Диети

Навиците, които пречат на отслабването

14:43, July 04, 2018 | От New Me

                Навиците, които пречат на отслабването

Не ядеш достатъчно...не се шегуваме!

Кой не е стигал до момент, в който иска да свали някой и друг килограм? Ядете по-малко, движите се повече, но стрелката на кантара все не мърда. Доста бързо губите ентусиазъм и се пускате отново по течението.

Това са грешките, които допускаме, докато се опитваме да свалим килограми.

1. Не ядете достатъчно

Това е опасно и много от нас го знаят, но не искат да го признаят. Когато хапвате твърде малко, всъщност забавяте метаболизма си. Да не говорим, че това влияе крайно негативно на психиката и съвсем скоро се изнервяме достатъчно, за да се откажем. Ако искате добри и трайни резултати, заложете на балансирано хранене.

2. Не пиете достатъчно вода.

Водата е задължителна не само за красивата кожа, но и подпомага храносмилането и помага при контрола на порциите, които изяждаме. Изпийте голяма чаша вода преди да ядете и ще откриете, че тя ви помага да се заситите с по-малко храна.

3. Пропускате хранене.

Пропускането на хранене е също толкова лошо, колкото да не се яде достатъчно. Помислете за метаболизма си като за фино настроена машина. Ако не й дадете достатъчно гориво, то тя няма да работи правилно. Ако пропуснете закуската, няма да имате достатъчно гориво в тялото си за работа.

4. Ядете прекалено много.

Да, да, първо казваме, че не ядете достатъчно, после казваме, че ядете твърде много. Истината е, че става въпрос за баланс. Само и единствено баланс. Може да ядете най-здравословните ястия, но ако са в огромни порции, пак нищо няма да се получи.Опитайте се да си съставите план и да се придържате към него.

5. Правите една и съща тренировка.

Вашето тяло свиква да върши едни и същи движения отново и отново и е важно да го предизвикате. Освен това опитването на различни видове упражнения ще ви държи мотивирани и движещи се.

6. Не сте честни за вашите усилия.

Най-доброто нещо, което трябва да направите, когато започнете нов режим на диета / фитнес, е да напишете какво правите. Понякога действителността може да бъде шокираща, но си заслужава.

7. Не спите достатъчно.

Достатъчният сън е от решаващо значение за успеха. Знаехте ли, че когато сте уморени, имате склонност да ядете повече?

8. Твърде строги сте.

На последно място, обсебеността над загубата на тегло е контрапродуктивна! Да се ​​стресирате пречи безумно много на тялото. Така че не мислете твърде много за килограмите, а се съсредоточете върху здравословния начин на живот.

Imasmi web loading