Любопитно

Метлата те издава

20:32, November 21, 2017 | От New Me

                Метлата те издава

Забавен тест каква точно вещица си

Погледнете картинката и без да се замисляте изберете една от метлите. А сега научете малко повече за себе си. Или поне се позабавлявайте.

broom.jpg

1. Вещица предприемач

Имате навика да развивате способностите си. Нямате нищо против да опитвате нови неща и да поставяте ново начало. Не си губите времето, а дори и когато сте свободни, постоянно сте активни.

2. Вещица лидер

Имате изразително лице и магическа красота. Най-вероятно други са забелязали, че успявате да прозрете какво предстои и да се подготвите за него.  Вие сте изключително интелигентен човек и бързо можете да уловите несъответствия в думите и емоциите на другите хора.

Вижте още: Защо изневеряваме?

3. Мощна вещица

Имате способността да влияете върху хората чрез емоционален натиск, но това се случва докато имате добри взаимоотношения с тях. Въпреки силните лидерски качества, вие сте магьосник, който често жертва собствените си интереси в името на другите.

4. Вещица перфекционист

Харесва ви безупречния ред и изисквате от другите да го поддържат. Други вещици треперят пред вас, като всеки път показват своето възхищение и уважение!

Вижте още: Искате щастлива връзка? Стойте далеч от тези хора!

5. Наставник на вещицата

Доверието е сред най-важните критерии за вас. Никога няма да простите на нелоялния човек. Вселената ви е дала дарбата на наставник и учител. Ще ви хареса да работите с млади магьосници, които ще ви видят като истински модел.

6. Вещица с железен характер

Можете лесно да разпознавате лъжата и схемите в една връзка. В разговорите винаги успявате да защитавате възгледите и принципите си. За съжаление, не можете да издържате на превъзходството на други магове и вещици, така че понякога може да бъдете малко груби.

Вижте още: Как да запомняме лесно?

7. Вещица пионер

Вие се различавате от другите вещици в широк диапазон от интереси. С лекота се адаптирате към новите условия и промените в живота. Вие сте чародейката, която няма да чака удобен момент: решавате сами всички важни проблеми. Не се страхувайте да бъдете първият, който опитва нещо.

8. Вещица мечтател

Вие сте увлекателен и лиричен човек ... вие сте добри в разбирането на други хора и можете да ги почувствате. Придавате голямо значение на външния вид и магьосническото облекло.

Вижте още: 10 брутални истини за връзките

9. Вещица интроверт

Можете да се насладите на обикновения живот и спокойно да издържите рутинни задължения: почистване на котлите, почистване на къщата и подготовка на отвара. Повечето от вас предпочитат да са сами. Обичате да избягате по хълмовете, където се губите в мислите си, без да ви притеснява някой.

10. Вещица пътешественик

Вие не толерирате рутината. Честата промяна на работното място е нещо обичайно за вас. Често взимате метлата и отивате на неизвестно място.

Вижте още: 

3 кризи на възрастта и как да се справим с тях

Тези имена са забранени по света

Това издава колко чаровни сме всъщност

Imasmi web loading