Любопитно

Недостатъците, които ни правят по-привлекателни

09:45, October 21, 2019 | От New Me

                Недостатъците, които ни правят по-привлекателни

Това вече обръща играта, не мислите ли?

Често сме склонни да сме несигурни за своите несъвършенства, които всъщност ни правят уникални и привлекателни за другите. Дори проучвания твърдят, че да заобичаме нашите недостатъци е един от най-добрите начини да обичаме себе си и те ни правят по-привлекателни.

Лесно се обсебваш от нещата.

Чудесно е да обичате нещо дълбоко, но когато това ви струва здравето и отношенията ви, вече се превръща в проблем. От друга страна, манията може да бъде мощна. Когато си обсебен от нещо, вярваш в него с цялото си сърце. Така че, независимо дали е музика, писане или хоби, нека ви подтикне към успех.

Склонни сте да разкривате неща.

Може да бъде проблематично, когато разкриете твърде много информация на грешните хора в грешните моменти. Но ако изграждате нови отношения или задълбочавате връзки с хората, не е нужно да е нещо лошо. Според една теория, развитието на близост и интимност постепенно води до повишаване на личния ви чар. Може да се почувствате неудобно и в началото да сте уязвими, но с времето това помага на връзката да процъфтява.

Зависиш от хората, които да те подкрепят в целите.

Чудесно е да си най-добрият приятел. Но по-важното е да имате някой, който да те подкрепя в постигането на мечтите. Хората обикновено не искат помощ, тъй като се страхуват, че това ще ги накара да изглеждат слаби, но малцина знаят, че това е знак за абсолютна сила - да се поиска помощ. Не предполагайте, че ще направят всичко за вас, но нека да ви предоставят нужната подкрепа.

Обичате да клюкарствате.

Почти всички мразят клюки. Със сигурност някои видове клюки могат да бъдат вредни, но проучванията твърдят точно обратното. Някои видове клюки са склонни да спасят хората от беди, като ги предупреждават за лоши хора или ситуации.

Вие отстоявате себе си по начин, който някои могат да смятат за груб.

Понякога не усещате нужда да общувате, да се срещате с хора или да посещавате определени места. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да използвате времето за себе си. Така че, бъдете егоистични и безмилостни, ако някой не е достоен за вашето време и енергия. Не можете да угодите на всички и това не е проблем. 

Приемате нещата бавно.

Хората винаги бързат да свършат нещата. Посещавате безброй партита, разговаряте с колкото се може повече хора и т.н. Не сте в състояние да осъзнаете този прилив. Свикнали сте да се наслаждавате на живота си, като правите нещата бавно. Вие се фокусирате върху това да говорите с няколко души, да вършите определено количество работа и да работите по най-добрия начин, за да постигнете целите си. Приоритизирате качеството над количеството, за да обогатите живота си.

Imasmi web loading