Вдъхнови се

Най-важното е да намериш точния човек

13:25, October 12, 2018 | От New Me

                Най-важното е да намериш точния човек

Хю Джакман на 50!

Честит рожден ден, Хю Джакман. 50 години стигат, за да запишеш безусловно името си в историята на киното, но и да дадеш доста добър пример. Особено в една индустрия, в която връзките продължават с месеци, браковете са често за пред светлините на прожекторите, а ти още си с жената, която си срещнал преди повече от 20 години. Пял е на сватбата на Никол Кидман. И преди 5 години пребори рак на кожата. Даваме думата на рожденика.

Нещата, за които най-много ще съжалявате в живота си, са онези, които не направите.

Когато станеш баща, мисля, че е абсолютно неизбежно да промениш мирогледа си. Най-простите неща в живота носят най-голямо удовлетворение.

За мен миризмата на току-що приготвено кафе е едно от най-великите изобретения.

Винаги съм обичал да танцувам. Мисля, че това е най-доброто упражнение. Обичам стъпката. Обичам джаза. Съпругата ми и аз танцувахме много салса.

Уди Алън не прави много, не прекарва дълги и досадни репетиции. Например, трябваше да се целунем със Скарлет. Това, разбира се, е трудна работа, но някой трябва да го направи! Вземането не беше достатъчно, но когато се прибрах вкъщи, мога искрено да кажа: “Скъпа, само веднъж”

Никога не съм си поставял цели. Американската култура напълно се основава на категорията на целта и начините за нейното постигане. Но аз съм англичанин от Австралия и нашите цели са ограничени.

Като дете бях очарован от всичко, което се намира извън съзнанието. Аз не съм един от циниците, които живеят само по причина, във всеки случай най-често. Живея и обичам повече със сърцето си, отколкото с главата си.

Аз не съм особено загрижен за това, което моят образ е въплътено в съзнанието на другите, въпреки че им благодаря за вниманието им.

Медитацията е преследването на несъществуването. Прилича на безкраен отдих. Това е по-добре от най-силната мечта в света. Това е спокойствието на ума, което влошава всичко, особено усещането за вашата среда. Медитацията прави живота жив.

Ако имам порочна страст, това е страст към храната и напитката. Аз не съм материалист, но наистина харесвам храненето. Ако не бях актьор, можех да бъда в напълно различна форма точно сега. Ще тежи един центнер.

Много по-лесно и по-лесно е да се държиш любезно, да гледаш хората в очите и да си стискаш ръцете.

Imasmi web loading