

ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА СУ

За добро или лошо, меката на българското правораздаване може да се окаже единственото място, на което футболен клуб Левски ще може да влезе безпроблемно и необезпокоявано. Акцията е част от Програмата по заетостта и има за цел да уплътни времето на екипа през няколкото десетилетия, необходими за възобновяване на спортната дейност на организацията.

НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ

За тези от вас, които не знаят - Николай Димитров е независимият кмет на Слънчев Бряг. И ако епидемичната обстановка остави нашия най-шумен курорт на колене, то далновидният му управник вече има план как да възобнови безкрайния празник на територията на градчето. Защото кому са нужни десетки хиляди английски туристи, когато същият ефект може да бъде постигнат само с няколко десетки млади футболни надежди?

Снимка на NakNakNak от Pixabay

6 уникални забавления в София през лятото

ВЪЛШЕБНАТА КАТЕРИЦА БЕАТРИС

Говорейки за надежда, достигаме и до последната, най-реалистична версия за бъдещето на отбора. Тя, разбира се, е свързана с магията. И тъй като, за съжаление, Албус Дъмбълдор е измислен герой, ние ще се спрем на най-надеждната ни връзка със света на мистерията и чародейството - Вълшебната катерица Беатрис, която е и най-надеждният от всички кандидати, проявили интерес към момента.

Imasmi web loading