Любимият цвят те издава!

pixabay.com

pixabay.com

Автор: New Me

30 Август 2018

Дори и да ви се струва така, любимият цвят никога не е случаен и издава за вас повече, отколкото предполагате.

Ето какво разкрива вашият любим цвят...

Червен

Вие сте дръзки, смели и определено умеете да прелъстявате. Обичате да правите силно впечатление на околните и знаете как да останете запомнени. Проучвания показват, че и двата пола първоначално се чувстват много по-силно привлечени от хора, облечени в червено, отколкото в други цветове. Ако любимият ви цвят е червеното, вие сте уверени и открити пред другите.

Вижте още: Най-краткият IQ тест – само три въпроса

Син

Спокойни и хладнокръвни, вие знаете как да се справите с трудните ситуации. В същото време сте достатъчно деликатни, за да зачитате чувствата на другите и да не ги наранявате с поведението си. Обичате да прекарвате част от времето си в усамотение и да осмисляте различни ситуации от живота. Ако синият е вашият любим цвят, вие сте надеждни, любвеобилни и умеете да преодолявате с лекота препятствията.

Вижте още: Графинята-чудовище

Зелен

Отдавате голямо значение на сигурността и стабилността в живота ви. Не сте материалисти, но знаете цената на парите. Обичате да се чувствате защитени и не сте от хората, които с лека ръка правят драматични промени, както в личен, така и в професионален план. Вашата слабост е, че отдавате прекалено внимание на чуждото мнение - опитайте да се ръководите от собствените си виждания, защото няма как да угодите на всички останали. В ежедневието си сте социални и другите обичат да са в компанията ви.

Вижте още: Най-добрата черта на всяка зодия

Оранжев

Добронамерени, открити и определено обичате да сте център на внимание. Затова нямате проблем с ярките цветове, те пасват идеално на уникалния ви характер. Не сте сухари в ежедневието си и предпочитате да приемате случващото се около вас с усмивка и оптимизъм. Трудно ще ви видят да се държите грозно, да крещите и да обиждате, просто това не е вашият стил. Понякога сте малко по-влюбчиви, но ако срещнете истинската любов, сте способни да сте безкрайно отдадени.

Вижте още: 7 начина да се отървеш от негативната енергия

Лилав

Възприемате света малко утопично, вярвате в доброто и го търсите в хората и ситуациите около себе си. Затова и понякога се случва да сте силно разочаровани, ако някой не отговори на идеалистичните ви представи. Не всички ви разбират напълно, но това е в реда на нещата - не всеки може да оцени изтънчената душа, която носите. Държите да имате малко, но истински приятели, на които да можете да се доверите за всичко.

Вижте още: Какво разкриват дрехите ти за теб?

Черен

Тук трябва да подчератем две неща - понякога сте доста на настроения, а другото е - в очите на околните сте наистина изтънчени. Сложна натура сте, държите на контрола и определено сте реалисти. Околните изпитват респект към вас и внимават да не ви изкарат от равновесие. Понякога избухвате за дребни неща и настроението ви може да се смени бързо. Хубавото е, че не сте злобни и не търсите никога отмъщение, прощавате бързо и продължавате уверено в живота. 

Вижте още: ТЕСТ: Избери си око и разбери повече за себе си

Бял

Излъчвате невинност. Но невинаги сте такива. Около вас цари атмосфера на приветливост, доброта и нежност. Държите на добрия външен вид и винаги правите приятно впечатление на околните. Въпреки цялостното ви излъчване обаче, ако ви ядосат, сте способни да отвърнете, както подобава - не търпите несправедливост и грозно отношение.

Вижте още: 5 мощни психологически трика, които ще подобрят живота ти

Розов

Деликатни и на моменти малко наивни. Вие търсите подкрепа и опора от околните, искате да сте под крилото на приятелите, родителите или любимия човек и имате нужда да се чувствате защитени. Наивността понякога може да ви изиграе лоша шега и да бъдете излъгани от по-пресметливи хора. Подхождайте малко по-зряло и не доверявайте сърцето и душата си на всеки срещнат. Не всички са открити и добронамерени като вас.

Вижте още: Признаците, че на нея просто вече не й пука

Сив

Изключително умерени, на границата между бялото и черното. Не се хвърляте в крайности, не обичате крайните мнения и постъпки, другите ви ценят именно защото сте балансирани и разумни. Прекрасен партньор сте и умеете да намерите баланса и компромиса във всяка връзка. Не позволявайте обаче да злоупотребяват с добротата ви, не всички са толкова свестни като вас и може да се възползват от това.

Вижте още: 7 черти на секси жената

Жълт

Вие сте щастливи, малко идеалисти и често неразбрани от околните. Изключителни оптимисти сте и сте по-различни от всеки друг около вас. Определено ще бъдете запомнени, където и да отидете - вие просто не се вписвате в стереотипите. И дори не всеки да ви разбира и да ви харесва, на вас просто не ви пука, винаги сте над нещата и не ви вълнува хорското мнение. Единствената ви слаба черта е, че понякога сте малко по-ревниви, отколкото трябва. Опитайте да го прикривате.

Вижте още: 7 черти на секси жената

Кафяв

Обичате простотата в живота, не ламтите за пари и лукс, много земни и искрени сте. Не се боите от промените, смели сте и можете да се адаптирате лесно в новите ситуации. Екстравагантността не е в природата ви. Обичате да се любувате на естествената красота, обожавате да пътувате и да виждате нови места. Директни сте и мразите лъжите и лицемерието. В същото време сте надеждни и другите знаят, че могат да разчитат на вас.

* Този текст не може да бъде препечатван и копиран в други медии без изричното разрешение нa редакцията на Newme.bg
Предишна Следваща