Любопитно

Месецът на раждане разкрива какъв си

12:21, September 27, 2019 | От New Me

                Месецът на раждане разкрива какъв си

За забавление

Януари

Хората, родени през януари, са създадени да бъдат лидери. Мотивацията и амбицията им сякаш са безгранични. Не търпят околните да им се налагат и имат позиция за всеки аспект от живота си. Природно интелигентни са, много харизматични и в повечето случаи гледат оптимистично на нещата. Другите обичат да са в компанията им и често търсят съвет от тях. Родените през януари не са егоисти и обожават да се грижат за любимите си хора. 

Февруари

Взаимоотношенията с околните са особено важни за хората, родени през февруари. Те искрено вярват в сродните души и мечтаят да намерят такава в живота. Умеят да изпитват емпатия, сърдечни и чувствителни личности са. Въпреки че могат да се раздават за другите, родените през февруари искат да получат същото насреща. Не търпят неуважително и грубо отношение, търсят уюта и спокойствието около себе си. В работата си са амбициозни, гонят целите си докрай и умеят да работят в екип. В семейството са любвеобилни и щедри, обичат да се раздават. Въпреки това ценят личното си пространство и обичат да прекарват време само за себе си. Като силно чувствителни личности, могат лесно да бъдат наранени.

Храни, които доказано забавят стареенето

Март

Едни от най-големите късметлии са родените през март. Рано или късно нещата винаги се подреждат добре за тях, умеят да живеят добре и да си правят сметка за нещата.  Ако обичат истински, могат да са верни докрай на човека до себе си. Ако обаче не са убедени, че са с правилния партньор, може да започнат да се оглеждат за други варианти. Родените през март са мечтатели. Много креативни и с развихрено въображение, обичат спокойствието, както и да виждат нови места. Затова пътуванията са една от големите им страсти. В минус при тях може да се превърне прекалената им импулсивност. Понякога тя им пречи да взимат правилните решения.

Април

Едно от големите им качества е това да ръководят умело другите. Знаят кога да демонстрират сила и кога да поощрят хората около себе си. Изключително умни, надарени, малко властни и много упорити са. Това обикновено е работещата комбинация при тях, за да получат всичко, което искат. Могат да бъдат много грижовни и щедри, верни приятели и отлични партньори в живота. Не се боят от препятствията и смело ги преодоляват. Знаят кога да си тръгнат, ако се чувстват нещастни с дадена ситуация.

5 знака, че ще ти изневери отново

Май

Много креативни и експресивни личности. Често могат да бъдат хора на изкуството - умеят да се изразяват добре, да пишат, да рисуват, да играят в театъра или киното. Големи ценители са и се радват на всичко красиво около себе си. Към другите подхождат с уважение, притежават много достойнства и съответно лесно се превръщат в любимци на околните. Обичат да са сред хора, но ценят и времето, отделено само за себе си. Понякога изпадат в по-философски настроения, но това бързо отминава. Обичат да пътуват, не се чувстват комфортно в рутината, затова често приветстват промените. Могат да се влюбят бързо и искрено, но понякога остават излъгани и се разочароват от другите.

Юни

Хората, родени през юни, са перфектната половинка - романтични, грижовни и страстни. Понякога са малко по-ревниви и обичат да живеят за настоящия момент. Притежават добро сърце, но от време на време проявяват голямата си слабост - обожават клюките. В тежки ситуации може да станат малко нерешителни и се нуждаят от повече време, за да обмислят най-добрия си ход. Вътрешно са много чувствителни, но се опитват да не го показват пред другите. С тях можете да разговаряте на различни теми, изключително интересни и интелигентни личности са. Понякога се отегчават малко по-бързо и затова обичат да експериментират с нови неща.

Photo by Pablo Heimplatz on Unsplash

Задай си тези 10 въпроса, преди да се обвържеш

Юли

Страшно магнетични, грижовни и лесно се харесват на околните. Обичат да подхождат открито към останалите, могат да са много верни приятели. Интелигентни и силно емоционални са, което понякога може да ги тласне в различни крайности - в един момент са много щастливи, а в другия - на прага на депресия. Отстрани понякога може да изглеждат като самотници, но привържат ли се към някого, са верни докрай. Заради чувствителната им натура, са лесно раними. Прощават бързо, но никога не забравят нанесената обида. В любовта са нерешителни и често изпадат в колебания.

Август

Родените през август знаят отлично приоритетите си, най-силно се вълнуват от това близките им да са добре и могат да поставят себе си на второ място, когато се налага. Ценят много силно приятелството, любовта и семейството. Могат да гледат оптимистично на нещата, заредени са с ентусиазъм, когато преследват целите си. Често вдъхновяват и карат околните да се чувстват добре в компанията им. Независими и много рационални са в работата, превръщат се в отлични лидери и обикновено постигат онова, което искат. Слабите им страни са, че често се ядосват за маловажни неща и понякога взимат импулсивни решения.

Снимка на Barbara A Lane от Pixabay

Можете ли да решите „загадката на Айнщайн“?

Септември

Ако сте родени през септември, значи сте отлично подготвени за всяка ситуация, много организирани и подредени сте, имате план за много от нещата в живота ви. Ненавиждате хаоса, цените стабилността и комфорта. Силно интуитивни и много емоционални хора сте, от време на време обаче, се отдавате прекалено много на мрачни мисли. Най-вече, когато нещата не вървят по плана ви. Трябва да се научите да не съдите прекалено строго както себе си, така и околните. В любовта не се решавате лесно на сериозни стъпки, избирате внимателно партньора си и сте много лоялни. Бъдете малко по-отворени към другите и им позволявайте по-лесно да достигнат до вас.

Октомври

Родените през октомври са големи късметлии. Почти винаги получават това което искат. Поставят ли си цел, следват я неотлъчно. Често обаче са свръх импулсивни и могат да реагират бурно, ако нещо ги ядоса. Успеят ли да приглушат вътрешните си демони, ще са свръх успешни и ще постигат целите си с лекота. Родените през октомври са много социални личности и не могат да живеят без приятели и близки, обичат да са в компания, да се забавляват, да си говорят и да срещат нови хора. Въпреки че понякога са неуверени, знаят как да привлекат вниманието на околните. Нужно е единствено да подобрят контрола върху емоциите си и да насочат фокуса си в правилната посока.

(Без дори да осъзнаваш) изневеряваш на половинката

Ноември

Хората, родени през ноември, са много положителни личности, стараят се да гледат позитивно на нещата, работят упорито, за да постигнат мечтите си. Решителни са и не се спират пред трудностите по пътя си към по-сигурното и щастливо бъдеще. Понякога могат да се отчаят от проблеми с парите, но с трудолюбивата си натура бързо излизат от подобни ситуации. Като хора са креативни и пълни с идеи. Вярват, че са предопределени да постигнат големи неща и не се спират в преследването на целите си. Понякога предпочитат да останат сами, вместо да са в големи компании, което създава погрешното впечатление, че са резервирани или самотници. Във връзките си понякога могат да са несигурни и да се съмняват дали не дават повече от другия.

Декември

Родените през декември могат да са душата на компанията. Социалният им живот е повече от прекрасен и винаги могат да разчитат на приятели и семейство. Понякога имат слабостта да оставят на заден план задачите и отговорностите си и да се фокусират върху приятните изживявания и забавленията. В любовта са късметлии, успяват да намерят това, което търсят. Харесва им да са в центъра на вниманието и знаят как да го постигнат, без да се натрапват. В отношенията си не са егоисти, могат да се раздават за другите и не скъпят чувствата си. В живота са реалисти и никога не се представят за нещо, което не са.

Imasmi web loading